...Idén till denna kräm föddes ur en första färgvision. De två produkterna, med nästan motsatta färger men som båda fångade uppmärksamheten. Kombinationen av kronärtskockshjärtan med svart tryffel, allt i olivolja, har resulterat i en utmärkt produkt som fyllning för smörgåsar, pizzor och focaccia. Ingredienser: kronärtskockor (65%), olivolja, oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromer. Tips: Utmärkt som kryddning för pastarätter, vitt kött eller som bas för såser.
Portfölj (10)
...Den ekologiska oljan från Colletorto är den extra jungfruliga oljan som innesluter renheten av vår natur. Det är oljan som respekterar miljön enligt dess högsta principer och framför allt är det oljan som är helt fri från ämnen och syntetiska föreningar. Bakom vår ekologiska produkt finns omsorgen från våra olivodlare som börjar med plantering av olivträd där endast icke-genetiskt modifierade...
Portfölj (6)
Italien, S.spirito Di Bari
...Produktionsområde för oliver S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-oljor som kännetecknas av en medel-intensiv nivå av fruktighet, bitterhet och kryddighet, med en dominerande doft av färsk mandel och lätta känslor av gräs/blad och kronärtskocka.
Portfölj (7)
Italien, SALZANO
...Den enda kylstationen för cocktails med reservdelar, helt tillverkad i rostfritt stål, producerad i Italien. Professionell kylbänk för cocktails med underliggande förvaringsutrymmen. Cocktailstationen är utrustad med: 2 bassänger för att rymma 12 flaskor. 1 bassäng för att rymma is. 1 arbetsyta i polyeten. 3 behållare 1/6 för citroner, apelsiner, oliver eller mynta. 2 reservceller.
Portfölj (6)
Italien, Castel San Pietro Terme
...Elliptisk rotorpump för hela druvor, avstammade och jästa druvskinn är idealiska inom livsmedelssektorn för överföring av äpplen, apelsiner, frukt, kött, oliver, pomace, kaktusfikon, dadlar och halvfast produkter med hög flytbarhet. Pumpens konstruktion med "dubbel kammare" gör att skruven kan mata rotorn på den bredaste delen, vilket möjliggör en mycket skonsam överföring av produkten. Den...
Portfölj (1)
Italien, Amelia
...Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga...
Italien, Maruggio
...Ekologisk extra jungfruolivolja Fådd genom kallpressning av oliver, odlad med hänsyn till de hälsosammaste metoderna för ekologiskt jordbruk. Det är en olja där egenskaperna harmoniskt kombineras och görs till den bästa fruktiga oljan. Finns i flaskor om: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – behållare 5,00 l. Vår ekologiska extra jungfruolivolja berikar dina rätter intensivt och smakfullt. Idealisk som...
Portfölj (8)
... olika typer av oliver som med precisa tekniker blandas med varandra, vilket ger upphov till en slutprodukt som kan berika konsumentens sensoriska upplevelse. Burkar med 100 ml av Ekologisk Extra Jungfruolja Calua - Blend...
Portfölj (6)
Italien, Città Di Castello
...Salsa med sommartryffel och svamp. Utan konserveringsmedel och glutenfri. Perfekt för pasta, risotto, ägg, smörgåsar, förrätter. Innehåller inga svarta oliver för en äkta tryffelsmak! Sås med svarta tryfflar och svamp. Idealisk för att berika olika rätter som förrätter, toast, huvudrätter, såser, kött, gratänger och omeletter.
Portfölj (2)
Italien, Roccadaspide
...Specialerbjudande paket med 12 flaskor för endast 89€ Flaska olivolja 75 cl PRODUKTBESKRIVNING: Den ekologiska extra jungfruoljan La Mortella är gjord direkt av ekologiska oliver från odlingar i Cilento och enbart genom mekaniska processer. Den har en maximal syrahalt i termer av oljesyra på 0,24%. INDIKATIVA ANALYSVÄRDEN: Syrahalt i oljesyra: 0,24%; Föroreningar: 0%; K270: 0,24; K232: 1,82...
Portfölj (1)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Italien, San Vito Dei Normanni
... till sina oumbärliga hörnstenar. I flera decennier har vår huvudprodukt varit den brindisinska kronärtskockan, utsökt i sin naturliga form, eller konserverad i lag eller i olja. Under åren har vi också beslutat att med passion ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, svamp, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av det hängivna arbetet på fälten, av...
... Podolica-kor och den svarta grisen från Kalabrien. Markerna, som har kalkhaltig, lerig och sandig jord, är mycket fruktbara eftersom de är rika på naturliga källor. Hela området, som gynnas av ett medelhavsklimat med varma och torra somrar samt korta och regniga vintrar, erbjuder de ideala förhållandena för odling av vin och olivträd. Idag har företaget 35 medarbetare som utför specifika uppgifter. Under skördetiden för vin och oliver tredubblas antalet arbetare.
Italien, Ospitaletto
... våra nät är giftfria och lämpliga för kontakt med livsmedel, de är teknologiskt avancerade och tillverkade till 100 % i Italien. Sortimentet av produkter som vi marknadsför inkluderar knutna nät, nät för byggnadsställningar, fågelskyddsnät, frostskyddsnät, hagelskyddsnät, insektskyddsnät, rovdjurskyddsnät, skyddsnät, skyddsnät för byggnadsställningar, skuggande nät, nät för jordbruk, nät för skörd...
... eller Nostrana, och "Coratina", som mals med granitstenar från Monte Rosa strax efter att de har levererats. Från den skickliga blandningen av dessa två sorter föds Pappalardo-oljan, som är delikat, fruktig och aptitretande. Den är lämplig för stekning och som dressing; den är inte filtrerad: detta ger en begränsad sedimentering och en minimal grumlighet, men detta påverkar inte smaken, tvärtom är...
Italien, Sant'agata De Goti
... plockas direkt från våra träd i Sant'Agata de Goti, där de dominerande sorterna är Ortice, Racciopella och Ortolana. Just på grund av egenskaperna och smaken hos dessa oliver produceras en ekologisk olja med en gul färg och smaragdgröna reflexer, med en behaglig, välbalanserad bitter och kryddig eftersmak.
Portfölj (1)
Italien, Cerignola
... och framför allt garanterar den absoluta spårbarheten av våra konserver. Vårt sortiment är brett och komplett, med en produktion som främst fokuserar på: kronärtskockor, oliver, vitlök, kapris, tomater och andra grönsaker i olika bearbetningstyper. Vi har de mest erkända internationella kvalitetscertifieringarna.
Italien, Arquà Petrarca
... att tynga ner smakerna. I denna karaktäristiska och innovativa olivpress i Veneto används moderna metoder för bearbetning av oliver, med en strikt handplockning för att inte skada frukten innan den pressas. Förutom det noggranna och omsorgsfulla arbetet med produktionen av olivolja extravergine på Frantoio Colli del Poeta, påverkar den inhemska varianten av området Colli Euganei mycket kvaliteten...
Portfölj (3)
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
Italien, Palo Del Colle
... med betydande inslag av bitterhet och kryddighet tack vare den höga mängden polyfenoler som kännetecknar den och gör den till en allierad för hälsoskydd; samt från oliver av sorten "ogliarola", som ger en mycket balanserad och elegant olja med toner av mandel och ibland äpple och nyklippt gräs. Företagets kärnverksamhet är marknadsföring av mandlar som finns i vårt område under olika sortnamn, från...
Portfölj (2)
... följande syften: Den gemensamma bearbetningen av alla oliver som lämnas in av medlemmarna enligt de bästa olivoljetechnikerna, och förbereda nödvändig utrustning och anläggningar för detta ändamål; Bevarande och gemensam försäljning av produkten som erhålls från bearbetningen av oliverna. Under olivskörden lämnar medlemmarna in oliver dagligen och pressningen av dem sker inom 24 timmar med mekaniska...
Portfölj (1)
Italien, Ravenna
Vi är ett företag som sysslar med produktion och export av olika livsmedelsprodukter med fokus på: Kapris, kaprisfrukter, oliver, olivolja, solrosolja, chilipeppar, osv. Vårt företag tillämpar de bästa systemen för kvalitetskontroll, säkerhet och hygien i varje steg av produktionskedjan, vilket gör att vi kan erbjuda en säker och högkvalitativ produkt som uppfyller alla gällande...
Portfölj (6)
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
Italien, San Prisco
Familjen Zibella har i många år varit en referensleverantör för de främsta industrierna inom bearbetning av livsmedelsprodukter och grossister inom sektorn. De ägnar sig specifikt åt marknadsföring av oliver, kapris, och under de senaste åren även av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater. Inom företaget finns en strukturerad organisation som huvudsakligen är uppdelad efter funktioner, men med uppgifter som är tydligt flexibla för att bäst anpassa sig till den kraftiga expansion som de har uppnått under alla dessa år av verksamhet.
Italien, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea producerar ligurisk olivolja som är helt ekologisk och kallpressad på den italienska rivieran. Förutom taggiasca-olivolja skapar vi även typiska italienska såser (såsom basilika pesto, röd pesto) och produkter med taggiasca-oliver (såsom urkärnade taggiasca-oliver, taggiasca-olivkräm och urkärnade taggiasca-oliver) som vi säljer i vår webbutik. Vår olivolja är unik och kommer från den...
Italien, Marmirolo
... semester med detta Gårdssemestercenter Beatilla, Italien. Italien är ett av de bästa länderna för agriturism i världen och Farm Agriturismo Beatilla Corte Barco ligger i Mantova, Italien. Människor i Italien har följt sitt förfäders yrke som i de flesta fall har varit jordbruk. Därför är det vanligt att se människor i Italien välja jordbruk som sitt huvudsakliga yrke. Att besöka en gård och hotell i Mantua kan ge dig en realistisk upplevelse av att smaka på färska oliver, citrusfrukter, äpplen, druvor osv. och framför allt Italien.
Italien, Bagno a Ripoli
... och Kalifornien (USA). Strävan efter en ständig förbättring av processen för omvandling av oliver till olja har alltid varit målet för Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Många patent har gjort det möjligt för företaget att utveckla verkligt innovativa maskiner och anläggningar inom sektorn. Grunden för den kontinuerliga forskningen om innovation och utveckling är viljan att förse våra kunder med verktyg som gör det möjligt för dem att få en produkt av hög kvalitet.
... från "Sidel CAB SpA" för Ekologisk Jordbrukscertifiering, kod 5767, en auktoritativ certifierings- och inspektionsorganisation, godkänd av Ministeriet för Jordbruks-, Livsmedels- och Skogsfrågor samt Turism och av Ministeriet för Ekonomisk Utveckling. Vi har blivit belönade för att vi följer en produktionsmetod som helt respekterar de agrara ekosystemen och vägrar att kompromissa med användningen av genetiskt modifierade organismer eller syntetiska produkter, och vi använder oss av den enda tillåtna källan enligt den gamla metoden: den naturliga bördigheten i jorden i Cilento.
Italien, Rovigo
... snabbt har nått en hög nivå inom produktionen av specifika maskiner och anläggningar för olivbearbetning. Spanien är dessutom det land där den specifika teknologin för sektorn utvecklas snabbast. Vi åtar oss att anpassa dessa lösningar till en annan marknad, som den italienska, genom att även distribuera italienska maskiner och anläggningar som löser de behov som är typiska för vår industriella struktur. Vi erbjuder produkter från de bästa företagen som varje dag arbetar med dem som i sin tur arbetar med bordsoliver och olja.
... delikatessbutiker och restauranger av hög kvalitet, både i Italien och Europa, har valt vår olja, och våra kunders tillfredsställelse gör oss stolta. Varje produkt är resultatet av en kombination av tradition och förnyelse. De moderna maskinerna för krossning av oliver, en värdefull och känslig bearbetning, utförs med kallpressningsmetoden i respekt för traditionen. Den höga kvaliteten på vår extra...
Portfölj (2)