Italien, Chiuro
... vila och torka långsamt vid låg temperatur. Hantverksskickligheten genomsyrar allt vi gör, och det faktum att spaghettin fortfarande klipps för hand är ett tydligt bevis på detta. Låt dig svepas med i lyxen av en hantverkstradition.
... RISMYNDIGHETEN). VI BEARBETAR VÅRT RIS I EN HANTVERKSRISERI FRÅN TIDIGT 1900-TALET VID LÅG TEMPERATUR OCH MED EN MYCKET LÄTT STENMALNING FÖR ATT BEVARA KORNENS KVALITET. MÖRKARE, MEN MED MER SMAK, BÄTTRE KOKHÅLLBARHET OCH LÄGRE RISK FÖR HÖJNING AV GLYKEMISKT INDEX. VI TAR HAND OM VÅRT CARNAROLI FRÅN FÄLT TILL BORD.
Italien, Ferrara
... varor. Det finns dessutom 1 kylrum med låg temperatur för lagring av frysta produkter, utrustat med fasta, kompakta och drive-in hyllsystem för totalt 4 000 pallplatser. Ytterligare 5 000 pallplatser finns tillgängliga vid en annan anläggning i Masi Torello (Fe) i samarbete med ett annat ledande företag inom sektorn. Företaget har lång erfarenhet av lagring av päron, äpplen, potatis, lök, radicchio...
...L'Azienda Agricola Sabatino är en ung företagsverksamhet, grundad 2013, med målet att producera och marknadsföra pasta av hög kvalitet. För produktionen odlas och bearbetas en gammal och icke-hybridiserad vetesort i Marche... Vetet 'Saragolla'. Det mals med stenmålning för att sedan gå vidare till pastaproduktionen med bronstrålar och långsam torkning vid låg temperatur. Pasta di Sabatino produceras enligt strikta ekologiska protokoll och dess egenskaper kännetecknas av hög lättsmältlighet, en distinkt smak, rik förekomst av mineraler och lågt gluteninnehåll.
Italien, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro grundades 1982; 2014 lanserade man sina bageriprodukter med viktiga nyheter, utan att förlora sitt kärnverksamhet inom hantverksmässig pasta. Pastan Tarall’Oro, cirka 100 artiklar i 10 olika smaker, är gjord uteslutande av förstklassig durumvete, är bronsdraget och framställs genom en långsam torkningsprocess vid låg temperatur, vilket ger en grov, porös och seg...
Italien, Sestri
Vi säljer högkvalitativa konstruerade ventiler med italiensk design. Våra ventiler för svåra tjänster är designade för applikationer som inkluderar: korrosiva vätskor, erosiva (slam), hög temperatur, kryogen, underjordisk och alla speciella krav från våra kunder. Vi följer API 6D, ISO 15848, ISO 10497 standarder och andra speciella krav. FLOUR VALVE uppfyller dina testkrav i enlighet med branschstandarder och kundspecifikationer med: flyktiga utsläpp, prestanda och funktionalitet, högtrycksgas, hög temperatur, låg temperatur, brandsäker, NDE-inspektioner.
Italien, S,egidio Alla V.
...Hantverksföretag som tillverkar typiska sötsaker gjorda på naturliga ingredienser utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Vår specialitet är Sassi d'Abruzzo, en typisk sötma där vi är de enda producenterna av det ursprungliga receptet sedan 1928. Dessutom tillverkar vi en mandelknäck med 90% mandlar som är oöverträffad, samt mörk choklad som smälts och tempereras vid låg temperatur och...
Italien, Parabiago
... strålningsvärme. Den har en fläkt som kan justeras elektroniskt från 0 till 250 mc/timme. De industriella värmarna fungerar på 230 Volt med en maximal strömförbrukning på 14 A och en maximal förbrukning på ca 3 KW/timme. Värmarna för skadedjursbekämpning fungerar också på 230 Volt med en maximal strömförbrukning på 14 A och en maximal förbrukning på ca 3 KW/timme. Den ger en kapacitet på 1200 mc/h vid en temperatur på 100 °C. Den kan värma upp ett rum på 60-70 kubikmeter till 60° på mindre än 10 timmar.
Italien, Gerenzano
... inomhusenheter (upp till 19 dB) och utomhusenheter. Valet var enkelt eftersom återfallet uppenbarligen är ledaren inom luftkonditionering, luftkonditioneringsapparater, luftkonditioneringsmarknaden globalt som Daikin, LG, Samsung, Sanyo, Mitsubishi. Tjänstehanteringen är total både för bostadsområden (lägenheter, hus) och kommersiella miljöer såsom restauranger, butiker, kontor, serverrum, källare där temperatur och fuktighet "alltid bör kontrolleras", luftkonditionering för datacenter, hotell, kyrkor, offentliga byggnader.
Italien, Santa Maria La Carità
... formning: från pressen trycks degen långsamt av en skruv mot en bronssil, med måttligt tryck för att bevara glutenets och kolhydraternas egenskaper. För varje pastasort finns det en speciell bronssil. Vi använder uteslutande bronssilar, som ger den typiska grovheten hos den bästa hantverksmässiga pastan. Fas av torkning: alltid vid låg temperatur för att inte "denaturera" proteiner och...
Italien, Belforte Del Chienti
... risken för kontaminering tack vare ett laboratorium som är helt dedikerat till ekologiska och glutenfria produkter. För att helt eliminera risken för kontaminering har laboratoriet för produktion uteslutande ägnats åt ekologiska och glutenfria produkter. Alla färdiga produkter och/eller råvaror som används analyseras i förväg i certifierade analyslaboratorier. Pastaproduktionen sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, med bronsspiraler och torkning vid låg temperatur.
Industriområdet är beläget inom Catania industriområde - Block Palma I, 4 km från Catanias flygplats och 2 km från motorvägsanslutningar till Siracusa, Messina och Palermo. Det sträcker sig över en yta av 30 000 kvm, varav 7 000 kvm är täckta. Inom området finns ett kylager med en yta av 2 000 kvm vid låg temperatur - 25°, med följande specifikationer: Längd 60 m; Bredd 30 m; Höjd under balk 7 m...
Italien, Como
... genomgår en långsam blandningsprocess och är först redo att gräddas i en ugn med låg temperatur efter rätt mängd vila. Resultatet är en naturlig och mjuk panettone, med russin och kandiserad frukt inuti, som behåller doften och smaken av sina exceptionella ingredienser under lång tid, utan att tillsätta konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Panettone Baj är mer än en hälsosam gourmetkaka eftersom...
Italien, Cavriago
... g sylt. Förutom de söta sylterna erbjuder vi salta kompoter, designade för att perfekt komplettera ost eller som läckra tillbehör till kött och charkuterier. All frukt och grönsaker tillagas på låg temperatur för att bevara smaken av de färska produkterna. Den perfekta korven är smakrik och äkta och handgjord som Emilia-traditionen kräver.
...den är tillverkad uteslutande av vårt företags eget vete, allt DETALJERAT, draget i brons, långsam torkning, låg temperatur (35°). Tack vare vår ekologiska vetesproduktion är vi inte föremål för de aktuella problemen med veteförsörjning (därför garanterar vi leveranser) och priser (genom att inte använda gödningsmedel kommer våra priser inte att förändras). Nyheter: Vi informerar er om att vi...
Italien, Fizzonasco
MODULÄRA KÖLDSKÅP - INDUSTRIELLA Medeltemperatur - Låg temperatur - Ventilerade - Statisk - Kontrollerad fuktighet - Mognad TYPER Ett komplett utbud av modulära källare, skräddarsydda, från restaurangen till distributionscentret. ANVÄNDNINGAR Förutom standardapplikationer (statisk och ventilerad) har vi applikationer som kan hantera fuktighet, mognadsprogram, jäsning, lagring, dubbelstegs system...
Italien, Rocca San Felice
... observerat de gamla tiderna, procedurerna och recepten som har gjort traditionen stor." Att förena en historisk maskin med ett modernt teknologiskt bidrag har varit ett grundläggande steg för att rikta blicken mot nya gränser, mot avlägsna horisonter, mot ambitionen hos dem som tror på excellens och autentisk smak. Idag finns det två maskiner: en för lång pasta och en annan för kort pasta. Bronsformarna och den långa och skonsamma torkningen vid låg temperatur berättar historien om Antica Maccheroneria.
Italien, Bertinoro
Grundat 1988, producerar Italplast srl halvfabrikat i glasfiber, paneler och isotermiska laminat för skåpbilar, kylrum och anläggningar för låg temperatur. I mars 2002 fick företaget den prestigefyllda certifieringen UNI EN ISO 9001:2000.
Italien, vicenza
Ingenjörskonst, management, teknisk och ekonomisk rådgivning, skräddarsydda lösningar för kundernas behov inom följande områden: mjölkprodukter, slakt och köttbearbetning, frukt och grönsaker, läkemedel, sjukhustekniska anläggningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga anläggningar över hela världen. Inom köttsektorn bygger vi slakterier för nötkreatur, grisar, får och fjäderfä. Automatiserade lager vid låg temperatur -30 °C: automatiska hyllor, kylpaneler, saneringsbara luftbehandlingsenheter i glasfiber för livsmedels-, läkemedels- och sjukhusbruk.
Italien, Pernucari Di Rombiolo
... lokala bönderna. Den upptar en yta av cirka 5 000 kvm där hantverk och modernitet i produktionsanläggningarna förenas. Företaget har en produktion av typisk och genuin hantverksmässig pasta, som framställs med den karakteristiska bearbetningen av de gamla pastatraditionerna, med de bästa durumvetemjölen, en långsam deg med kallt, bakterie-fritt vatten och en långsam torkning vid låg temperatur. För vissa format sker bearbetningen med användning av bronstrålar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play