Italien, Carmagnola
...Bronspasta med 1881-märket uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna som i sin tur har en positiv inverkan på både godhet och äkthet. Denna pasta är tillverkad uteslutande av italienskt vete som genomgår strikta kontroller och torkas vid låga temperaturer. Denna bearbetningsmetod kombinerar perfekt behoven hos ett modernt och växande företag med mer traditionella metoder.
Portfölj (3)
Italien, Orbassano
...Vatten, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörform och sin grova och räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk kombination för rika ragù (sugo di carne).
Portfölj (57)
Italien, Messina
...Det är inte enkel pasta med pistage, utan en tradition som har sina rötter i den sicilianska durumvetet och gynnsamma miljöförhållanden. Den långsamma, naturliga torkningen ger en oöverträffad smak och doft. Den hantverksmässiga produktionen säkerställer äkthet, bronstrålarna ger en utmärkt kokhållning och "greppet" på såserna. Endast sicilianska vetesorter och högkvalitativ pistage används för att alltid uppnå en unik och igenkännbar smak. Olika format: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfölj (10)
Italien, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie är en typ av kort pasta som är gjord av en deg av durumvetesemolina och vatten. Tack vare sin avlånga och spetsiga form är de perfekta för att servera enkla och smakliga rätter.
Portfölj (4)
Italien, Catania
...SPECIALITETER AV LIVSMEDEL BASERADE PÅ DURUMVETE OCH HAMPFRÖMJÖL 6%. De spannmål som används odlas på Sicilien. Pastan är resultatet av ett hantverksmässigt arbete, den är formad med bronserade formar, torkad långsamt och förpackad för hand. INGREDIENSER: Siciliansk durumvetemjöl, siciliansk hampfrömjöl 6%, vatten. Allergiinformation: Innehåller GLUTEN. Nettovikt 500 g.
Portfölj (8)
Italien, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumvete: Det är en pasta som är producerad uteslutande med semolina från durumvete som skördas på kullarna i Volterra av bönderna i kooperativet. Bearbetningen utförs enligt hantverksmetoder, med bronstrålar och torkning vid låg temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av handgjord färsk pasta.
Portfölj (7)
Italien, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro grundades 1982; 2014 lanserade man sina bageriprodukter med viktiga nyheter, utan att förlora sitt kärnverksamhet inom hantverksmässig pasta. Pastan Tarall’Oro, cirka 100 artiklar i 10 olika smaker, är gjord uteslutande av förstklassig durumvete, är bronsdraget och framställs genom en långsam torkningsprocess vid låg temperatur, vilket ger en grov, porös och seg...
... hemligheten bakom våra välbefinnande livsmedel. Det som särskiljer oss på marknaden är den FUNKTIONELLA LINJEN, en speciell pasta tillverkad av durumvetemjöl tillsatt med extrakt från andinska och amazonska växter med värdefulla näringsegenskaper. Fullkornspastan är dessutom tillverkad av fullkornsdurumvete som har en malningsdiagram som har studerats i samarbete med universitetet Federico II i Neapel...
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Tricerro
ERBITAL verkar inom sektorn för dehydratiserade produkter såsom blandade risottoer, durumvete pasta blandad med ingredienserna i receptet och torkade porcini svampar sedan 1983, året då företaget grundades. Alla faser av bearbetningen av våra produkter sker i vår anläggning i Tricerro, i provinsen Vercelli, ett av de mest betydelsefulla risområdena i Europa, vid foten av Monferrato-kullarna...
Italien, Verona
Vi är distributörer för Italien av konfektyrprodukter, en serie av italienska kakor, utan palmolja, klassisk serie, fullkornsserie, sockerfri serie, ekologisk serie, ekologisk vegansk serie och vegansk serie. Pampapato dolce från Ferrara. Pasta av durumvete från Tavoliere delle Puglie, körsbärstomater och datterini, tomatsåser, krossade tomater och hela tomater. Extra jungfruolivolja från Italien...
Italien, Corato
Mald durumvete för produktion av olika typer av durumsemolina för produktion av torr, färsk, fylld, fryst pasta, bröd och pizza.
Italien, Altamura
... produkter, inklusive ekologiska viner, durumvete-pasta av Senatore Cappelli, hantverksöl, bitterdrycker och örtlikörer från Murgia, marmelader och extra fruktkonserver, honung, inlagda grönsaker och oljor, olika baljväxter, torkad frukt och mandelmassor.
Italien, San Miniato
Vi säljer högkvalitativa typiska toskanska produkter och produkter som är 100% italienska. De produkter vi erbjuder är varierande, vi börjar med olika typer av vin från San Miniato-kullarna, fortsätter med extra jungfruolivolja med sina aromatiseringar, bronspressad pasta av durumvete och ägg, tryffelsåser med olika procentandelar av tryffel, pecorino från Siena-kullarna, enbart hantverksmässigt bakverk och mycket mer med ekologiska produkter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play