Italien, Castellazzo Bormida (al)
... oföränderliga arom. - Kvalitetskött: Perfekt för att komplettera ädla styckningsdelar som oxfilé eller tartar av nötkött. - Gourmetförrätter: Lägger till en sofistikerad touch till bruschetta, ägg och carpaccio. - Lyxiga Kryddor: Perfekt för beredning av smör, oljor och truffelkrämer. Kontakta oss för din Anpassade Beställning Att välja Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta från Valtrebbia Tartufi innebär...
Portfölj (34)
Italien, Bronte
...Ingredienser: socker, pistagepasta 40% (rostade och raffinerade pistagenötter, klorofyll E141, kurkumin E 100), vegetabiliska oljor och fetter (palma, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassle i pulverform, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer (vanillin).
Portfölj (56)
Italien, Faenza
...Tampieri spa producerar: oprocessade vegetabiliska oljor, både råa och raffinerade, från solrosfrön, högoljesolros, majs och vindruvskärnor. Tampieri Spa producerar även vegetabiliska mjöler, för zootechniska ändamål, från solros och majs. Den långvariga erfarenheten inom detta område har gjort att Tampieri Spa har nått italienskt ledarskap inom bearbetning av solrosolja, europeiskt ledarskap inom majs och världsledarskap inom produktion av vinägerolja. Tampieri spa ligger i Faenza, på via Granarolo, 177/3.
Italien, Bastiglia
... precisionstillverkade delar för produktions- och distributionslinjer). Sedan 2001 har företaget etablerat en avdelning specialiserad på design och tillverkning av maskiner för förnybar energi - maskiner och kompletta anläggningar för pressning av oljeväxter (raps, jatropha, soja, solros, etc.) för produktion av raffinerade vegetabiliska oljor enligt DIN-standarder avsedda att användas som biobränslen i de mest moderna kraftvärme- och trigenereringsanläggningarna, de så kallade mini- och mikro-kraftverken för företag och hotell.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play