Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
... skulle vara om den odlades intensivt, vilket skulle leda till utarmning av jorden och förorening av grundvattnet. Att konsumera en olja av hög kvalitet är avgörande, särskilt för vår hälsa och våra barns hälsa. En doftande, bitter och kryddig olja är rikare på polyfenoliska antioxidanter och är därför alltid att föredra framför platta eller till och med defekta oljor. Endast I BIO Zimarino extra jungfruolivoljor är naturliga/nutraceutiska/biodynamiska Demeter-oljor, och de är verkligen ätbara och helt fria från spår och cocktailer av insektsmedel och svampmedel!
Italien, Bagnatica
La Bracco srl är en del av COTER-gruppen och är ett företag som specialiserar sig på studier och tillverkning av maskiner och anläggningar för livsmedelsindustrin för utvinning av olja och essenser för produktion av ekologisk matolja eller biobränsle eller för produktion av biodiesel. Företaget tillverkar pressmaskiner och livsmedelsanläggningar för bearbetning och utvinning av matolja från...
Italien, Alvignano
Vi producerar ekologisk extra jungfruolja och biokosmetika med olja. Vår linje av biokosmetika är naturlig och passar alla hudtyper. Kombinationen av några av dessa produkter är ett värdefullt komplement i vården av vissa hudsjukdomar som akne, svampinfektioner, dermatit, psoriasis och eksem. Dessa produkter har som bas prisbelönt extra jungfruolja från PREMIO EXTRABIO (REGION CAMPANIA) och PREMIO INTERNAZIONALE BIOL (ANDRIA, REGION PUGLIA).
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Gualdo Cattaneo
... steriliseringen för förpackningen. Under många år har vår olja deltagit i olika tävlingar och vi kan stoltsera med en mängd prestigefyllda placeringar. Vår verksamhet är en passion som har pågått i tre generationer, där vi prioriterar kvalitet framför kvantitet och vi är fast beslutna att upprätthålla vår tradition.
Vi är familjeföretaget Genna Casa, grundat 1925, beläget i hjärtat av Belice-dalen. Vi producerar ekologisk olja och oliver av sorten Nocellara del Belice D.O.P. och I.G.P. monovarietal. Sedan 1925 har vi med passion och tradition odlat vår jord. Vi ser fram emot ert svar och skickar våra vänligaste hälsningar.
Italien, Loreto Aprutino
... organiska ämnen medan växterna inte utsätts för några växtskyddsmedel, i full respekt för reglerna som styr ekologisk produktion. Krossningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar efter skörd genom en kallpressningsprocess. Den slutliga produkten är en högkvalitativ extra jungfruolja som kännetecknas av en medel fruktig arom, av örtig typ, med inslag av kronärtskocka och noter av bitterhet och kryddighet. Den rekommenderas att kombineras med spannmåls- eller baljväxtsoppor, rostade rätter och sallader.
Italien, Belmonte Mezzagno
Ekologisk extra jungfruolivolja från Sicilien. Oliosa är ett ungt företag som specialiserar sig på försäljning och distribution av siciliansk extra jungfruolivolja, producerad och buteljerad i provinsen Palermo. En ekologisk olja utan spår av bekämpningsmedel eller andra skadliga ämnen, framställd genom kallpressning av sicilianska oliver, med en intensiv doft och en kraftfull smak, buteljerad i storlekarna 750-500-250-100 ml, även tillgänglig i smaksatta versioner med vitlök, chili, basilika, citron, salvia, rosmarin och oregano.
Ekologisk gård Direkt försäljning av olja - Uthyrning av lägenheter...
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Extra Jungfruolja från Gargano, Caciocavallo, Oregano, Försäljning av Honung, försäljning av Limoncino, Kapris, olja från Puglia, oliver från Gargano, extra jungfruolja från Gargano, ekologisk DOP-olja från Gargano, extrajungfruolja från Puglia, försäljning av typiska produkter från Puglia, typiska produkter från Gargano, försäljning av olja, onlineförsäljning av typiska produkter från Puglia, kost, medelhavsdiet, oljeproduktion, toskansk olja, Caciocavallo Podolico, Olja på burk...
...Grossist av citrusfrukter (även ekologiska) och jordbruksprodukter i allmänhet, viner, ostar, olja (även ekologisk) och oliver, inläggningar och allt annat som hör till gastronomin för restauranger och privatpersoner. Endast äkta produkter. - 'SLOW FOOD'-certifierade för relevanta kanaler.
Italien, Caltabellotta
Efter att ha avslutat min examen i naturvetenskap försöker jag driva mitt jordbruk, som ligger i Caltabellotta, Sicilien (prov. AG), som sträcker sig över 18 hektar, mestadels odlad med olivträd och mandelträd. Jag producerar ekologisk extra jungfruolja (som från och med nästa år kommer att ingå i Dop Val di Mazzara) och slutligen skalade mandlar i olika vakuumförpackningar. Vår olja kommer från...
Italien, Andria
Jag är säljare av högkvalitativ ekologisk och konventionell olja i bulk från stora tankar. Tack för att du kontaktade Nicola Palma.
... vi säljer i bulk eller förpackad. FÖRSÄLJDA OLJOR: Extra Jungfruolja - Ekologisk Extra Jungfruolja - Jungfruolja - Olivolja - Sansaolja - Lampolja osv. Företaget Tota, förutom att sälja sina egna olivprodukter och oljor, sysslar också med köp och försäljning på KOMMISSION eller enkel förmedling av samma. Om ni är intresserade av våra produkter eller har några frågor, vänligen kontakta försäljnings-/inköpsansvarig, Herr Vincenzo Tota, på följande nummer.
Italien, Termini Imerese
... även träd av Nocellara, Carolea och FS17. När skörden börjar i mitten av oktober, mals oliverna inom några timmar för att säkerställa den högsta kvaliteten. Så, efter mer än ett halvt sekel av tradition och utmärkt olja såld på kvarnen som en eftertraktad och exklusiv produkt, beslutade företaget 1997 att buteljera den och sätta den på marknaden, vilket garanterar samma äkthet som förr. År 2009 övergick företaget till ekologisk odling, vilket återigen visar på känslighet och omtanke för vår miljö.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play