...Nostrano). Företaget har en begränsad produktionsyta på cirka 150 hektar, vilket möjliggör noggrann kontroll under alla bearbetningsfaser, från sådd till skörd och distribution. Alltid på jakt efter nya lösningar för att minska användningen av kemiska ämnen och ogräsmedel genom jordanalys för att minska gödningsmedlen.
... till skörd, torkning och bearbetning, utförs inom vårt företag med noggrannhet och manisk uppmärksamhet för att erbjuda våra kunder de bästa resultaten när det gäller kvalitet, med respekt för miljön och området. Odlingen sker enligt en form av hållbart jordbruk med låg miljöpåverkan utan användning av ogräsmedel eller syntetiska kemikalier. Våra produkter är förpackade i zip-förpackningar som...
Italien, Milan
Vi presenterar oss härmed som PERSEPOLI SRL, ett företag som sysslar med direktleverans av saffran som skördas från jordbruksfält i Iran, med flera års erfarenhet inom produktion, export och förpackning. Vi är stolta över att övervaka alla procedurer från det initiala steget av plantering, skörd och bearbetning till det sista steget av förpackning, som utförs av vår uppdaterade och kompetenta...
Italien, Castronovo Di Sicilia
... teknologiska innovationen som gör extra jungfruolja till en alltmer utmärkt produkt. Vår mission "Vår noggranna analys av alla produktionsfaser, vår omsorg och hängivenhet för varje enskild planta är garantin för den högsta kvaliteten på våra produkter. Vi plockar frukten uteslutande för hand för att undvika kontakt med marken och bevara all godhet och doft. Därefter transporteras skörden snabbt till pressen och, när den kommer till anläggningen, efter mycket arbete och möda, blir varje oliv noggrant avstjälkad, tvättad och sedan krossad. Krossningen sker inom 24/48 timmar efter skörd.
Italien, Diano San Pietro
... växter och produktionen av extra jungfruolja från Taggiasca och Italien, har vi även produktion av konserver, pesto, soltorkade tomater och fyllda chili. Företaget lägger stor vikt vid att bevara den naturliga aromen hos råvarorna, därför mals oliverna inom 24 timmar efter skörd och basilikan omvandlas till halvfabrikat och pesto inom några timmar efter ankomsten.
Italien, Arre
Vi på Agricola Grains S.p.A. exporterar italienska ekologiska produkter av hög kvalitet över hela världen, och distribuerar utvalda råvaror för djurhållning och livsmedel. Genom ett nära samarbete med pålitliga italienska bönder följer vi odlingarna från sådd till skörd, och tillhandahåller direkt ekologiska frön till bönderna för att garantera en fullständig spårbarhet i leveranskedjan. Den...
Italien, Leonforte
... bekämpningsmedel blev man på 1960-talet medveten om den mycket speciella tekniken för fruktsäckning, en metod som först många år senare skulle bli vanlig i Leonforte-området. Sedan 2012, med företagets anslutning till IGP-kontrollerna, koordineras marknadsföringen av "Consorzio di Tutela della Pesca di Leonforte", enligt en regel som reglerar odlingsmetoder, skörd, överlämning och förpackning i särskilda...
Italien, Eboli
Alla Fonte Con SELEVERDE Är Du Vid Källan Till Fräschör. Vårt Kompletta Tjänstepaket Sträcker Sig Från Odling, Skörd Och Förpackning Till Marknadsföring Och Distribution. Vi Kan Erbjuda Ett Stort Utbud Av Nationellt Odlad Grönsaker I Höga Volymer. Alla Våra Produkter Odlas Med Omtanke Och Uppmärksamhet Och Uppfyller Nödvändiga Kvalitets- Och Certifieringsstandarder. Eftersom Vi Kontrollerar Hela Kedjan Kan Vi Garanti Höga Volymer Av Enhetliga Och Nyplockade Produkter Av Absolut Kvalitet Till Konkurrenskraftiga Priser.
Italien, Belforte Del Chienti
VARFÖR VÄLJA VÅR PASTA? Enkelt, för att vi är ett helt italienskt företag, ungt och passionerat för att producera pasta och naturliga, ekologiska och glutenfria livsmedel. Vi kontrollerar noggrant hela kedjan från sådd, till skörd och fram till bearbetningen av vår färdiga produkt. Mjölet som används i produktionen av vår ekologiska pasta kommer från gamla fröer av italienska spannmål som odlas i...
Italien, Torremaggiore
... skivavslutningssystem att minska tiden som oliverna stannar i kvarnen och därmed exponeringen för oxidation av produkten. Tiden mellan skörd och bearbetning av oliverna vid rätt mognadsgrad är mycket kort och de förvaras i väl ventilerade behållare, som kommer från utvalda jordbrukares marker. Insamlingsmetoden sker uteslutande från trädet genom plockning eller med hjälp av mekaniska medel. Slutligen förvaringen av oljan.
Italien, Budrio
...Checchi & Magli är specialiserat på produktion av transplantationsmaskiner för grönsaksplantor, tobak och plantskolor. Utbudet kompletteras av maskiner för odling och skörd av potatis (potatisplanterare, potatisskrapor och vibrerande täckare), samt plastläggare och bäddmaskiner för odlingar på mulched film (jordgubbar, meloner, vattenmeloner,…). Checchi & Magli har länge inlett ett program för...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
... olika arbetsfaserna, från produktion till skörd av produkten, med genuin passion och omsorg för familjens marker, tillsammans med uppmärksamhet på både gamla och nya kunder, som kommer från både närliggande och avlägsna platser från Sicilien, med vilka vi gärna odlar goda relationer. Azienda Agricola Borsellino är en del av Konsortiet för skydd av Riberella - Arancia di Ribera D.O.P., som har begärt...
Italien, Chatillon
... infusion direkt efter skörd. Bredvid den klassiska "Riservato agli Amici" avslutar sortimentet "Genepy al miele". I Aostadalen är Vertosan-märket också känt för den bittra "Ciardon", som erhålls från infusion av mjölkdistel, känd för sina renande egenskaper. Mycket tilltalande är även "Liquore di Pino Mugo", en typisk dryck med en mycket aromatisk smak, utmärkt även varm under kalla vinterkvällar. Sortimentet berikas av Vertosans alpina gin, Vergin: en unik produkt med en kombination av enbär, genepyblommor och andra alpina botanicals för doft och smak.
Italien, Canelli
Albarelle Soc.Coop. är en jordbrukarkooperativ där punktlighet och seriösitet är nyckelord för ägaren Emiljana Qosja: Vi arbetar inom jordbruk, specifikt inom vinodling. Beskärning, bindning, spänning av trådar, avlägsnande av blad, beskärning, strippning och skörd är några av de dagliga arbetsuppgifterna som företaget utför. Hantering av grönområden och trädfällning. Albarelle kan manuellt spåra...
Italien, Soave
... Garganega och Trebbiano sina rötter, de främsta druvsorterna i området. Från beskärning till skörd, vår vingård, som sträcker sig över cirka tolv hektar på de klassiska kullarna, sköts med noggrant arbete som prioriterar manuella metoder. Den årliga produktionen är cirka åttio tusen flaskor i olika typer: Soave Classico och dess Cru Pressoni, Recioto di Soave Classico, mousserande vin och Grappa di...
Italien, Noicattaro
... Karmen-vågen är det möjligt att väga kassar med frukt och grönsaker direkt på fältet, vilket undviker kostnader relaterade till ombearbetning av produkten i lagret och ökar kvaliteten på den förpackade produkten, eftersom den endast bearbetas vid skörd. Karmen-vågen har patenterats för sin ergonomiska form som tar hänsyn till alla nödvändiga egenskaper under förpackningsoperationer på fältet, den mobila fällan minskar dessutom utrymmet under transport, vilket underlättar vikt- och förpackningsprocessen på alla typer av behållare.
Italien, Badolato
... som sträcker sig från januari till december utför vi de nedan angivna insatserna: beskärning och avlägsnande av skott, enbart ekologisk gödsling, konstant och kontinuerlig rengöring, certifierade ekologiska behandlingar, skörd av oliver, malning, konservering av oljan, buteljering och leverans till slutkund, inklusive grossister, återförsäljare och privatpersoner. Vin: Ständiga och krävande...
Italien, Palazzo San Gervasio
...sorgo och alla andra växtrester pressas och binds skickligt under hela dagen med en blygsam kraftförfrågan till traktorn. Företaget erbjuder även specifika lösningar inom skörd. En passion som genom åren har vunnit över jordbrukare på fyra kontinenter: från Chile till Mexiko och USA, från Irak till Ryssland, från Sydkorea och Sydafrika till Kina, genom hela Europa och hela Medelhavsområdet.
Italien, Mirabella Imbaccari
... oss: från plantering till skörd av den färska produkten fokuserar vi på urvalet av de råvaror som används, vilka, när de når de rymliga lokalerna i produktionshallen, tas om hand av våra erfarna medarbetare och rengörs helt för hand. Vi har certifiering för kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2008.
Företaget odlar och säljer apelsiner från Ribera både i grossist- och detaljhandel sedan över 40 år tillbaka. I över 6 år har de varit närvarande på webben och erbjuder möjligheten att köpa färska och genuina apelsiner som levereras hem till dörren inom bara 48 timmar efter skörd. Detta görs genom en kort kedja som gör det möjligt för slutkunden att konsumera produkter som plockats direkt av jordbrukaren, vilket undviker bearbetade varor med vax och andra kemiska produkter. Leveranser till hela Europa.
Italien, Camposanto
Bosco Company utför mekaniska jordbruks- och industriella bearbetningar på uppdrag av tredje part, såsom skörd, plöjning, sådd, ogräsbekämpning och utvinning av sockerbetor. De sysslar också med godstransporter, industriella grävningar för byggande samt handel med foder och spannmål.
Italien, Roccadaspide
Vårt företag grundades bland de gröna kullarna i Cilento i Roccadaspide, i provinsen Salerno. Vår familj har producerat olja i över 70 år, och vår extra jungfruolja är 100% italiensk. Malningen av oliverna sker inom 24 timmar efter skörd.
Portfölj (1)
Italien, San Nicolò
Företaget MAINI FRUTTA av MAINI MARIO Srl är ett familjeägt företag med över 30 års erfarenhet inom frukt- och grönsakssektorn. Vårt företag följer produkten genom de olika faserna av skörd, insamling, lagring, sortering och marknadsföring. De frukt- och grönsaksprodukter som vi hanterar kommer från direktodlare och jordbruk belägna i Emilia-Romagna. Varorna bearbetas och sorteras sedan med hjälp...
Vi är företaget Astolfi Alvaro och Astolfi Piero, som handlar med halm och foder i grossistled, där Piero är son och medarbetare i företaget. Vår verksamhet ligger i ITALIEN, i Boville Ernica, i provinsen Frosinone, postnummer 03022. Vi är en familjeägd verksamhet. Vi har ett stort utbud av hö, från första, andra och tredje skörd av klöver, till en utmärkt blandning av gräs, samt kuberat och dehydratiserat klöver i olika format, från runda till fyrkantiga, och vi erbjuder även möjligheten att leverera foder.
Italien, Loreto Aprutino
... organiska ämnen medan växterna inte utsätts för några växtskyddsmedel, i full respekt för reglerna som styr ekologisk produktion. Krossningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar efter skörd genom en kallpressningsprocess. Den slutliga produkten är en högkvalitativ extra jungfruolja som kännetecknas av en medel fruktig arom, av örtig typ, med inslag av kronärtskocka och noter av bitterhet och kryddighet. Den rekommenderas att kombineras med spannmåls- eller baljväxtsoppor, rostade rätter och sallader.
Italien, San Salvatore Telesino
... med temperaturkontrollerade bud över hela landet. Vi är ett företag som satsar på kvalitet och vill upprätthålla våra höga standarder som en producent av excellens inom made in Italy. I detta avseende marknadsför vi kallpressad ekologisk extra jungfruolja från närområdet, som pressas inom 24 timmar efter skörd, vilket ger en produkt av hög kvalitet.
Italien, Torremaggiore
Passion som har förts vidare i generationer och omsorgen om varje enskild olivträd, det hårda arbetet på fälten och traditionen av skörd: dessa är värderingarna som företaget grundar sig på. Minnet av en familj bevarat i de hundraåriga olivträden och uttryckt genom kvaliteten på den producerade oljan. Därför smakar extra jungfruoljan DonnaDaunia som hemma, en produkt med en distinkt och rund smak, som passar de mest kräsna gommar; en olja som pressas kall och endast från peranzana-olivträd, den typiska sorten från Foggia-regionen.
Italien, Campobello Di Mazara
... som ännu inte är mogna, plockade med omsorg i de bästa olivlundarna, delvis skötta direkt av oss. Särskild omsorg ägnas åt de viktiga operationerna för insamling, transport och malning, strikt kallpressade, i företagets oljepress inom 24 timmar efter skörd, vilket ger en produkt med hög fruktighet och mycket låg oljesyra. Den så framställda oljan, efter en period av naturlig sedimentering i syrefri rostfri stålsilos, förpackas strax före leverans.
Ett framväxande företag som gör tradition och kvalitet på sina viner till sitt motto. Vingården använder sig av avancerad teknik som, i kombination med lokala traditioner, möjliggör maximal kontroll och bästa bearbetning, från skörd till buteljering. Idag driver Casa Vinicola Morreale med stort engagemang denna viktiga tradition, med övertygelsen att för en liten verksamhet ger icke-standardisering och stark specialisering resultat av verklig excellens.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play