...Agriturismstruktur med tre lägenheter av olika storlekar med panoramautsikt över Val d'Orcia och direktförsäljning av extra jungfruolja som produceras direkt av jordbruksföretaget (utmärkt olja av högsta kvalitet registrerad hos Consorzio IGP Toscano)...
Portfölj (1)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Italien, Giffoni Sei Casali
...I över tre generationer har företaget Beatrice producerat en högkvalitativ och kallpressad extra jungfruolja (stenkvarn) i en av de få traditionella kvarnar som finns i Italien. Oljan kallas "l'oro de o'Munaciello" och är tillägnad herr Antonio Beatrice som grundade företaget under decenniet efter det stora kriget. Egendomen ligger över 500 m över havet, en enorm terrasserad och stenig kulle med...
Portfölj (6)
...Bageriet "La Casa Del Pane" grundades 1982 i Pernumia, några kilometer från Padua och Venedig. Idag, efter mer än trettio år, förenar vi hantverkstraditioner med moderna teknologier och erbjuder våra kunder "Handrullade Grissini", tillgängliga i tre varianter: sesam, extra jungfruolja, 8 rostade spannmål och handskurna kex med extra jungfruolja, rosmarin och lök. Alla våra produkter är veganska...
... smak med inslag av bitterhet och kryddighet som gör smaken harmonisk i sin helhet. Det är en 100% italiensk extra jungfruolja som är resultatet av erfarenhet, engagemang och passion, en genuin extra jungfruolja, producerad från en gammal tradition av excellens, men också från ett företag som har sina rötter i området sedan många år tillbaka, i takt med de modernaste metoderna för odling, skörd och...
Italien, Sammichele Di Bari
...Lantbruket Prime i Sammichele di Bari representerar en av de främsta kvaliteterna i det pugliesiska området när det gäller produktion och försäljning av extra jungfruolja, körsbär och aprikoser. De över tjugo hektaren av Lantbruket Prime i området Sammichele di Bari sköts dag för dag, vilket leder till en "integrerad" produktion, det vill säga ett system för agro-livsmedelsproduktion som använder...
Italien, Gemmano
Tenuta Carbognano är en vinproducent belägen i Gemmano på Rimini-kullarna; vi ligger i Europas minsta naturreservat. Omgivna av skogar, odlingsfält och fri vild fauna, är vi producenter av vin och extra jungfruolja och vi driver även ett agriturismo. Vi är öppna för direktförsäljning med besök och provsmakningar av våra produkter. Vid förbokning kan vi laga mat och låta er provsmaka våra viner...
... fantastiska exemplar av vin Rosso och Nobile di Montepulciano. Det är möjligt att utforska företaget i all sin typicitet genom att besöka vingårdarna och vinkällaren, där ni kan smaka på gott vin och typiska produkter. Det säljs även extra jungfruolja. För mer information, besök webbplatsen www.contucci.it. Producenterna väntar på er på via del Teatro 1.
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... och rena traditionen av toskansk matlagning, med kött, grönsaker (selleri, schalottenlök och morötter), extra jungfruolja, salt, peppar och naturliga kryddor, utan glutamat, smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. Våra såser kommer definitivt inte att ha ett lågt pris, eftersom företaget inte betjänar dagligvaruhandeln, utan endast gastronomier, restauranger, charkuterier och andra verksamheter inom sektorn som arbetar med kvalitetsprodukter. Vårt företag är öppet för alla som vill besöka oss innan de köper våra produkter.
Portfölj (1)
...Artiskocken från Puglia är vår flaggskeppsprodukt, men vi hanterar livsmedel som tomater, auberginer, zucchini och paprikor. Och nu även ekologisk extra jungfruolja och ekologisk tomatsås. För det som ligger oss närmast om hjärtat är att sprida godheten, smaken och smakerna från vår jord, principerna för Medelhavsdieten, ett immateriellt kulturarv för mänskligheten, överallt där vi har möjlighet!
Italien, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinnare av den Internationella Tävlingen "Olio Capitale" 2014 Företaget CASTRO producerar extra jungfruolja. Sedan 2004 har de börjat köpa små jordbruksmarker och omvandla dem till nya odlingar av "Uliveti Nocellara dell’Etna". Ett ungt företag med ett mycket ambitiöst produktionsprogram som siktar på framtiden samtidigt som de bevarar traditionen. Vår olivproduktion...
... det ett tecken på dess jungfrulighet (surhetsgrad på 0,4%). Extra jungfruolja är en grundläggande ingrediens för tillagning av Fungo Cardoncello samt den främsta dressingen för våra sallader, kokta grönsaker, baljväxtsoppor, fisk i vitt och särskilt för "Cialledde", en typisk Altamuransk rätt med bröd och andra fattiga ingredienser från medelhavskosten.
Italien, Sant'agata De Goti
...I Sannio Beneventano, en region där traditionen med olivträd är bland de äldsta i Italien, producerar vårt företag i Sant'Agata de' Goti en utmärkt italiensk extra jungfruolja "Terre Caudine", som enbart tillverkas av oliver som plockas från våra olivlundar. Vid foten av Monte Taburno, på en höjd av cirka 200 m, producerar vi en italiensk olja som erhålls genom enkel krossning av oliver som...
Portfölj (1)
Italien, Giarre
FC Food distribution av färsk pizzabotten, fryst pizzabotten, romersk puccia, focaccia, fylld pizza, färska panini, förpackade panini, bakverk, hantverksmässig siciliansk granita med pistage, kaffe, mandel, mullbär, melon, vattenmelon, mandel, kokos, mynta, kaktusfikon, citrongranita, varm mat, arancini med ragu, arancini med pistage, arancine, fryst arancino, varm mat med fryst rosticceria, frukost, färdiga croissanter, ostar, mozzarella, export av typiska sicilianska produkter, extra jungfruolja, typiska ostar, sicilianska charkuterier...
Portfölj (7)
Italien, Palo Del Colle
...Företaget är beläget i hjärtat av den pugliska oliv- och mandelproduktionen. Vi producerar en utmärkt extra jungfruolja både från certifierad ekologisk odling och konventionell odling, där vi förenar användningen av den senaste teknologin med den erfarenhet vi har samlat på oss i fält. Vår olja kommer från den omedelbara bearbetningen av oliver från sorten "coratina", vilket ger en fruktig olja...
Portfölj (2)
Italien, Silvi
En familjetradition som förs vidare från generation till generation. Familjen Corneli har i över 4 decennier varit verksamma inom oljesektorn och bedriver sin verksamhet med produktion av högkvalitativ extra jungfruolja med största seriositet och med erfarenheten hos dem som vet hur man får fram en utmärkt produkt. Oljan är gjord av oliver av högsta kvalitet, noggrant utvalda från de olika...
... hållbarhet som varierar mellan 3 och 6 månader. Våra läckra referenser: • Klassiska flakbröd eller fullkornsversion, spelt, etc. • Flakbröd med polentadeg • Flakbröd med potatisdeg Alla är handflakade för att göra dem mer spröda, smakliga och lättsmälta. Pizzabottnar, focacciabottnar, pinsatbröd: skapade med deg av sojamejl, rismjöl, extra jungfruolja, salt, surdeg, etc. Tack vare "pinsat" släpps...
Portfölj (10)
... gourmethörnorna hos de bästa kännare av extra jungfruolja. Vi har gett teknologin en strategisk roll i vår idé om att värdesätta området och kunskapen hos bönderna, men mycket har förblivit precis som det var från början: vi stödjer bönderna i deras val av odling, produktion och försäljning av Siciliens Gröna Guld. Olivlundarna växer mellan 50 och 110 m över havet, på landsbygden väster om Palermo...
Italien, Castelleone Di Suasa
... även tjänsten att pressa oliver för tredje part. Sedan 2003 har vi kontinuerligt gjort oss gällande i alla regionala och nationella tävlingar för extra jungfruolja, bland annat Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso och Slow Food. År 2016 anslöt sig två unga delägare till företaget: Davide Morganti (Produktionsansvarig) och Federico Pandolfi (Försäljnings- och Marknadsansvarig) som...
Italien, Bernalda
... fusion av näringsämnen som ger vår extra jungfruolja oöverträffade vitaminer och näringsämnen, vilket gör den unik. Vi producerar och väljer noggrant ut fem olika olivsorter: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Genom att förstå originaliteten och de specifika egenskaperna hos området föddes idén att föra in innovation och unikhet. Forskning, resor och studier har lett...
Italien, Cortona
Vårt jordbruk fokuserar på produktion av högkvalitativ extra jungfruolja och torra baljväxter som bönor, kikärtor och linser. Vår erfarenhet och utrustning ger oss dessutom möjlighet att erbjuda underhållstjänster för trädgårdar, olivlundar och gröna områden, beskärning och bearbetning av mark med jordbruksmaskiner.
Italien, Cisterna Di Latina
... produkterna från gården finns de fina kiwifrukterna med gul och grön fruktkött, extra jungfruolja från tre olika sorter: itrana, leccino och frantoio, samt kiwi- och citronmarmelader, utöver en ekologisk vinproduktion från inhemska och internationella druvsorter. De använda sorterna är Bellone, Malvasia Puntinata från Lazio, Grechetto, Vermentino, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Cabernet Franc. Alla...
Italien, Nicolosi
... företag, som fortsätter en tradition som nu har pågått i tre decennier, anser att värden som: respekten för naturens cykler, skyddet av produktens äkthet och målet för kontinuerlig kvalitetsförbättring är grundläggande. Vanan att göra den första kallpressningen är bara ett exempel på vår omsorg för att få en extra jungfruolja av högsta kvalitet som bevarar produktens integritet och äkthet.
Kooperativet ACLI - Racale verkar i nedre Salento och är specialiserat på produktion och försäljning av jordbruksprodukter. Vid vår olivpress utmärker sig den utmärkta kvaliteten på vår extra jungfruolja genom en behaglig doft och en karakteristisk smak, tack vare manuell skörd, noggrann urval av frukterna, metoden för kontinuerlig extraktion och de strikta åtgärder som tillämpas i olivpressen i...
... exponering. Delad i sorterna Nocellara Etnea och Nocellara Messinese med totalt 3200 plantor, har företaget en årlig produktion av cirka 5000 liter ekologisk extra jungfruolja. Produkten får sitt namn från området Vasadonna, där byns kvinnor en gång gick för att tvätta kläder vid bäcken, och där en djärv och lycklig friar kunde stjäla en kyss från sin älskade.
... garantera färskhet och äkthet av livsmedel som kan serveras direkt på bordet. Produktionen av olja har stabiliserats, tack vare samarbetet med det lokala olivpressverket F.lli Sasso, som är traditionellt med kvarnar i granit, och som har anpassat sin produktionscykel för att producera högkvalitativ extra jungfruolja, vilket gör att vi kan kontrollera hela processen.
Italien, San Michele Di Serino
... Kanada, från Australien till Japan, från Sydafrika till länderna i Europeiska unionen samt till andra områden på de fem kontinenterna. Försäljningen koncentreras främst på extra jungfruolja och inkluderar ekologisk extra jungfruolja, D.O.P. extra jungfruolja och monovarietal extra jungfruolja. Utbudet kompletteras med: olivolja, olivkärnolja, solrosolja, jordnötsolja, majsolja, sojabönolja, vindruvskärnolja, rapsolja och olika fröoljor. De förpackade olivoljorna är huvudsakligen av italienskt ursprung. Förutom sitt eget varumärke producerar företaget 120 privata varumärken.
Vi marknadsför kvalitetsprodukter från Apulien. Vi erbjuder våra kunder ett sortiment av produkter under ett enda varumärke: Taralli, Kakor och söta och salta Snacks, Orecchiette, Cavatalli och andra traditionella format av hantverksmässig semolina-pasta, Extra Jungfruolja producerad i lokala kvarnar med kallpressningsmetod, precis som förr. Vi producerar med hälsosamma recept, utan användning av konserveringsmedel, med fokus på kvalitet i förpackning och märkning av våra produkter. Våra kunder i Italien är butiker, små stormarknader och vinbutiker. Vi exporterar över hela Europa.
Italien, Torino Di Sangro
Produktion och försäljning av extra jungfruolja...
Italien, Gravina di Catania
... jungfruolja, tillverkas konserverna endast under säsongen för de råvaror som skördas, det vill säga under den tid då de är fullt mogna, när de är rika på smak och arom. Den exklusiva användningen av färska, ekologiska grönsaker som vuxit under den sicilianska solen, kännetecknar Convivia-produkterna, vars naturlighet och äkthet känns redan vid första smakprovet.
Portfölj (6)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play