Italien, Forlì
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
Italien, Trento
... pizzeria kan dessutom baka frasiga pizzor med typ 0-mjöl, fullkornsmjöl och även glutenfria mjölsorter för att tillfredsställa kunder med intoleranser mot vissa livsmedel. Slutligen, precis som de bästa restaurangerna, är det möjligt att organisera företagsmiddagar och evenemang.
Italien, Milano
Integralbianco® är den idealiska lösningen för den växande efterfrågan på hälsosamma rätter som samtidigt bevarar den fulla smaken av livsmedel. Integralbianco-mjölen representerar en utveckling av en tradition präglad av kontinuerlig utveckling och forskning. Kostvanorna har förändrats radikalt över tid och raffinerade livsmedel som vitt mjöl har ersatt fullkornsmjöl, vilket har bidragit till problem relaterade till dålig nutrition. Integralbianco, en källa till högbiotillgängliga fibrer, är svaret på moderna kostbehov.
... kompletteras av en pedagogisk del som bedrivs på två fronter: olivpressen och köket. Det är möjligt att besöka olivpressen genom en väg som guidar barnen i att förstå processen för olivutvinning. Därtill finns en matlagningsskola för barn där kurser hålls där eleverna lagar traditionella toskanska rätter som bröd, hemgjord pasta och kakor med genuina ingredienser från jordbruket.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play