Italien, Diano D'alba
Grundat 1949, är Olio Desiderio ett familjeägt jordbruksföretag som producerar och säljer högkvalitativ olivolja, som endast kommer från utvalda växter. Hemleverans och dörr-till-dörr-försäljning av hela 8 typer av oljor, alla 100% italienska och bearbetade av högspecialiserad personal. Stort utbud av produkter, inklusive förrätter, såser, kryddor, pasta, ris, sötsaker, sprit, kosmetiska...
Italien, Serradifalco
... ITALIENSKA TRADITIONEN Färsk pasta är inte bara den symboliska ingrediensen i det sicilianska och italienska köket, utan också ett av de identifierande och enande elementen i en varierad och ibland fragmenterad folkultur. Mångsidig i recept och format, öppnar den upp för en horisont av kulinariska möjligheter som sträcker sig från traditionens enkelhet till den kreativa fantasin hos moderna...
Italien, Como
SEECO S.R.L. grundades 2012 efter en företagsdelning av ett ledande företag som har varit verksamt i över tjugo år inom sektorn STÄD OCH UNDERHÅLL AV CIVILA OCH INDUSTRIELLA MILJÖER Vi vill härmed uppmärksamma er på de tjänster som erbjuds av vårt företag, som genom våra partners har över tjugo års erfarenhet. Vi kan definitivt påstå att den erfarenhet vi har samlat under dessa tjugo år av...
Italien, Peschiera Borromeo
PRODUKTION AV FÄRSK OCH FYLLD PASTA: Vi använder ingredienser av högsta kvalitet som bearbetas enligt de gamla recepten från den italienska kulinariska traditionen.
Italien, Lodi
... den verkligen unik. Bland de originella presentidéerna kan du hitta de bästa italienska produkterna: - Vita viner, röda viner och roséviner DOC och DOCG - Kallpressad extra jungfruolivolja - Åldrad balsamvinäger från Modena - Pasta di Gragnano - Såser och konserver - Söta bakverk - Salta bakverk - Ekologisk honung - Kryddor och andra smaker - Likörer och infusioner - Grappa - Limoncello - Spumante mousserande vin och många, många fler. Upptäck nu vårt breda sortiment av korgar och företagspresentpaket.
Italien, Salsomaggiore
... produkter, både för detaljhandel och Horeca. Vårt arbete syftar till ständig innovationssökning men med respekt för traditionen; idag är vårt företag en unik aktör i den italienska marknaden med hög specialisering inom två traditionella italienska marknadssegment: färsk pasta och charkuterier.
Italien, Olbia
...De behåller sina egenskaper både vid förvaring och vid tillagning. Produkter: Fryst hantverksmässig pasta: idealisk för export och förvaring. Den kyls ner samtidigt som produktionen, vilket bevarar alla kvaliteter hos den nygjorda produkten. Frysta seadas: pasta fylld med ost som kan tillagas friterad eller i ugn och kryddas efter smak med honung eller socker, eller avnjutas som en salt rätt. Sötsaker från den sardiska traditionen: papassini, amaretti och tiliccas.
Italien, Sicignano Degli Alburni
... (PODOLICA är en nötkreatursras som kännetecknas av en grå päls, med en tendens till mörkgrått på nacken, och i Italien uppföds den främst i de inre södra områdena som Abruzzo, Basilicata, Kalabrien, Kampanien, Molise och Apulien), snarare än MOZZARELLE DEL CILENTO (den berömda mozzarella från Battipaglia) eller PASTA LUCANA som Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli och många andra typer, SOTTOLI, SOPPRESSATE, STAGIONERADE KORVBITAR och många andra läckerheter... TERRA MIA gör inget annat än att söka efter dessa underverk och föra dem till ditt bord.
Italien, Chignolo Po
...di Pizzoni Pierfranco & C. Bearbetning av fylld pasta...
Mercurius Prima s.r.l. Naturligt proaktiva och öppna för de nya globala dynamikerna, verkar vi i de nya sätten av den globala marknaden, mobilitet, på ett globalt affärsnätverk, bestående av ständigt nya element och riktlinjer, internationell exponering och experimentering med moderna former av interaktion mellan yrkesverksamma och köpare av Pasta Made in Italy.
Italien, Bregnano
Maskiner och anläggningar för pasta...
Italien, La Loggia
Utvinning/handel med sand/grus Färdigblandad betong...
Italien, Corneliano D'alba
Produktion av färsk pasta: Ravioli al plin, Tajarin - Agnolotti - Gnocchi...
Dagens färska pasta...
Försäljning av färsk pasta...
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din restaurang, vin, extra jungfruolja, mjöl, kakor ..... det bästa av made in Italy...
Portfölj (10)
Italien, Padova
Att göra en utmärkt glutenfri pasta är en utmaning och ett åtagande som kräver tålamod och engagemang. Vi sysslar med produktion och handel av glutenfria produkter, färsk glutenfri pasta, torr glutenfri pasta. Vår pasta är tillverkad i Italien och våra mjölsorter är 100% italienska.
Italien, Alessandria
... enlighet med lagen om hampan den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsoministeriet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - CBG-oljor (i enlighet med lagen om hampan den 2 december 2016, nr 242, cirkulär från hälsoministeriet den 22 maj 2009 och förordning (EG) nr 1112/2009.) - Livsmedelslinje (Pasta, Mjöl, Frön, Avskalade frön, Oljor osv.) - Dryckeslinje (Hampöl, Hampalikörer...
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
...pasta och fylld pasta, såser och kryddor, samt gastronomi. Vi kan stödja kunderna i utvecklingen och skapandet av nya produkter, antingen genom vår pilotanläggning eller direkt på företaget, med hjälp av våra specialiserade tekniker.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Agropoli
... kvaliteten på ostar och mozzarella, och utesluter all möjlig kontaminering av odlingen av grönsaker, vete för pasta och andra sålda produkter. Efter produktionsfasen följer företaget även fraktfasen, ända till kundens destination, och säkerställer att kylkedjan respekteras. Inte för inte är mottot för 100% Italia "från jord till bord".
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Lecco
Produktion och förpackning av dehydratiserade livsmedelsprodukter: såser, pasta med sås, såser för pasta och ris, lasagne med sås, granulerade buljonger, kryddad puré, snabb soppa, beredning för våfflor, snabb sås vanilj och choklad. Förpackningar för stormarknader, catering och industri (big bag, säckar och kartonger). Produktion och förpackning av ekologiska produkter.
Italien, Volta Mantovana
Färsk pasta hantverksproduktion...
Italien, Salerno
Vi handlar främst med varor som: Hela skalade plommontomater och hackade tomater i alla burkstorlekar; Tomatpuré i alla koncentrationer och burkstorlekar; Krossade tomater i tetrapak; alla typer av bönor, baljväxter och grönsaker i alla burkstorlekar; frukter i sirap; olivolja och extra jungfruolja; pasta osv.
Italien, Tricerro
ERBITAL verkar inom sektorn för dehydratiserade produkter såsom blandade risottoer, durumvete pasta blandad med ingredienserna i receptet och torkade porcini svampar sedan 1983, året då företaget grundades. Alla faser av bearbetningen av våra produkter sker i vår anläggning i Tricerro, i provinsen Vercelli, ett av de mest betydelsefulla risområdena i Europa, vid foten av Monferrato-kullarna...
... använder vi vår olja för att producera utmärkta smaksatta kryddor där vi använder enbart italienska och naturliga ingredienser, enligt traditionella toskanska recept. Vårt produktsortiment har sedan utvidgats med produktion av smaksatta balsamiska kryddor och försäljning av pasta, såser och hantverkskrämer. Vi erbjuder våra kunder, förutom produkter av hög kvalitet, även möjligheten att få både förpackningar och etiketter anpassade.
Italien, Chieuti
Vi är en kort kedja som odlar Cappelli-vete och med det producerar semolina, finmalet mjöl, fullkornsemola och mjöl av olika typer; torkad pasta, frukostkakor, taralli, kikärtor och tack vare våra grödor, havre och lin. Vårt vete är friskt och högproteins, idealiskt för dieter, intoleranser och en hälsosam och god kost. Vi är en liten verksamhet men just därför ekologiskt kontrollerad och uppmärksam på miljömässig hållbarhet och hälsosam mat.
Italien, Cassino
ett italienskt företag som sysslar med distribution av vissa av de mest framstående produkterna inom den italienska livsmedelssektorn De huvudsakliga produkter som erbjuds kunderna är: mozzarella, buffelost DOP, komjölks- och fårostar, extra jungfruolivolja 100% made in Italy, pasta, tomatsås, konserver ..... och andra livsmedelsprodukter Företaget söker kunder och partners som också kan vara livsmedelsdistributörer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play