Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Chiari
... delas in i tre typer baserat på analysområdet: kemisk-fysisk, reologisk och mikrobiologisk. Vi har ett brett utbud av produkter, från vetemjöl till kommersialisering av mjöl från andra spannmål eller blandningar med en klassisk och naturlig bearbetning. Baserat på vår långvariga erfarenhet väljer och köper vi olika typer av vete enligt marknadens behov och kvalitetsprinciper.
Italien, Belforte Del Chienti
... risken för kontaminering tack vare ett laboratorium som är helt dedikerat till ekologiska och glutenfria produkter. För att helt eliminera risken för kontaminering har laboratoriet för produktion uteslutande ägnats åt ekologiska och glutenfria produkter. Alla färdiga produkter och/eller råvaror som används analyseras i förväg i certifierade analyslaboratorier. Pastaproduktionen sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, med bronsspiraler och torkning vid låg temperatur.
Italien, Casoli Di Atri
Vi är producenter av vetemjöl sedan 1800-talet. Våra korn kommer alla från Italien (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) och väljs noggrant ut baserat på kvalitet och äkthet. Våra mjöl används för brödbakning, pizzerior och konditorier. För mer information kan du besöka vår webbplats.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Calenzano
Biostock, ett företag inom Probios-gruppen som grundades 2003, är ledande inom erbjudandet av ekologiska råvaror. Företaget erbjuder ett brett utbud av bulkingredienser i olika format, utvalda och certifierade, såsom spannmål och kryddor, baljväxter och frön, mjöl och stärkelse, oljor, kryddor och gastronomiska produkter. Företaget har glutenfria råvaror, varav några finns med i AIC:s handbok...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Carmignano Di Brenta
Företaget sysslar uteslutande med pappersförpackningar. Cartotecnica Postumia har tre huvudsakliga produktlinjer: Papperskassar med fyrkantig botten och platta handtag samt med handtag i papper eller bomull; Papperspåsar för förpackning på maskiner för mjöl, ris, socker, kol, djurfoder och foder; Tryckta pappersrullar i flexografi för användning på automatiska förpackningsmaskiner, särskilt för...
Italien, Vicenza
BER utvecklar system för kontroll, vägning, identifiering, utskrift och applicering av etiketter, samt övervakningsprogram för anläggningar. BER är närvarande inom de flesta industriella sektorer med särskilt intresse för kvarnsektorn (mald mjöl, ris, spannmål i allmänhet) och stålsektorn. För kvarnsektorn producerar BER elektroniska processvågar och utrustning för automatisering av...
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
Italien, Cortemilia
... och därmed extraktion av biprodukter avsedda för djurhållning. År 2018 byggdes den nya kvarnen, som ersatte malningsmaskinerna med innovativ teknik, vilket möjliggjorde en utvidgning av produktionen. Dessutom utvecklades stenkvarnen, vilket gjorde det möjligt att börja producera nya typer av stenmalt mjöl, av mjölkorn och andra typer av spannmål. Vårt företag är BRC-certifierat.
Italien, Cutro
CerealGrande snc grundades 1960 i Cutro av Grande Gerardo, företagets grundare. I den industriella zonen i Cutro sedan 1994, är CerealGrande SNC ledande i Kalabrien inom försäljning och distribution av mjöl, foder, gödningsmedel, pellets, spannmål och mer. Företaget har verkat i hela Kalabrien i många år och väljer ut ledande varumärken på nationell och internationell nivå för att säkerställa hög kvalitetsstandard. Under ledning av Bröderna Grande har företaget fortsatt att växa genom åren, tills det blev en etablerad aktör inte bara i den kalabresiska provinsen utan i hela Kalabrien.
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' I SESTOLA (MODENA), Produktion, Försäljning och Ekologisk Restaurang. Produktion och Försäljning online av ekologiska produkter från vår egen produktion: honung, konserver, marmelader, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kött, spannmål och mjöl.
Italien, Modugno
... halvfabrikat finns tillgänglig: - Skivade mandlar, halverade, stavar, kross, mjöl; - Kross och mjöl av armelline; - Kross och mjöl av hasselnötter; - Valnötter typ A-B-C. Ett nätverk av specialiserade agenter gör det möjligt för företaget att nå olika kunder på marknaden - från stor distribution till bagerier - för att möta deras behov. Den högkvalificerade personalen och det externa samarbetet med...
Portfölj (2)
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Zafferana Etnea
Företaget, som grundades 1950 av Giuseppe Russo, är specialiserat på försäljning av olika typer av livsmedelsmjöl (finmalet semolina, dubbel noll, fullkorn, soja, 5 spannmål, mjöl för arabiskt bröd, ekologiska mjöl och glutenfria mjöl) och livsmedelsprodukter (svamp, tomatpuré, sesam och förbättringsmedel). Exklusiv distributör av de bästa nationella och lokala mjölen. Idag drivs företaget, med...
Italien, Milano
Integralbianco® är den idealiska lösningen för den växande efterfrågan på hälsosamma rätter som samtidigt bevarar den fulla smaken av livsmedel. Integralbianco-mjölen representerar en utveckling av en tradition präglad av kontinuerlig utveckling och forskning. Kostvanorna har förändrats radikalt över tid och raffinerade livsmedel som vitt mjöl har ersatt fullkornsmjöl, vilket har bidragit till problem relaterade till dålig nutrition. Integralbianco, en källa till högbiotillgängliga fibrer, är svaret på moderna kostbehov.
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din restaurang, vin, extra jungfruolja, mjöl, kakor ..... det bästa av made in Italy...
Portfölj (10)
Italien, Alessandria
... enlighet med lagen om hampan den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsoministeriet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - CBG-oljor (i enlighet med lagen om hampan den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsoministeriet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - Livsmedelslinje (Pasta, Mjöl, Frön, Avskalade frön, Oljor osv.) - Dryckeslinje (Hampöl, Hampalikörer...
...cateringföretag, försäljare och livsmedelsbutiker. För närvarande outsourcar vi följande tjänster: logistik och lagerhållning - transport av inköp - transport av försäljningar. Vårt företag verkar inom grossistförsäljning av kvalitetslivsmedel som ingår i de så kallade livsmedelsexcellensen i den så mycket hyllade medelhavskosten. Företaget har specialiserat sig på försäljning av konserverade produkter, tomater, kronärtskockor, oliver, svamp, kapris och olika grönsaker. Dessutom har vi nyligen påbörjat försäljning av pasta, mjöl, ostar, charkuterier och oljor.
Italien, San Gavino Monreale
... de till mjöl i vår kvarn och omvandlas till mjöl och semolina. Produkter som är själen i våra sardiska och italienska recept, substansen i vår stora kulinariska tradition. Vi ligger i San Gavino Monreale, i provinsen Sydsardinien och i hjärtat av Campidano. En slätt som har en viktig historia inom spannmålsodling, DOP-saffran och ris. Här, i området Santa Maria, föds kvarnen SU MORI. Runt omkring...
Italien, Gravina Di Catania
Produktion och distribution av högkvalitativa typiska sicilianska produkter: du kan hitta arancini, cannoli, ostar, mjöl och pasta av gamla sädesslag, konserver, oliver och extra jungfruolja, sylt och marmelad, honung, mandlar, pistagenötter, choklad från Modica, viner, amaro, likörer och många andra specialiteter.
Italien, Velletri
... får jäsa i en timme. Brödet plattas sedan ut, formas till stora brödlimpor eller stänger som väger cirka 1 eller 2 kilo, placeras i trälådor, strös med kli eller mjöl och täcks med hampa-tyger. Efter en viss tid av andra jäsningen fortsätter vi med bakningen, som strikt utförs i en kastanj vedeldad ugn i cirka en timme och tjugo.
Italien, Roma
Bio Canapa Abruzzo, Jordbruksföretag, Försäljning och Odling av Certifierad Lätt Hampa. Auktoriserad SFR Certifierade Frön, Konsultation. Grundat 2018 för att Främja Odlingen av denna Gamla Växt med Otaliga Egenskaper och Många Användningsområden, från Fiber, till Mjöl, Olja, Blommor och Material av Alla Slag. Hampa Innehåller Många fitocannabinoider som identifierar en familj av kemiska föreningar som finns i Cannabis sativa.
Italien, Palermo
Real Food Sicily är ett företag som ägnar sig åt produktion och försäljning av typiska sicilianska produkter. Vi erbjuder endast utvalda produkter från de bästa företagen, vi producerar ricotta, skal för cannoli, kikärtsmjöl och finmalet mjöl, typiska konserver, och pasta som är trafilata i brons. RealFoodSicily är ett företag med stor erfarenhet. Vi arbetar med italienska livsmedel, specifikt de...
Onlineförsäljning av livsmedel specifikt för paleo-dieten. I vår webbutik kan du hitta kokosolja och -mjöl, snacks, recept, kokosnötsmör och hela produktlinjen med kokosprodukter från Dr. Goerg.
I över tjugo år har familjen La Manna bedrivit sin verksamhet enligt traditionella lokala recept. Familjen La Manna ser personligen till att varje enskild produkt blir lyckad, genom att välja de bästa råvarorna på marknaden och erbjuda sina kunder genuina och högkvalitativa produkter. Tack vare den lyckliga föreningen av få och naturliga ingredienser, såsom förstklassigt mjöl, naturlig jäst...
Italien, Fossano
Sanering och sanering av silos, spannmål och mjöl, glasyrbeläggningar, arbete i trånga utrymmen...
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...
Italien, Altamura
Bäste Herr, Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play