... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Italien, Prato
... är den perfekta kompletteringen till alla kaffebaserade drycker och mjölk: espresso, cappuccino, choklad, macchiato, mocaccino, caffè latte, mjölk, amerikanskt kaffe, osv. De är också perfekta med yoghurt, glass, frappé, smoothies, bakverk och kakor. På de asiatiska marknaderna används de även för att göra utsökt Milk Tea. Koncentrat med låg kaloriinnehåll: "I-SODA"?: Vi använder endast garanterad...
Portfölj (3)
Italien, San Giovanni Bianco
...pizza, frukt- och grönsaksprodukter, mejeriprodukter, drycker och konserver) och icke-livsmedel (produkter från grafisk industri, IT, elektronik, tvätt, leksaker, hushållsartiklar och städprodukter, parfymer och läkemedel). Företagen inom SMI-gruppen tillämpar ett Integrerat Ledningssystem för Kvalitet, Miljö och Säkerhet i enlighet med standarderna UNI EN ISO 9001:2008 (Kvalitetsledningssystem) och UNI EN ISO 14001:2004 (Miljöledningssystem).
Italien, Conversano
... genom produktion av private label med några av de ledande varumärkena. För att utöka och komplettera vårt erbjudande har vi avsevärt ökat sortimentet av produkter med natriumbikarbonat, choklad i plattor, droppar och flingor, kandiserad frukt och sockerdekorationer.
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
... att dekorera bakverk och frukt snacks. Vi utför tredjepartsbearbetningar och skräddarsydda bearbetningar. Produkterna finns tillgängliga i format för detaljhandel eller i säckar för försäljning av lösa örter eller för professionellt bruk, vi kan förse er med allt från blandade kartonger till pallar! Vi använder råvaror av högsta kvalitet, helst italienska, och vi använder endast ren energi som produceras av vår solcellsanläggning och... kvaliteten är certifierad av den hantverksmässiga excellensen i Piemonte!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play