Italien, Monterosso Almo
Vi producerar och förvandlar frukten från vårt område till extra sylt med en minimum av ren fruktpuré på 65 % till 85 %. Vi odlar främst kvitten och förvandlar den till torkad siciliansk kvitten i burkar. Produktion av extra fruktsylt av endast högsta kvalitet. Vår produktion sker över direkt värme och framför allt utan tillsats av vatten, endast frukt, socker och citronsaft.
Portfölj (1)
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play