Italien, Maruggio
...Olivolja Nativ Den intensiva gyllene färgen uppnås genom kallpressningsmetoden. Har en unik, balanserad och sammetslen smak. Finns i behållare om 5,00 liter. Och på begäran i flaskor: 0,75 liter. Den Nativa olivoljan passar för de mest varierande maträtter: för att steka krispigt på hög värme, eller för att långsamt och länge laga rätter som köttgrytor och grönsaker. I många recept ersätter den smör i ugnen, vilket ger en ny ton till hemlagade sötsaker som kakor och äppelpaj.
Portfölj (8)
Italien, Bronte
...Ingredienser: vetemjöl typ "O", pastöriserad äggula, smör, fruktos, socker, naturlig surdegspulver (vetemjöl), emulgeringsmedel E471, helmjölkpulver, jäst, salt, aromer. Fyllning: socker, hasselnötsmassa 30% (rostade och raffinerade hasselnötter), vegetabiliska oljor och fetter (palm, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassleproteinpulver, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer...
Portfölj (56)
Italien, Cadorago
...Produktion av mjölksyrabakterier, frystorkade eller frysta, för alla behov, med direkt och indirekt inokulering. Mjölksyrabakteriestarter för yoghurt, ostar (hårda, halv-hårda och mjuka), fermenterad mjölk, grädde, smör och alla tillämpningar inom mejerisektorn. - Lyofast består av frystorkade mjölksyrabakteriekulturer som är speciellt utformade för direkt inokulering under mjölkbehandling...
Portfölj (4)
Italien, San Giovanni In Fiore
Italien, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Anläggning i Sonnino I anläggningen i Sonnino, som varit aktiv sedan 1987, produceras: komjölksmozzarella, ricotta, smör, färska ostar, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Anläggning i Pontinia Anläggningen i Pontinia är den första anläggningen som byggdes av företaget där buffelmozzarella, ricotta och buffelsmör produceras; den är en del av konsortiet för...
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
Italien, Bibbiano
...Ostfabriken har sitt säte på Via Vittorio Veneto 4, naturligtvis i Bibbiano (RE), och varje dag produceras i genomsnitt 16 hjul av Parmigiano Reggiano (nästan sex tusen på ett år), märkta med registreringsnummer 629. I butiken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" sker direktförsäljning till allmänheten av Parmiggiano Reggiano, smör och ricotta. Trots vad som har hänt i andra verksamheter har...
Italien, Napoli
... gammal balans. Det är här som surdegen får en omsorgsfull behandling av utfodring fram till en fullständig mognad på 36 timmar. Och det är här som sortimentet "Madre" föds, resultatet av Cupiellos kreativitet och dess förmåga att förena de mest uråldriga och naturliga ingredienserna: mjöl, ägg, socker, smör och färsk surdeg. Våra huvudsakliga produktlinjer är Cornetti Madre, linjen av veganska croissanter, muffins och portionskakor, viennoiserie, napolitanska specialiteter och många fler.
Italien, Campomorone
... smör som vi producerar här i Italien, så våra produkter kan märkas "100% tillverkat i Italien". Vi samarbetar med kosmetikaföretag, farmaceutiska laboratorier och med handlare inom hudvård och skönhetsvård, samt livsmedelsindustrin, eftersom många av våra oljor är livsmedelsklassade, ekologiskt certifierade och har högkvalitativa egenskaper (omega-3, omega-6, omega-9, klorofyll, ceramid, polyfenol, lykopen, GLA, CLA).
Italien, Pomezia
... R&D-laboratorium (forskning och utveckling), har vi skapat flera linjer av naturliga kosmetiska produkter som, förutom att de inte innehåller några skadliga ämnen, är formulerade uteslutande med oljor, smör, pulver och vegetabiliska tensider som inte förändrar hudens pH och som inte stressar den. Våra formuleringar är rika på fördelaktiga komponenter för huden och kompletteras med Hamamelis...
Italien, Thiene
... typiciteten hos livsmedelsprodukterna, samt utvecklingen av "måttbeställda" kulturer exklusivt för sina kunder. Inom mejerisektorn tillhandahåller de utvalda inhemska fermenter från områdena där DOP-ostar produceras, samt fermenter för produktion av yoghurt, smör och fermenterade mjölkprodukter, flytande mögelkulturer och jäst. För charkprodukter erbjuder de inhemska kulturer för charkprodukter med söt ton, kopplade till den italienska traditionen, kulturer med specifik anti-Listeria-verkan, kulturer med hög surhetsgrad, samt beläggningsmögel. Moderkulturer för bröd.
Italien, Bolzano
PERI SRL är den italienska filialen av Bayerische Milchindustrie eG, en ledande producent i Bayern av mejeriprodukter, såsom konventionella och ekologiska pulverprodukter för industrin, färska produkter för detaljhandeln och grossistmarknaden, såsom smör, ostar och ostbitar, mozzarella och UHT-produkter, såsom gräddfil, vispgrädde, kaffekräm och mjölk. Alla produkter från PERI SRL tillverkas med...
Italien, Schio
...leben...), mjölkmottagningslinjer (rengöring, avluftning, mätning, kylning), degasatorer/deodorisatorer för mjölk och juicer (med aromåtervinningssystem), processautomation (även på befintliga anläggningar för modernisering), kompletta anläggningar för produktion av drycker baserade på koncentrerad juice, nyckelfärdiga anläggningar för mjölkprocessen (produktion av drickmjölk, grädde, smör, ost, yoghurt...), kompletta anläggningar för vassleprocessen, anläggningar för produktion av mjölkbaserade drycker, kaffe (cappuccinodrycker osv.), anläggningar för öltillverkning.
Italien, Tassullo
Sedan 1935 producerar Dalla Torre smör i Val di Non, i ett produktionsområde på cirka 1500 m2, helt omgiven av grönska. Produktionsvolymerna för Dalla Torre fördelas med 60% på GDO-kanalen, 20% på HO.RE.CA.-kanalen och 20% för tredje part med eget varumärke för GDO. Certifiering IFS (International Featured Standard) Food. Dalla Torre har fått internationell certifiering inom kvalitet och livsmedelssäkerhet. Årligen förnyas certifieringen med periodiska kontroller för att verifiera att kraven enligt standarden upprätthålls.
Italien, Guastalla
Vi har arbetat i över trettio år inom tillverkning av maskiner och utrustning i rostfritt stål för mejerisektorn (minimejerier, maskiner och anläggningar av liten till medelstorlek för produktion av ost, yoghurt, smör) och djurhållning (pastöriseringsmaskiner för kalvar, mjölkkärror, mjölkexpress för att distribuera mjölk till kalvarna, med eller utan elektrisk dragning), baserat på standardprodukter eller enligt kundens anpassade önskemål. Vi är också leverantörer av mycket konkurrenskraftiga priser på rör, kopplingar och ventiler i rostfritt stål.
Italien, Bolzano
Flera års erfarenhet inom livsmedelshandeln, teknisk rådgivning och handel med mjölkpulver, vassle, mjölkproteiner och växtproteiner. Baby Milk, smör, vassle och alla andra produkter för industrin. Vi förser den internationella livsmedelsindustrin med vårt sortiment av råvaror och halvfabrikat. Våra produkter används inom barnmat, sportnäring och speciallivsmedel, i glass, choklad och bakverk. Varje produkt är resultatet av urval baserat på högsta kvalitetsstandarder och är utrustad med olika certifieringar.
... cuneesiska traditionen, gjorda av smör, majs och mjöl. - hållbarhet 12 månader. VI KAN ERBJUDA KUNDERNA PERSONLIG FÖRPACKNING MED DERAS LOGO FÖR EVENEMANG, HÖGTIDER, MARKNADSFÖRING OCH EGEN DISTRIBUTION. Avslutningsvis är det FÖRSTA KVALITETENS BAGERI ATT NJUTA AV!!
OST - SMÖR - KÖTTBUTIK...
Italien, Riposto
... folktraditionen, har utvecklat produkter inom både söta och salta gastronomi, med en noggrann kontroll av produktionsprocesserna. Inom den söta gastronomin har de frysta cassaterna och de sicilianska cannolierna stor betydelse. Inom den salta gastronomin representeras huvudprodukten av frysta arancini. Dessa finns i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smör och arancini med speck. Som komplement till den salta gastronomin erbjuder Maestro Gourmet: frysta pizzettas, frysta fyllda degknyten, frysta supplì, frysta risbullar, frysta cartocciate och frysta calzoni.
Italien, Castelfidardo
... sina egenskaper är fruttonero-produkterna lämpliga för både barn, vuxna och äldre, och passar alla hudtyper, applicerade utan skillnad på ansikte, läppar, kropp och hår. Oljor och smör som erhållits genom kallpressning för att bevara alla naturliga aktiva ingredienser i den färdiga produkten.
Italien, San Giorgio a Cremano
...glasyr för bakverk, fyllningar för bakverk, smör för krämer, farfars kaffe, sockerblommor, geléfigurer, extrakt för krämer, silikonformar, utstickare med utstötning, bakplåtar, tårtfat, polystyren för tårtor, muffinsställ, dekorativa kavel, fest och ljus, allt som behövs för att organisera en fest. Soft Sweet erbjuder sina kunder detta i sina lager och från och med idag även online för att ge dig ett ännu mer fördelaktigt pris när du handlar bekvämt hemifrån.
Portfölj (1)
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.
Produktion och försäljning av mozzarella för pizzerior, bocconcini, rökt ost och scamorza, ricotta, smör och preziosella.
Produktion och försäljning av ost och smör...
Försäljning av smör och ost...
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play