Italien, Montelibretti
... mer attraktiva för konsumtion. Mejeriet har CE-märkning (IT F8W1G CE). Företaget är specialiserat på produktion av färska ostar, såsom primo sale, stracchino och robiola, lagrade ostar och ricotta. Vit och fruktig yoghurt samt pastöriserad mjölk produceras också. Vårt kommersiella erbjudande fokuserar på osten Orazio, en semi-lagrad ost som är lämplig för bordskonsumtion och marknadsförs efter några veckors lagring. Den torra saltingen och lagringen i naturliga lokaler gör den unik med sina sensoriska egenskaper.
... metoder (kallpressning); detta sätt gör det möjligt att få en Extravergine-olja av högre kvalitet. Vid första anblicken har vår olja, som produceras uteslutande i området kring FARNESE, en smaragdgrön färg med gyllene reflexer och avger en fruktig doft som påminner om den nyplockade, mogna oliven. Den har en kraftfull smak med inslag av kronärtskocka. Vid provsmakning lämnar den en behagligt kryddig och bitter eftersmak med mandeltoner. Den är rik på vitamin E, polyfenoler och andra antioxidanter.
Portfölj (1)
... kallpressning. Den extra virgin oljan som erhålls har förutom en mycket låg syrahalt en aromatisk doft, är rik på smaker och har en karaktäristisk fruktig smak: en äkta pressning av oliver! Agriturismo Le Farnie är certifierad som ekologisk verksamhet (ccpb) FÖRPACKNINGAR: BURK på 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter; GLASFLASKA i mörkt glas på 0,25 och 0,75 liter; KRUKA i glaserad och handmålad terrakotta på 4; 0,75; 0,25 liter. Hemleveranser görs i Italien och Europa. Fullständig prislista finns på www.agriturismolefarnie.it...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play