Italien, Amelia
Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga syrahalten, ...
Italien, Villarbasse
... Varje produkt finns i olika versioner och färger för att enkelt kunna integreras i varje sammanhang; dessutom kan den på begäran ANPASSAS efter specifika behov. Våra produkter är idealiska för HO.RE.CA. (Hotell, Restauranger, Kaféer, Cocktailbarer, Slow och Fast Food, etc.) och för CONTRACT (Köpcentrum, Sportcenter, Fitness- och Wellnesscenter, Kontor, Kommersiella Franchiser, Banker, Företag i allmänhet, Badinrättningar, Flygplatser och Tågstationer, Temaparker)...
Portfölj (3)
Italien, Viterbo
...-listan och väntar på godkännande från Hälsodepartementet. Vi har två patent: en skuren Coccia utan höftben med hög skinka och Guanciamia, den första rundade guancialen som inte är rullad. Dessutom har vi ett Slow Food Presidio, La susianella, en produkt som etruskerna, de första invånarna i vårt område, La Tuscia, producerade. Vi producerar 136 produkter av hög kvalitet, med en traditionell smak...
Portfölj (7)
Italien, San Vito Dei Normanni
... kunders behov. Företaget drar nytta av professionaliteten hos över 200 medarbetare och den mest avancerade teknologin inom livsmedelskonservering. Detta gör att vi kan bearbeta grönsaker direkt från färskt, i få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har fått de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn, inklusive BRC food, ISO 9001:2008 och ICEA-certifikat för ekologiska produkter. Under de senaste åren, tack vare samarbetet med Slow Food, producerar vi tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.
... pistage. Faktum är att företagets motto alltid har varit "Respektera traditionen och sträva efter innovation". Traditionen representeras av denna underbara frukt som uppskattas över hela världen, medan innovationen består av våra bearbetningar som framhäver smaken. Vi på Evergreen kan erbjuda den skalade frukten, mjölet och den utmärkta pistagepastan som används i produktionen av glass. Vi är också en del av Slow Food-rörelsen, vilket ytterligare garanterar vår seriösitet kring PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP.
Italien, Torino
... Eataly Turin under provsmakningar eller undervisningssessioner. Sedan 2017 är vi bland de fem bästa ställena för 'Merenda' enligt Saporario i Turin och sedan 2018 ingår vi i 'Guida Torino per il Goloso' och La Pecora Nera med betyg 'värt att korsa staden'. Två andra omnämnanden är 'Guida ai Sapori e ai Piaceri di Torino e del Piemonte' av Repubblica och 'Fare la Spesa con Slow Food'.
Italien, Roma
... typiska grekiska produkter i Italien genom att organisera evenemang för vinprovning på de främsta platserna för italienska sommelierklubbar. Kostas Linardos, ägare av Ellenikà, syns ofta i slow food-miljöer och har presenterat några grekiska viner i programmet EAT PARADE på Rai 2. Urvalet av grekiska produkter riktar sig uteslutande till excellens, och Kostas följer personligen producenterna...
... jungfruolivolja som produceras direkt av familjerna Uguccioni och Brunetti. När man väl sitter vid bordet, som om man vore i en tidsmaskin, börjar man resa för att återupptäcka de gamla kulinariska traditionerna i Marche, där rikliga drycker föds ur en kombination av fantasi och tradition, allt med respekt för kvalitet. En filosofi som genomsyrar den ständiga sökandet och valet av kött, ostar, charkuterier, baljväxter, grönsaker och utmärkta viner, allt från hantverksproduktion, med ett särskilt fokus på Slow Food-initiativ och allt som är ekologiskt och naturligt.
... oljeguiderna (Gambero Rosso och Slow Food). Bland våra produkter finns den värdefulla Monocultivar di Tortiglione, monovarietalen Pendolino och Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane och våra aromatiserade oljor som framställs med tekniker som maceration och pressning utan användning av syntetiska kemiska aromer.
Italien, Termini Imerese
Vi är en av 200 italienska Slow Food-förespråkare, eftersom vi för närvarande är de enda erkända uppfödarna av den sicilianska biet. Vårt företag producerar förutom ett brett utbud av monofloral honung, alla typiskt sicilianska (eukalyptus, timjan, apelsin, mandarin, sulla, nespolo, mandelträd, citrusfrukter, astragalus nebrodensis osv.) även paket med bin, svärmar för pollinering, svärmar för biodlare och sicilianska drottningar.
...Grossist av citrusfrukter (även ekologiska) och jordbruksprodukter i allmänhet, viner, ostar, olja (även ekologisk) och oliver, inläggningar och allt annat som hör till gastronomin för restauranger och privatpersoner. Endast äkta produkter. - 'SLOW FOOD'-certifierade för relevanta kanaler.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play