Italien, Giuliano
I över fyrtio år har Di Rosa varit en referenspunkt inom konfektyrsektorn, och erbjuder ett brett utbud av produkter som förenar italiensk hantverksskicklighet med en passion för kvalitet. Med mer än 200 artiklar redo för världsexport är Di Rosa inte bara ett varumärke, utan en garanti för excellens och äkthet. Vårt företag distribuerar inte bara produkter av hög kvalitet, utan är också specialise...
Portfölj (129)
Italien, Savignano Sul Panaro
...Fräsch och blommig, söt med inslag av mörk choklad. Utmärkt kropp och en rik aromatisk syra.
Portfölj (17)
Italien, MILANO
...1 Ett stjärnklart möte mellan en söt chokladkräm med hasselnötter och granulat av Pan di Stelle-kakor. "Pan di Stelle"-krämen är resultatet av en förening av högkvalitativa ingredienser som färska ägg och 100% italienska hasselnötter. Utan palmolja och hydrerade fetter. Ingredienser Choklad- och hasselnötskräm (socker, solrosolja, italienska hasselnötter 13,7%, magert kakao 9,8%, skummjölkpulver...
Portfölj (229)
Italien, Andalo Valtellino
... och blommig eftersmak och doft. Honduras: Balanserat och fylligt kaffe med en söt lakritsdoft. Costa Rica: Utmärkt kaffe med hasselnötsfärgad crema och en doft av äpplen och dadlar. Lätt syra. Peru: Delikat strukturerat kaffe med en fruktig och kakaoliknande eftersmak. Den specifika rostningen ger ett mycket rikt och texturerat kaffe, fylligt med en bestående eftersmak av blommor och choklad.
Portfölj (44)
...Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter "Piemonte" IGP. Degen, med en gul färg, är berikad med kandad citronskal och sultanrussin. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter Piemonte IGP och kakao. Degen, med en gul färg, är berikad med mörk choklad. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av mandlar. Degen, med en gul färg, är berikad med sultanrussin.
Italien, Padova
...En blandning av Canephora- och Arabica-kaffe, med den fruktiga aromen av de finaste tvättade Arabica-bönorna från Syd- och Centralamerika, en touch av tvättad Canephora från Indien för att berika smaken av choklad. Kvalitet: Den intensiva smaken och densiteten uppnås med den bästa napolitanska stilen. Syra: Frånvarande Bitterhet: Nästan frånvarande, med lätta toner av kakao Sötma:...
Portfölj (10)
Italien, Lauro
... i tårtor och profiteroles. Vi rekommenderar att du använder vår hasselnötskräm för att ge en speciell touch till ditt kaffe eller choklad! Hasselnöten är en utmärkt allierad för vår hälsa, eftersom den är rik på "goda fetter", inklusive omega-6 och omega-3. Dessutom är den en viktig källa till näringsämnen som kalcium, koppar, mangan, järn, vitamin E och B. Att unna sig en liten synd, genom att njuta av denna läckra hasselnötskräm i en söt rätt, kan bara vara bra för ditt humör!
Portfölj (10)
Italien, Sesto Fiorentino
...Eftersmak: kakao, vanilj, choklad, blommiga noter och torkad frukt Delikat smak BLEND För bästa resultat behöver du ett pappersfilter och kaffe som inte är för fint malet. Vårt "amerikanska" malda kaffe blir faktiskt en alltmer populär produkt även bland italienska kunder. Blandningen består helt av Arabica från Sydamerika, vilket ger kaffet en söt och mjuk smak, för en angenäm dryck som kan...
Portfölj (9)
Italien, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA har en bra rostning, utpräglad fyllighet och en mild syra med en eftersmak av rå honung. I koppen presenterar den sig med en mörk crema och gyllene reflexer. På gommen lämnar den en behagligt söt eftersmak, med inslag av choklad och en angenäm bas av rabarber, och man kan märka några ljusa toner. Njut av den när som helst på dagen i fullständig ro.
Portfölj (4)
Italien, Castegnato
...Företaget Castelvedere driver e-handeln Dolci e Cioccolato där du hittar många livsmedelsspecialiteter till salu. Under julperioden är det möjligt att köpa julkorgar online. Söt- och gastronomiska julkorgar finns tillgängliga. Julförpackningar finns också till försäljning.
Portfölj (10)
Italien, Taranto
Ibland behöver man ha modet att tro på sina drömmar och följa sina instinkter! Aldo Predari är ägaren av konditoriet Dolce amorsi. Efter år inom industrisektorn har han beslutat att ta en ny väg: den som leder till smakens och bakverkens skönhet. Han anställer en högkvalificerad personal, där olika kompetenser förenas i skapandet av specifika produktlinjer. Det ständiga engagemanget är att lyfta...
Italien, Palagonia
... eller antipasti, svamp i olja, svarta oliver, gröna oliver, sparris, kapris, soltorkad tomat, kronärtskockor. Sicilianska graniter och glassar: Graniter av alla smaker, citron, mandel, pistage, mullbär, choklad, apelsiner, granatäpple, fikon, hasselnöt, jordgubb etc.
Portfölj (55)
... som vill sticka ut till varje pris är det också möjligt att få exklusiva och personliga lådor. Ett sätt att inte glömma smakerna och färgerna från förr med en nypa modernitet. Sammanfattningsvis, en idé som inte bara är söt, utan också smakfull. För smaklökarna (och ögonen) kan inte bara näras med massproducerade produkter. Ett vinnande val, om det är sant att Bottone-företaget, trots sin ungdom, redan har mottagit många nationella och internationella priser för sin seriösitet och kvalitet. Mycket noggrant även "förpackningen" som kan anpassas för företag.
Italien, Piacenza
... Falicetto grundades 1985 tack vare insikten från Aldo Scaglia, en ung konditor från Piemonte som flyttade till Piacenza. I de dagligen bakade produkterna, som tillagas enligt traditionerna för högkvalitativt bageri, läggs stor passion och fantasi samt ett ständigt fokus på ingredienserna. De bästa kakaobönorna från Venezuela, Bolivia och ön Sao Thome väljs ut för att bearbetas och kombineras med mandlar eller hasselnötter, vilket resulterar i en choklad som har blivit en söt vana för alla piacentiner.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play