Italien, Messina
...Det är inte enkel pasta med pistage, utan en tradition som har sina rötter i den sicilianska durumvetet och gynnsamma miljöförhållanden. Den långsamma, naturliga torkningen ger en oöverträffad smak och doft. Den hantverksmässiga produktionen säkerställer äkthet, bronstrålarna ger en utmärkt kokhållning och "greppet" på såserna. Endast sicilianska vetesorter och högkvalitativ pistage används för att alltid uppnå en unik och igenkännbar smak. Olika format: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfölj (10)
Italien, Ferrazzano
...Gourmet hantverksmässig bredbar grädde med siciliansk pistage 35%. Utan mjölk och utan smakämnen eller färgämnen. En unik och äkta smak, med en oemotståndlig arom och helt hantverksmässig krämighet. Idealisk för frukost och mellanmål. Prova den för att fylla panettone och pandoro och för att försköna desserter. Med extra jungfruolivolja. Producerad i vårt laboratorium Ferrazzano...
Portfölj (2)
Italien, Mazara Del Vallo
...Siciliansk cannolo är utan tvekan en av de mest kända, älskade och framför allt exporterade desserterna över hela världen. Som en symbol för öns konfektyrkonst är det en av de mest uppskattade specialiteterna inom siciliansk bakverk. Vaffeln av cannolo är krispig, insidan är en söt smekning för gommen berikad med kandiserad frukt, chokladbitar, vanilj och/eller kanelarom.
Portfölj (8)
Italien, Milano
... olika sektorer. Idag har Pistacchio SpA tre produktionsanläggningar, en dedikerad till pålägg, pesto och paté; en dedikerad till produktionen av pastor (pistage, hasselnöt och mandlar) och slutligen en dedikerad till alla bageriprodukter, såsom nougat, knäck eller chokladöverdragna knäck.
Italien, Siderno
... preferenser. Pallarna består av 20 förpackningar per lager och en pall i höjd består av 15/18 lager (maxhöjd 1,80 m; vikt kg 405/486; antal bitar 3000/3600). *Uppkomsten av den så kallade "hjärtat" utanför glassen kan inte betraktas som en anledning till klagomål utan snarare som ett typiskt inslag i hantverksproduktion. *Produkterna tillverkas alltid vid beställning för att säkerställa den bästa produktkvaliteten. *Produkterna är fria från glutenkällor. *Fruktprodukterna kan ha begränsad tillgång på grund av tillgången på färsk frukt.
...Vi pratar om produkter av högsta kvalitet, råvaror av hög kvalitet som även har erkännanden som DOP-märke, Slowfood Presidio och ekologiskt, helt utan konserveringsmedel och färgämnen, även inneslutna i lyxiga presentförpackningar med relieftextur och dubbelt satinband. Med affärsområdet BUSINESS riktar sig företaget till glassbarer, bagerier, hotell och restauranger som vill komplettera sin meny...
GOLOSICILIA.it är en hantverksverksamhet. Vi producerar, förädlar och marknadsför den bästa torkade frukten (främst pistagen från Bronte, den sicilianska mandeln och valnöten från Etna) samt halvfabrikat för bageri och glass. Pistage från Bronte med DOP-certifiering Pistage från Bronte utan DOP (pistage från Sicilien) Pistage Mandeln från Avola Siciliansk mandel Nötter från Nebrodi...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play