Italien, Nocera Inferiore
... erbjuda våra kunder verkligen fördelaktiga priser, samt professionalism och pålitlighet. FOOD BROKERAGE ITALIA har under åren blivit en viktig aktör inom export av livsmedelsprodukter och fortsätter idag att växa och är en erkänd referens för export av Made in Italy-excellens. FOOD BROKERAGE ITALIA representerar dessutom utländska företag exklusivt inom sektorn för torkad frukt, fruktjuicer och specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta).
Italien, Martina Franca
... mozzarella di bufala, krämig burrata, lagrad caciocavallo och pecorino pugliese, alla tillverkade enligt hantverksmetoder som har gått i arv i generationer. Vi erbjuder också ekologisk extra jungfruolivolja, fina viner från Puglia som Primitivo, Negramaro och Chardonnay, samt traditionella charkuterier och hantverksmässig pasta som orecchiette och taralli. Vi använder moderna teknologier för att...
Portfölj (29)
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Segrate
... typer av glass utan mono- och diglycerider för professionellt bruk. Exellent Protein vit: produkt som gör glassen mjuk för professionellt och industriellt bruk. natural veggy: bas för vegansk glass, den enda prebiotiska och nutraceutiska glassen för professionellt och privat bruk. zero: sockerersättning för sackaros med unika egenskaper. Naturlig glass, vegansk glass, ekologisk glass, perfekt...
Italien, Castiglione Di Sicilia
... breda sortimentet "Linje för torkad frukt och halvfabrikat" kompletteras med pinjenötter, valnötter, sultanrussin, jordnötsgranulat, cashewnötter och riven kokos. Genom en noggrann urval av varje råvara, med noggranna och uppmärksamma arbetsmetoder och kvalitetskontroller i varje steg av bearbetningen, kan vi erbjuda en variation av halvfabrikat och råvaror för bagerier och glassbarer, det vill säga pesto och pistagekräm, beläggningar, kakao i pulverform, snabbkrämer, arom i pasta, pulverbaser, topping, ekologisk mandelolja, praliner av torkad frukt, fruktpastor och traditionella smaker.
Italien, Riese Pio X
Närvarande på livsmedelsmarknaden i många år, är vi specialiserade på produktion av lasagneplattor som vi erbjuder i olika storlekar, vikter och ingredienser: Durumvetesemolina, halvfullkorn och fullkorn Durumvetesemolina, spelt, spelt Dicocco, spelt Spelta och många fler. Kvalitet, tradition och ett särskilt fokus på produktens äkthet, har under flera år varit vårt fokus inom ekologisk pasta...
Italien, Milano
... produktionsprocessen och, med stor hänsyn till ekologi och planeten, är vi glada att kunna påstå att vi på detta sätt har uppnått en mycket mer ekologisk bearbetningsprocess som är 100% tillverkad av återvinningsbart material.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Salsomaggiore
Gidis grundades 2009, i Parma-distriktet, i hjärtat av den italienska matdalen, ett världskänt område för sin kulinariska excellens och fullt av extraordinära smaker. Vi är specialiserade på tillverkning av ekologisk mat och glutenfri mat. Vi producerar specialiteter från vårt område, i två olika anläggningar: färsk pasta och charkuterier, och erbjuder hög servicenivå och ett brett utbud av...
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
Laboratorium för ekologisk färsk pasta (familjeägt hantverk). Vi producerar dagligen med ekologiska semoliner och certifierade ekologiska ägg. Vi har också certifiering för vår produktionsprocess, utfärdad av ICEA. Vi är den ekologiska operatören G2091. Vi erbjuder även onlinebeställning med hemleverans. Vårt pastaföretag har över fyrtio års erfarenhet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play