Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi är en äkta specialitet från Piemonte, som går tillbaka till ett regionalt recept från 1800-talet. Dessa ravioli är fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt kål, mangold eller spenat beroende på säsong). Huvudingredienserna inkluderar kokt skinka, roast beef, kokt kyckling, spenat, rostat fläskkött, kokt kål och mortadella. Denna kombination av smaker erbjuder en unik och traditionell kulinarisk upplevelse, perfekt för den som vill njuta av äkta piemontesisk matlagning.
Portfölj (63)
Italien, Brusaporto
...”Scarpinòcc” är en traditionell specialitet och symbolen för den kulinariska historien i byn och invånarna i Parre, en kommun i den höga Valle Seriana i provinsen Bergamo. Namnet hänvisar till formen som vagt påminner om de hantverksmässiga tygskorna som användes fram till för några decennier sedan, som byns kvinnor sydde för sina familjer. Färsk pasta med en mager fyllning baserad på grana...
Portfölj (10)
Italien, Parma
...Gastronomisk Specialitet - Kastanjetortelli FÄRSK PASTA All livsmedelsproduktion från Greci säljs både i grossist- och detaljhandel, både färsk och fryst.
Portfölj (4)
Italien, Noci
...Stracciatella är en typisk ostspecialitet från Puglia, bestående av mjuka handdragna strimlor av filadost och grädde; denna specialitet kan användas för att konsumeras färsk eller som tillbehör till sallader, pastarätter eller gourmetpizzor utan behov av att kryddas, tack vare sin extremt mjölkiga smak.
Portfölj (10)
Italien, Montella
... typiska abruzzesiska rätt. Vår box med recept ger dig möjlighet att uppleva en unik gastronomisk upplevelse, och ta hem kvaliteten och äktheten från det abruzzesiska köket. Spaghetti alla Chitarra: Hantverksmässig pasta typisk för den abruzzesiska traditionen, tillverkad av högkvalitativ durumvete. Sugo Abruzzese med Polpettine: Abbruzzesisk specialitet tillagad med färska tomater, köttbullar (nötkött och fläskkött) och utvalda kryddor.
Portfölj (2)
Produktion av färsk pasta specialitet Trofie...
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play