Italien, Taranto
...Det finns något för alla smaker, i alla former. Att bita i våra kakor och praliner är det första steget mot en smakfull och tillfredsställande upplevelse. Varje detalj är noggrant genomtänkt, från valet av alltid färska och äkta ingredienser.
Italien, Torino
Sperandri är definitivt en av de mest uppskattade hantverkschokladbutikerna i staden Turin. Specialiserad på produktion av extruderad gianduiotto, klassisk handskuren cremino och mjuk nougat, tillverkade med enbart Piemonte IGP-hasselnötter. Förutom klassikerna från den turinska chokladtraditionen, finns det många erbjudanden tillgängliga för allmänheten, inklusive handdekorerade påskägg, ett bret...
Portfölj (97)
Italien, Barletta
...Granelle och praliner för glass- och yoghurtindustrin, konfetti mini chokladkorn av mjölkchoklad, tillgängliga, lågt pris, azo-fri, glutenfri, mjölk- och mörk choklad, vegansk, privat etikett, en färg, fruktiga, och med färgad choklad.
Portfölj (10)
... 48 arbetstimmar (vanligtvis 24) med säkra paket och noggrant emballage. Katalogen innehåller Stevia-sötningsmedel i olika former: ren 98%, flytande, tabletter, påsar eller lösvikt; pålägg, sylt med 99,7% frukt, chokladbarer, praliner, italienska ekologiska Stevia-blad, tandkräm, munskölj och en komplett linje av naturlig ansiktskosmetik. Vi är det enda företaget i Italien som har ett så komplett sortiment baserat på Stevia. Mission: Vi har som mål att bli den främsta producenten och utvinnaren av ekologisk stevia i Italien. Vårt projekt är i början men ger stora resultat. Produkten är MADE IN ITALY.
Portfölj (10)
Italien, Monchiero
...% hasselnötter och endast 3 andra ingredienser: socker, kakao (eller mjölk) och vanilj. - Hasselnötstårtor (hasselnötter, socker, ägg) - Choklad och chokladpraliner i kombination med hasselnötter. - Praliner, chokladplattor, plattor med hela hasselnötter, påskägg. Vi kan erbjuda förpackningar som är lämpliga för detaljhandeln eller större format för bagerier och glassbarer. För större kvantiteter är det möjligt att anpassa recepten efter kundens behov.
Portfölj (3)
Italien, Castiglione Di Sicilia
... breda sortimentet "Linje för torkad frukt och halvfabrikat" kompletteras med pinjenötter, valnötter, sultanrussin, jordnötsgranulat, cashewnötter och riven kokos. Genom en noggrann urval av varje råvara, med noggranna och uppmärksamma arbetsmetoder och kvalitetskontroller i varje steg av bearbetningen, kan vi erbjuda en variation av halvfabrikat och råvaror för bagerier och glassbarer, det vill säga pesto och pistagekräm, beläggningar, kakao i pulverform, snabbkrämer, arom i pasta, pulverbaser, topping, ekologisk mandelolja, praliner av torkad frukt, fruktpastor och traditionella smaker.
Italien, Aprilia
... varumärket Cioccafè registreras internationellt. Maestro Sor Felice, med hjälp av sina barn, Salvatore och Annalisa, utvecklar dagens Cioccafè. Cioccafè producerar praliner av olika slag, kaffebönor täckta med choklad, amaretter täckta med choklad, russin smaksatta med rom och chili täckta med choklad, med utvalda och kvalitativa råvaror. De marknadsför sina produkter i Italien och i de främsta länderna i världen under sitt eget varumärke, men de kan också skapa all förpackning med privat varumärke.
Italien, Monterotondo
...Livsmedelsindustri specialiserad på kryddade paneringar (guld - rostad - cornflakes - au gratin - salt och peppar - piccantino - italiensk och spansk), blandning av kryddor, GRAND ROAST även i påsar om 7 g, smaksättare för kött och fisk, försäljning av kryddor, choklad, praliner, kaffe, öl, för industriell/storhandel/detail/horeca/bar/slakterier gdo etc. Ägs av ett av de mest prestigefyllda universiteten i Italien, drar vi nytta av deras professionella kompetens för att säkerställa produkter av hög kvalitet.
Italien, Andria
Confetteria Mucci Alberto har många års erfarenhet och passion för att tillverka läckra konfektyr- och chokladprodukter av hög kvalitet. Tack vare sin högkvalificerade personal, den etablerade traditionen, noggrant utvalda ingredienser och en omsorgsfull service i minsta detalj, erbjuder de sina kunder extraordinära produkter som: aromer, vit choklad, praliner, hasselnötschoklad, påskliljor och...
Italien, Monteroduni
... teknologi, men att ta hand om det vi gör och de som står oss nära förblir livsfilosofin som inspirerar oss varje dag. Det är därför vi fortfarande blir rörda när vi smakar på en praliner eller en konfekt som är gjord som våra föräldrar skulle ha velat, eller när en vän litar på oss med sin present att lägga i ett påskägg. Livsmedelsföretag idag måste följa standardiserade procedurer, få certifieringar, "kontrollera leveranskedjan", och alla verkar bara vara oroade över att producera och sälja mer och mer.
Italien, Catanzaro
SÖTSAKSFÖRETAG SOM PRODUCERAR: MANDELMJÖLK, MANDELPASTA, MANDELKAKOR, PRALINER, CHOKLAD, PANETTONE, TORRONE.
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
Italien, Itri
Hantverksmässig produktion och bearbetning av nougat, choklad, knäck, figurer och chokladägg, praliner, tryffelschoklad med anpassningsalternativ.
...semi-automatiska och automatiska formningslinjer för produktion av chokladplattor och massiva samt fyllda praliner, kontinuerliga tempereringsmaskiner för batchproduktion, anläggningar för produktion av hantverkschoklad från kakaobönan, teknik för produktion av olika chokladprodukter med tillämpning på specifika intresseområden, samt en hantverkschokladskola: "from bean to bar".
Italien, Induno Olona
FABRIKSUTFÖRSÄLJNING Öppettider: mån-fre 9:30-12:30 och 13:30-18:30 Offentlig försäljning av hela sortimentet av LINDT-produkter (chokladplattor, praliner, säsongsprodukter)...
Italien, Orio Al Serio
Söta och salta bakverk - Praliner - Glass - Semifreddo - Söta gåvor för ceremonier - Gourmetrestaurangens gastronomi för examens- och födelsedagsfester...
Italien, TORINO
Mästare i konfektyr och chokladtillverkning sedan 1887, högsta italienska kvalitet, producenter av halvfabrikat choklad och färdiga produkter, praliner, mörk choklad, chokladskepp, skaparna av Sabaudakakan, råvaror från närområdet, smakmästare, erkänd hantverksexcellens på europeisk nivå, utsökt hantverksmässig smak. Vi stödjer betydande produktionsvolymer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play