Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata och handgjord mozzata tillgänglig i: Nodini, Treccia med vikt även på kundens begäran. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Helt handgjord, pasta filata innehåller ett delikat hjärta av stracciatella och grädde. Ricotta av hög kvalitet gjord på enbart komjölk. Trevligt rik och krämig, särskilt lämplig för användning i matlagning. Mascarpone: Färsk, baserad på enbart grädde från komjölk, utan konserveringsmedel.
Portfölj (7)
Italien, Cadorago
...Produktion av mjölksyrabakterier, frystorkade eller frysta, för alla behov, med direkt och indirekt inokulering. Mjölksyrabakteriestarter för yoghurt, ostar (hårda, halv-hårda och mjuka), fermenterad mjölk, grädde, smör och alla tillämpningar inom mejerisektorn. - Lyofast består av frystorkade mjölksyrabakteriekulturer som är speciellt utformade för direkt inokulering under mjölkbehandling...
Portfölj (4)
Italien, Forli'
...Denna blandning av Robusta och Arabica har medvetet studerats av Moka Rica-laboratoriet för att återskapa hela aromen av café espresso. Fyllig och intensiv smak. I kaffekoppar är den krämig och intensivt hasselnötsfärgad. Gommen fylls med en stark och långvarig eftersmak.
Portfölj (23)
Italien, Bistagno
Ett sekel av innovation. Produktion och försäljning av produkter, ingredienser, halvfabrikat och livsmedel för glass, konditori och bageri: italiensk glass, grädde, kandad frukt, konfektyr, marmelad, sylt, amarena. Missionen: Att producera sammansatta ingredienser och halvfabrikat för hantverkare och små industrier, genom ständig forskning efter innovativa lösningar och med målet att helt tillfredsställa slutkunden.
Armagni Milano di Milena Armagni erbjuder sina kunder en prestigefylld och elegant kaffetjänst, bageri och konditori. I kaféet hittar ni varje dag utsökta färska brioche med grädde, choklad eller sylt, kaffe av hög kvalitet, varma cappuccinos, doftande bröd av alla slag, fullkornsbröd, drycker och läsk på burk, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, fruktjuicer. Bar Armagni Milano di Milena...
Italien, Ovada
... storlekar, sorbet i många smaker, färdiga granitor i olika smaker och neutral granita med smaksättare i många aromer osv... och tillhandahåller utrustning för deras servering. Alla produkter vi hanterar är under vårt eget varumärke och vi kan även anpassa dem för kunden om så önskas. De produkter vi hanterar är alla av hög kvalitet och många av dem är glutenfria.
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
... endast vilda bär. Den vita myrten, en blandning av bär och blad som är mycket doftande och aromatisk, med en lätt bitter smak som gör denna produkt unik i sitt slag. Dessutom kan vi räkna in bland våra produkter mandelkrämen, som är skapad av en kombination av aromer och en bas av grädde, mjölk och socker som gör denna produkt mycket speciell. Filu e ferru-krämen, å sin sida, är en kombination av...
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
Italien, Schio
...leben...), mjölkmottagningslinjer (rengöring, avluftning, mätning, kylning), degasatorer/deodorisatorer för mjölk och juicer (med aromåtervinningssystem), processautomation (även på befintliga anläggningar för modernisering), kompletta anläggningar för produktion av drycker baserade på koncentrerad juice, nyckelfärdiga anläggningar för mjölkprocessen (produktion av drickmjölk, grädde, smör, ost, yoghurt...), kompletta anläggningar för vassleprocessen, anläggningar för produktion av mjölkbaserade drycker, kaffe (cappuccinodrycker osv.), anläggningar för öltillverkning.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... som garanterar absolut hygienisk säkerhet och bevarar smaken och egenskaperna hos färsk frukt över tid. Våra homogeniserade flytande blandningar, bestående av mjölk, socker och grädde i noggrant avvägda proportioner, är lämpliga för glass med användning av maskin för soft-ice. Vi har också en specifik produktlinje med pulver baserade på gelifierings- och emulgeringsmedel för varm eller kall...
Italien, Guardamiglio
... vertikala glassmaskiner, bänk- eller golvmodeller, för produktion av glass och granita; kombinerade maskiner för glassbarer och konditorier; multifunktionella maskiner och gräddkokare för konditoriet; maskiner för soft glass och vispad grädde; bänkgelatorer, idealiska för restaurangverksamhet. Frigomat exporterar över hela världen och använder, i de flesta länder, ett nätverk av återförsäljare och distributörer som kan garantera snabb och pålitlig teknisk support.
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
Sciascia Caffè i Rom är en historisk institution som grundades 1919 i stadsdelen Prati. Idag, precis som då, kommer ni redan vid ingången att överväldigas av de förtrollande dofterna som sprids från de olika färskrostade blandningarna, som kan köpas både som hela bönor och malda för alla typer av hushållsmaskiner, med leverans över hela världen. Bland de många erbjudandena finns rent kaffe eller serverat i en blomma av mörk choklad, även med färsk grädde, den utmärkta stora cappuccinon, den mörka chokladen som tillverkas av Sciascia Caffè, juicer av ekologisk frukt, apelsinjuicer och mycket mer.
Italien, Piacenza
Falicetto är ett historiskt bageri i Piacenza. I över 30 år har de dagligen producerat hantverksmässiga chokladplattor, tårtor med grädde och choklad, kakor med mandlar och hasselnötter, energibars rika på fibrer, produkter som är lämpliga för livsmedelsintoleranser, piacentinska produkter som Sbrisolina och Buslanein, samt olika konfektyrer som kan användas som presentförpackningar. Pasticceria...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.
Italien, Fonni
Vi föddes i hjärtat av Sardinien i FONNI år 2000, och vi sysslar med direktförsäljning av livsmedelsspecialiteter för barer, restauranger, pizzerior och hotell. Produkterna kännetecknas av kvalitet och äkthet. VÅRA PRODUKTER: SORBETTAR med citron och myrten. KALLA GRÄDDER med kaffe, grädde. GRANITE smaksättare 12 SMAKER - KALLA TEER PERSIKA OCH CITRON. CHOKLAD, YOGURINO, YOGO HOTEL...
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play