Italien, Castrovillari
...L'Agroalimentare Associazioni Latte Calabresi är en jordbrukarkooperativ som förenar de mest betydande mjölkgårdar på regional nivå och är en av de tre viktigaste kooperativa organisationerna i södra Italien. Kooperativets huvudsakliga funktioner omfattar organiseringen av insamlingen av mjölk som medlemmarna bidrar med, omvandlingen av råvaran till livsmedelsmjölk och mejeriprodukter, samt distribution och marknadsföring av produkterna genom det anslutna Calabrialatte SpA, som ägs till 50% av Granarolo SpA.
Italien, ROBBIATE
DESIGN OCH GENOMFÖRANDE AV OSTFABRIKER FÖR BEARBETNING AV MJÖLK FRÅN 100 TILL 1000 LT...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.
Italien, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AV MJÖLK I CISTERNA EXPORT AV - TORRA OCH FÄRSKA PASTA - KORV OCH SKINKOR - KAFFE - SKALDA TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUKTJUICE, LÅNGHÅLLBAR MJÖLK I 1 L OCH 0,5 L, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VIN, OLJOR.
Vårt mejeri producerar färska och lagrade ostar av får- och komjölk med färsk mjölk från vår egen gård.
VI KÖPER, IMPORTERAR OCH DISTRIBUERAR MJÖLK MED TANKBILAR I ITALIEN OCH UTLANDET...
Allev. carni - Mjölk - Typiska produkter...
Italien, Tocco Da Casauria
... respekt för den mest autentiska abruzzesiska traditionen. Vi tillverkar främst produkter från den abruzzesiska traditionen med råvaror av hög kvalitet. Vår produktion fokuserar på krispiga ferratelle, mjuka och fyllda med choklad eller Montepulciano-druvsylt. Vi tillverkar också krispiga cantuccini, strikt hantverksmässiga mjölk-kakor av skurna typer, savoiardi och mormors kakor. Vi har blivit belönade på Conad Adriaticos showroom som de bästa produkterna som finns tillgängliga.
Italien, San Martino Buon Albergo
Vi designar och bygger anläggningar för tartarisk stabilitet, osmos och mikrofiltrering. Företag med ledande ställning och över tio års erfarenhet av konstruktion och utveckling av KOMPLETTA ANLÄGGNINGAR (nyckelfärdiga) för livsmedelssektorn, (vatten, vin, juicer, mjölk, vassle, osv.) Den samlade erfarenheten inom detta område beror på ett nära samarbete med ledande företag inom livsmedelsindustrin.
FÄRSK MJÖLK OCH TYPISKA OSTAR...
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play