Italien, Aprilia
... sin redan rika erfarenhet inom produktionen av konfetti och andra sötsaker. En dag, i september 1995, efter flera försök, skapar MAESTRO SOR FELICE en praliner gjord med en Santos-kaffeböna som rostats över öppen eld och täckts med läcker mörk choklad. Snart kommer denna praliner att bli känd som: "Cioccafè". Produkten får omedelbart ett enormt genomslag: nya maskiner köps in, personalen ökas och...
Italien, Monteroduni
Vi har producerat konfetti sedan 1975, när pappa Pietro och mamma Rosa förvandlade en familjetradition till ett arbete, som förfinades när vi flyttade till Isernia, ett område rikt på konfektyrhistoria och hantverkserfarenhet. Här växte och närdes vår passion, här lärde vi oss att arbeta med choklad. Sedan dess har mycket förändrats, kunskapen har utvecklats genom forskning, analyser och...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play