... ostar, sötsaker och konserver, samt specialiteter som saffran, tryffel och kryddade oljor. Företaget väljer noggrant ut ingredienserna för varje produkt, övervakar produktionsprocessen och garanterar att de följer den regionala matkulturen. Från Pasta alla Chitarra till Rintrocili, från Ventricina till Salsicce al Montepulciano, från Mostaccioli till Saffran, varje produkt är den perfekta kombinationen av smak och tradition, anpassad för den moderna och krävande konsumenten.
Italien, Praia A Mare
...Gazzaneo Anna's kryddgrossist har funnits inom kryddor och aromer praktiskt taget för alltid, en exceptionell hjälp i köken. Kryddor är ämnen som utvinns från vissa sorter av aromatiska växter, som kommer från de mest skiftande länder, där en del av växten utvinns: barken för kanel, blomknoppar för nejlikor, stigmata för saffran och frön för peppar. Aromer, eller örter, odlas vanligtvis eller...
Italien, Silvi
...Produktion och försäljning av högkvalitativ röd saffran som importeras direkt från Iran och saffran som produceras i Italien i L'Aquila och dess provins.
Italien, Milano
Diacoh är ett företag specialiserat på produktion, import och grossist- samt detaljhandel av lyxlivsmedel. Genom tidigare erfarenhet och moderna metoder har Diacoh lyckats producera och välja ut de bästa saffransstråna på marknaden, Beluga imperial kaviar och hela sortimentet av damascenerros. Vi importerar direkt 100% ren saffran, utan hjälp av mellanhänder och säkerställer att vår produkt är...
jordbruksföretag, specialiserade på produktion av aromatiska växter (siciliansk oregano och saffran), oregano i knippe med stjälkar och smulad oregano, möjlighet till olika förpackningsformat. skalning och bearbetning av sicilianska mandlar, skalade mandlar, blötlagda mandlar, rostade mandlar, mandelmjöl, mandelkrämer, extra virgin olivolja och spannmål...
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... smaker som citron, blåbär, spenat, chili, radicchio trevigiano DOP, pistacchio di bronte DOP, tryffel, saffran, bläckfiskbläck, basilika...... Vi producerar också en fullkornsserie som också kommer från 100% italienskt vete... Vår mycket enkla och innovativa förpackning består av en transparent polypropenpåse som möjliggör maximal synlighet av produkten.... Till påsen lägger vi till en hängtagg...
Italien, San Gavino Monreale
... de till mjöl i vår kvarn och omvandlas till mjöl och semolina. Produkter som är själen i våra sardiska och italienska recept, substansen i vår stora kulinariska tradition. Vi ligger i San Gavino Monreale, i provinsen Sydsardinien och i hjärtat av Campidano. En slätt som har en viktig historia inom spannmålsodling, DOP-saffran och ris. Här, i området Santa Maria, föds kvarnen SU MORI. Runt omkring...
Italien, Bologna
... som ligger långt över minimikategori I-nivån och en intensiv arom särskiljer Oro Rosso Saffran från andra. Styrkan i kryddans smak, arom och färg testas för att säkerställa dess höga kulinariska värde. Kockar från topprestauranger känner igen vårt rena ekologiska saffran och dess kvaliteter. På grund av sin höga kvalitetsgrad används vårt saffran även för medicinska produkter. Vi är dedikerade att leverera hållbar kvalitet till våra kunder till ett rimligt pris. För att garantera detta kontrollerar vi den ekologiska odlingen och skördningsprocessen hos våra partners.
... Sarde. SILKEMASKAR av rasen Orgosolo producerar en råsilke av gul färg, som efter utvinning bearbetas; en del lämnas i sin naturliga färg och en del färgas med saffran, vävs och ger upphov till en gammaldags silkeshatt som kompletterar brudens klädsel och representerar den gifta kvinnan. Produkten är mycket kostsam eftersom silken som produceras enbart bearbetas för hand och med en icke...
... från det traditionella köket och den enkla men eleganta miljön gör La Piccola Trattoria till en av de mest uppskattade restaurangerna i Padova. Några exempel: Krispiga Mazzancolle med en sallad av puntarelle, apelsiner och bottarga av Muggine, Fregula sarda med fiskragu och spinoso sardinisk kronärtskocka, Brasato al Cannonau med kronärtskocksbakelse och ris med saffran från San Gavino. Hemlagade desserter och bröd. Vinlistan innehåller ett hundratal etiketter av välkända sardiska viner. Varje månad hålls temakvällar.
Italien, Bagnolo In Piano
Produktion och försäljning av extra jungfruolja, saffranssmaksatt olja, citronsmaksatt olja, chiliolja, basilikasmakad olja, odling och försäljning av ren saffran i stämmen, hantverksbearbetning av produkter 100% tillverkade i ITALIEN.
Italien, MASSARELLA
Biodling, uppfödning av Liguriska drottningar, uppfödning av samhällen, bisamhällen på Dadant med 5 ramar. Leverans och frakt i hela Europa samt grannländer och Medelhavsområdet. Italiensk honung, kryddad honung, odling av italiensk saffran, lavendel och chili.
Italien, Campagnatico
...Semester och Avkoppling. Beläget bland kullarna i Maremma Toscana, en gammal gård som är fint renoverad, bekväma rum med badrum, tak med bjälkar, spektakulär 360° utsikt, rymliga ytor, terrass, pool, parkering. Optimal plats mellan havet och bergen. Vänligt mottagande, god mat med utmärkta lokala produkter, saffran. Behandling av Bed & Breakfast och halvpension. Djur är välkomna.
Italien, Casale Sul Sile
... svartpeppar och förstklassig saffran. De extra syltarna, i hela 18 olika smaker. En hantverksprodukt av högsta kvalitet med endast de bästa frukterna. Vår anställda personal ansvarar för kommersiell kontakt, leveranser och merchandising och följer mer än 3500 försäljningsställen i nordost.
Italien, Milano
År 1900 grundade Nazareno Giacomini ett litet företag i Milano, specialiserat på bearbetning av saffran och torkade kantareller. Idag, 115 år senare, har företaget ökat sin verksamhet genom att utöka och förbättra sina tekniska anläggningar och placerat sig bland de främsta företagen inom branschen. År 2015 köper Giacomini S.r.l. 50% av BIMFOOD doo, ett ledande företag i Makedonien för bearbetning av färsk, torkad och fryst frukt, grönsaker och svamp.
Italien, Gubbio
Passion för naturen och vad den har att erbjuda, tillsammans med övertygelsen om att ekologiska och genuina produkter är avgörande för att förbättra livskvaliteten, har lett mig till att återupptäcka en modell för hållbart jordbruk, som kan realiseras genom små steg. Så föddes ett personligt projekt som finner sin pilotverksamhet i den fascinerande odlingen av saffran, för att värdera dessa idéer. Produktion av Purissimo Saffran i pistiller och knölar av Crocus sativus. Jag står till Er fulla förfogande, och för all information, tveka inte att kontakta mig. Gubbio, Perugia, Umbria, Italien.
Italien, Barrafranca
Jag säljer ekologiska produkter tillverkade i hjärtat av Sicilien, specifikt mandlar, extra jungfruolivolja och aromatiska växter i allmänhet (saffran, lavendel, oregano osv....)...
Italien, Fiumicino
...PEPANI Italien – med säte i Rom (IT) har valt den bästa kvaliteten av saffran direkt från den ledande iranska producenten sedan 1932. "SARGOL ALL RED" representerar excellensen av persiskt saffran. Betraktad som "kryddornas drottning", har dess kraft en stor påverkan på mat, hälsa och välbefinnande. Vårt affärsmål är att säkerställa fullständig tillfredsställelse för alla våra kunder, genom att...
Italien, Grosseto
... kunna motverka hudens åldrande, främja matsmältningen, sänka blodtrycket och reducera kolesterolet. I detta syfte har vi skapat en kosmetisk linje och en sötvarulinje samt flera andra produkter, alla strikt baserade på saffran. Vi tror på denna nya verklighet som kallas Crocus Maremma, som ständigt växer där alla våra producenter är små och medelstora företagare. Vår marknad är inriktad på alla typer av företag såsom restauranger, apotek, hälsokostbutiker och mindre verksamheter.
...Producent av "Saffran" med säte i Herat, Afghanistan, där odling och skörd av kryddan äger rum.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play