Italien, Marciano Della Chiana
...Denna version av Finocchiona IGP väger cirka 500 g och är förpackad hel i naturligt tarm. Finocchiona IGP tillverkas av förstklassiga styckningsdelar av svinkött. Bland dessa finner vi: axel, skinka, biff, coppa och bacon. Bearbetningen kännetecknas av tillsatsen av aromatiska frön av vild fänkål, salt, peppar och vitlök. Denna naturliga och genuina blandning ger den toskanska charkprodukten...
Portfölj (10)
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play