Italien, Gravina Di Catania
...-produkterna, där den autentiska essensen av vår sicilianska jord är innesluten, tillsammans med minnet av den genuina glädjen av gemensamma söndagsluncher som alltid har präglat vår barndom. Produktens tradition balanseras av en modern, minimalistisk och tilltalande förpackning, utformad för att göra färgerna på våra grönsaker till de enda verkliga huvudpersonerna i burken. Jag garanterar personligen den exceptionella kvaliteten på alla produkter, som verkligen görs unika genom användningen av våra färska och ekologiska grönsaker.
... cuneesiska traditionen, gjorda av smör, majs och mjöl. - hållbarhet 12 månader. VI KAN ERBJUDA KUNDERNA PERSONLIG FÖRPACKNING MED DERAS LOGO FÖR EVENEMANG, HÖGTIDER, MARKNADSFÖRING OCH EGEN DISTRIBUTION. Avslutningsvis är det FÖRSTA KVALITETENS BAGERI ATT NJUTA AV!!
Casa Olearia Italiana specialiserar sig på produktion, raffinering och förpackning av livsmedelsoljor: extra jungfruolivolja, olivolja, fröolja. Förpackningen utförs...
Italien, Capriglia Irpina
...skörd, extraktion, förpackning. Varje steg är känsligt och viktigt för att få en högkvalitativ extra jungfruolja. Olivorna, från vilka vi får vår olja, plockas för hand, med den gamla metoden "bacchiatura" och mals med stenmöllar. Kallpressningen av den sålunda erhållna pastan, som utförs enbart genom mekaniska processer, ger en olja med låg syrahalt (max 0,5%). Allt detta sker i Capriglia Irpina och, för att ge en större garanti, kan vi ta emot alla som önskar se produktionen på plats.
Italien, Avellino
... företagsevenemang, konferenser och företagsjubileer. Våra produkter är strikt uteslutna från stor distribution och är ett uttryck för det bästa av made in Italy. Våra förpackningar för jul, påsk och andra högtider är utformade i samråd med kunden både när det gäller produktval och presentation av förpackningarna. På begäran och utan extra kostnad inkluderar vi ett gratulationskort med kundens logotyp och fyrfärgstryck. Vi garanterar leverans över hela Italien med expressbud.
... kvaliteten och för att överföra färskheten till den producerade oljan. Från den erhållna pastan extraheras »oljemoset» som separeras genom centrifugalseparation. Den sålunda erhållna oljan utsätts inte för någon filtrering, utan endast för en naturlig avskiljning (eventuella föroreningar på botten av flaskorna beror just på den naturliga avskiljningen) vilket framhäver smaken, doften och bevarar dess näringskvaliteter. SPECIFIKA NOTER: den extra jungfruliga CHIARAMONTE erhålls från en särskild olivsort.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play