Italien, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. Den sydtyrolska skinkan med en rik och delikat doft. En noggrann urval av de bästa skinkorna, en exakt dosering av kryddor, naturlig rökning med bokträ och mognad i minst 6 månader i den friska och rena luften i de sydtyrolska dalarna: dessa är ingredienserna för ett speck av högsta kvalitet från Casa Citterio. Producerad i Soprabolzano på 1220 m höjd, är Citterios Speck Alto Adige IGP en specialitet med en delikat och rik doft. KG 2,050 PRIS PER KG EURO 6,50 FÖRPACKNING AV 3PZ MINIMI BESTÄLLNING 50 FÖRPACKNINGAR AV 3 PZ...
Portfölj (208)
En passion och hängivenhet som varar i tre generationer: Vivai Fratelli Dainese verkar inom plantskolebranschen och betjänar både den nationella och internationella marknaden. Företaget i Saonara producerar virusfria fruktträd och C.A.C. odlade med barrot, i kruka, klump och pack. Dessutom odlar de ett stort sortiment av buskrosor, stamrosor och klätterrosor, blandade lövträd, granar, häckväxter, ...
Portfölj (95)
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillade auberginer ARBETADE FRÅN FÄRSKT Rullader av speck fyllda med delikat komjölksost Bondeartade kronärtskockor ARBETADE FRÅN FÄRSKT Medelhavsmarinerade soltorkade tomater ARBETADE FRÅN FÄRSKT Monkalaoliver Med chili, vitlök, kryddor, salt...
Portfölj (7)
Italien, Mugnano Del Cardinale
Inledningsvis var verksamheten säsongsbetonad, i samband med påsk- och julhelgerna, och med en främst lokal marknad. Man använde färskt kött av högsta kvalitet och tillverkade salami med stor skicklighet och noggrannhet, med de bästa kryddorna, de bästa tarmarna och torkade den med största omsorg så att smaken, aromerna och äktheten alltid skyddades och garanterades över tid och rum. Idag, även om...
Portfölj (9)
Italien, Chiuro
... perfekt för lagring av Prosciutto De 'BAITA' och Speck De 'BAITA', och utnyttjar fördelen av den fina och friska luften i högfjället (1459 m ö.h.). Tack vare ett konstant arbete, stark passion och engagemang från en enad familj och personal, når våra produkter den oemotståndliga och oersättliga touchen som kännetecknar deras Unikhet och Excellens.
Italien, Langhirano
...I över 40 år har Monica & Grossi producerat prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo och prosciutti cotti.\nDessutom säljer de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta och culatello con cotenna.\nDe väljer ut nationellt kött av högsta kvalitet, som bearbetas med stor erfarenhet av mästerprosciuttai och lagras i de luftiga miljöerna med det idealiska klimatet i...
Portfölj (3)
Italien, Termeno
... produkter som möter behoven inom denna sektor. En viktig kanal är Private Label, som står för 35% av företagets omsättning. Med en produktion av mer än 300 000 Speck per år, kan företaget tillfredsställa alla behov hos dagligvaruhandeln, grossister och Horeca-sektorn. Fabriken, helt renoverad och utbyggd, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i ett eget komplex som sträcker sig över cirka 10 000...
Italien, Vigonza
... och DOP-produkter, där vi erbjuder ett brett urval av ostar och charkuterier såsom: GRANA PADANO lagrad över 30 månader, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Dessutom är vi redo och tillgängliga för att hjälpa en kund att hitta en produkt som de har ätit i Italien och utomlands men inte kan hitta. Alla medarbetare på TIP & IT är alltid tillgängliga för att ge utförlig information om de...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Företag för import och export som är ledande inom bearbetning av kryddor och aromer. Vårt företag grundades 1983 med avsikten att skapa blandningar med olika smaker för användning inom; bakning, charkuteri, köttbearbetning och livsmedelsindustrier. Råvarorna bearbetas i vårt företag och skapar blandningar med olika smaker som återskapar smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, allt utan användning av...
Italien, Bagnolo San Vito
... och prosciutto formato mattonella Charkuterier i allmänhet: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli dolce och salame Napoli piccante, spianata romana piccante, pancetta Ostkrämer: med svamp, med tryffel, med balsamvinäger, med 4 ostar, med Parmigiano Reggiano När det gäller drycker marknadsför vi viner från olika italienska regioner: Veneto: Prosecco och Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese och Pignoletto Marche: Passerina...
Portfölj (2)
Italien, Riposto
... folktraditionen, har utvecklat produkter inom både söta och salta gastronomi, med en noggrann kontroll av produktionsprocesserna. Inom den söta gastronomin har de frysta cassaterna och de sicilianska cannolierna stor betydelse. Inom den salta gastronomin representeras huvudprodukten av frysta arancini. Dessa finns i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smör och arancini med speck. Som komplement till den salta gastronomin erbjuder Maestro Gourmet: frysta pizzettas, frysta fyllda degknyten, frysta supplì, frysta risbullar, frysta cartocciate och frysta calzoni.
Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Italien, Bagnarola di Budrio
...:2000. Vi arbetar med våra egna varumärken och i vissa fall garanterar vi även exklusivitet för områden. Naturligtvis arbetar vi med private label på begäran, med konkurrenskraftiga priser och leveranstider. Vi har standardformat: Tortellini med lufttorkad skinka, med kött, Tortelloni med kött, ricotta och spenat, med ostar - Ravioli, svamp, ostar, ricotta och spenat. Vi har också "SPECIALITETER"; Saccottini med tryffel, speck och ruccola, tomat mozzarella basilika. Vi producerar dessutom Halal-pasta och certifierad Kosher.
Italien, Parcines
Italien, Falcade
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play