...Hantverksföretag som tillverkar typiska sötsaker gjorda på naturliga ingredienser utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Vår specialitet är Sassi d'Abruzzo, en typisk sötma där vi är de enda producenterna av det ursprungliga receptet sedan 1928. Dessutom tillverkar vi en mandelknäck med 90% mandlar som är oöverträffad, samt mörk choklad som smälts och tempereras vid lågtemperatur och...
... inomhusenheter (upp till 19 dB) och utomhusenheter. Valet var enkelt eftersom återfallet uppenbarligen är ledaren inom luftkonditionering, luftkonditioneringsapparater, luftkonditioneringsmarknaden globalt som Daikin, LG, Samsung, Sanyo, Mitsubishi. Tjänstehanteringen är total både för bostadsområden (lägenheter, hus) och kommersiella miljöer såsom restauranger, butiker, kontor, serverrum, källare där temperatur och fuktighet "alltid bör kontrolleras", luftkonditionering för datacenter, hotell, kyrkor, offentliga byggnader.
... formning: från pressen trycks degen långsamt av en skruv mot en bronssil, med måttligt tryck för att bevara glutenets och kolhydraternas egenskaper. För varje pastasort finns det en speciell bronssil. Vi använder uteslutande bronssilar, som ger den typiska grovheten hos den bästa hantverksmässiga pastan.
Fas av torkning: alltid vid lågtemperatur för att inte "denaturera" proteiner och...
... risken för kontaminering tack vare ett laboratorium som är helt dedikerat till ekologiska och glutenfria produkter. För att helt eliminera risken för kontaminering har laboratoriet för produktion uteslutande ägnats åt ekologiska och glutenfria produkter. Alla färdiga produkter och/eller råvaror som används analyseras i förväg i certifierade analyslaboratorier. Pastaproduktionen sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, med bronsspiraler och torkning vid lågtemperatur.
Industriområdet är beläget inom Catania industriområde - Block Palma I, 4 km från Catanias flygplats och 2 km från motorvägsanslutningar till Siracusa, Messina och Palermo. Det sträcker sig över en yta av 30 000 kvm, varav 7 000 kvm är täckta. Inom området finns ett kylager med en yta av 2 000 kvm vid lågtemperatur - 25°, med följande specifikationer: Längd 60 m; Bredd 30 m; Höjd under balk 7 m...
... genomgår en långsam blandningsprocess och är först redo att gräddas i en ugn med lågtemperatur efter rätt mängd vila. Resultatet är en naturlig och mjuk panettone, med russin och kandiserad frukt inuti, som behåller doften och smaken av sina exceptionella ingredienser under lång tid, utan att tillsätta konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Panettone Baj är mer än en hälsosam gourmetkaka eftersom...
... g sylt.
Förutom de söta sylterna erbjuder vi salta kompoter, designade för att perfekt komplettera ost eller som läckra tillbehör till kött och charkuterier. All frukt och grönsaker tillagas på lågtemperatur för att bevara smaken av de färska produkterna. Den perfekta korven är smakrik och äkta och handgjord som Emilia-traditionen kräver.
...den är tillverkad uteslutande av vårt företags eget vete, allt DETALJERAT, draget i brons, långsam torkning, lågtemperatur (35°).
Tack vare vår ekologiska vetesproduktion är vi inte föremål för de aktuella problemen med veteförsörjning (därför garanterar vi leveranser) och priser (genom att inte använda gödningsmedel kommer våra priser inte att förändras).
Nyheter: Vi informerar er om att vi...
MODULÄRA KÖLDSKÅP - INDUSTRIELLA Medeltemperatur - Lågtemperatur - Ventilerade - Statisk - Kontrollerad fuktighet - Mognad TYPER Ett komplett utbud av modulära källare, skräddarsydda, från restaurangen till distributionscentret. ANVÄNDNINGAR Förutom standardapplikationer (statisk och ventilerad) har vi applikationer som kan hantera fuktighet, mognadsprogram, jäsning, lagring, dubbelstegs system...
Grundat 1988, producerar Italplast srl halvfabrikat i glasfiber, paneler och isotermiska laminat för skåpbilar, kylrum och anläggningar för lågtemperatur. I mars 2002 fick företaget den prestigefyllda certifieringen UNI EN ISO 9001:2000.
Ingenjörskonst, management, teknisk och ekonomisk rådgivning, skräddarsydda lösningar för kundernas behov inom följande områden: mjölkprodukter, slakt och köttbearbetning, frukt och grönsaker, läkemedel, sjukhustekniska anläggningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga anläggningar över hela världen. Inom köttsektorn bygger vi slakterier för nötkreatur, grisar, får och fjäderfä. Automatiserade lager vid lågtemperatur -30 °C: automatiska hyllor, kylpaneler, saneringsbara luftbehandlingsenheter i glasfiber för livsmedels-, läkemedels- och sjukhusbruk.
... lokala bönderna. Den upptar en yta av cirka 5 000 kvm där hantverk och modernitet i produktionsanläggningarna förenas. Företaget har en produktion av typisk och genuin hantverksmässig pasta, som framställs med den karakteristiska bearbetningen av de gamla pastatraditionerna, med de bästa durumvetemjölen, en långsam deg med kallt, bakterie-fritt vatten och en långsam torkning vid lågtemperatur. För vissa format sker bearbetningen med användning av bronstrålar.