Italien, Calenzano
... värdefulla och gamla familjereceptet, som innehåller många inslag av en tradition som fortfarande efterfrågas av konsumenterna idag. Företaget kan utveckla produkter under tredje parts varumärken, följande skapelseprojektet: från receptutveckling till anpassning av förpackningen. Il Nutrimento använder för sina recept många råvaror odlade i Italien, för att säkerställa en kortare leveranskedja, främja italiensk ekologisk jordbruk och minska miljöpåverkan från transporter.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
Italien, Milano
... utomlands, vilket gradvis gör det möjligt för oss att öka våra försäljningsvolymer. I Italien sprider vi extra jungfruolivolja från Spanien, regionen Andalusien, som har en särskiljande egenskap av låg syrahalt, medan vi exporterar till länder som Spanien, Tjeckien, Storbritannien och Portugal produkter under vårt varumärke DIBELLO. Från och med den 1 januari 2022 har vi invigt vårt kontor i Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39 där vi buteljerar extra jungfruolivolja och ekologisk extra jungfruolivolja, båda under varumärket DIBELLO.
...amatriciana, tryffel...) - Mozzarella - Etc Ett brett utbud av äkta italienska produkter, utvalda och erkända av professionella kockar för detaljhandel, storskalig distribution och Ho.Re.Ca-kanaler. Säg NEJ till falsk italiensk mat! Välj en certifierad produkt!
Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Italien, Piticchio
La Terra e il Cielo är en jordbrukskooperativ och kan utan tvekan räknas bland de banbrytande initiativen inom italiensk ekologisk produktion. Syftet med vår verksamhet är därför att producera, bearbeta och distribuera produkter som är helt pålitliga när det gäller kvalitet och äkthet, det vill säga som inte har behandlats kemiskt i något av de många steg som går mellan produktion och konsumtion...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play