Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... från den strikta napolitanska traditionen inom bakning, och stödjer dem med den modernaste produktionstekniken och hygienstandarder. Stolta över våra ursprung, strävar vi efter det ädla målet att föra det bästa av det napolitanska köket till era bord. Våra frysta och förkokta bakverk. De frysta bakverken för stor och liten distribution från Tradition Napoletana skapas endast av genuina ingredienser...
Patisserilaboratoriet Fraenz, som började som en referenspunkt för napolitansk restaurangverksamhet, har med åren utvecklats inom olika områden av konditorivaror, såsom produktion av taralli på nationell nivå. Förutom försäljning av färska bakverk, anpassade tårtor och salta bakverk har företaget utvecklat en produktion av smörkakor och taralli med svinfett och peppar, sötsaker som är en del av den napolitanska traditionen.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play