Italien, Bagnolo San Vito
Produktion av engångspåsar, miniatyrflaskor, kryddpaket komplett med gaffel, kniv och servett. Med mer än 30 produktionslinjer är vi bland de europeiska ledarna inom sektorn och packar 6 000 000 engångspåsar med kryddor och 5 000 000 pulverprodukter varje dag. Vi packar kryddor som olja och vinäger, såser som majonnäs och ketchup, socker, sötningsmedel och mycket mer. Vi producerar under...
Andra produkter
stick sachet
stick sachet
Portfölj (1)
Italien, Pordenone
... pasta driver företaget att flytta produktionen till provinsen Modena där, förutom PASTA 1 MINUTO, ett nytt produkt som kommer att ge upphov till varumärket VECCHIA MODENA föds. Med detta varumärke identifieras en linje av fryst färsk pasta som, jämfört med traditionell färsk pasta, har som enda konserveringsmedel kylan. Linjerna kompletteras med produktionen av frysta såser och linjen FORNO PRONTO föds där pastan och såserna, alltid frysta, blandas och förpackas för att sedan säljas som färdiga rätter.
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... mamma alltid är den bästa kocken och traditionen den bästa inspirationen. Därför hittar du i deras inlagda boccacci de typiska produkterna från Cilento, tillagade enligt recepten från Medelhavsdieten. Deras typiska kampaniska produkter som konserveras i olja, ättika och saltlake är specialiteter med en raffinerad smak men som kan avnjutas utan formaliteter. Marmelader, såser, konserver, dressingar...
Italien, Badolato
... operationer, precis som med oljan, fram till buteljering och leverans. Konserver: Vi odlar våra grönsaker i våra öppna trädgårdar under den starka kalabriska solen, som vid optimal mognad kommer att förvandlas till burkar med: grillad aubergine, grillad paprika, tomatsåser, heta såser, soltorkade tomater, kronärtskockor, små lökar osv. Vi värdesätter och kräver största seriositet, och vi garanterar utmärkt kvalitet och äkthet av våra produkter. Prova för att tro!!!!!
Italien, Viareggio
... prova den färska ricottaraviolin, fiskraviolin, pumpa-raviolin, samt potatisraviolin och vegetariska varianter. Vi har CEE-stämpel för försäljning och lägger stor vikt vid att följa H.A.C.C.P för att säkerställa en ansvarsfull produktion. Kom gärna och besök oss även för detaljhandel, där du hittar utmärkta såser, lasagne, fyllda musslor och mycket mer...
Italien, Opera (Milan)
Vi är en italiensk producent av såser av premiumkvalitet och färska grillade grönsaker för detaljhandeln i högkvalitativa butiker. Ingredienserna som används i våra produkter är av premiumkvalitet och övervakas ständigt. Vi har också lagt särskild vikt vid att forska om smaker genom kontinuerlig utveckling och transformation av den färdiga produkten. Alla våra såser innehåller inga...
Vi är ett ungt hantverkslaboratorium som producerar, förpackar och säljer italienska typiska produkter i grossistled. Vi erbjuder många produkter: aromatiska örter och medicinalväxter, kryddor, kryddblandningar, örtsalt, Himalayasalt och specialsalter, te, örtteer, fruktteer och drycker, dehydratiserade såser, risotto, produkter baserade på honung smaksatt med eteriska oljor, drycker, socker för...
Italien, Reino
Företag specialiserat på förädling av grönsaker till inläggningar i olja. Prof Olio-produkterna skiljer sig åt i en mängd olika linjer såsom: Fyllda linjen, Klassiska, Patéer och Kryddor, Färdiga såser. Referenserna finns tillgängliga i olika format och förpackningar.
...pasta och fylld pasta, såser och kryddor, samt gastronomi. Vi kan stödja kunderna i utvecklingen och skapandet av nya produkter, antingen genom vår pilotanläggning eller direkt på företaget, med hjälp av våra specialiserade tekniker.
Righetti Alimentare, ett företag som producerar majonnäs, ketchup och såser under varumärket Tuscè Primalba, har i över 40 år varit en referenspunkt inom livsmedelssektorn. Från en initialt raffinerad och noggrant utvald produktion av hantverksmässiga fröer, har företaget engagerat sig i att producera majonnäs och majonnäsbaserade sallader. Företaget har alltid kännetecknats av en filosofi som...
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Lecco
Produktion och förpackning av dehydratiserade livsmedelsprodukter: såser, pasta med sås, såser för pasta och ris, lasagne med sås, granulerade buljonger, kryddad puré, snabb soppa, beredning för våfflor, snabb sås vanilj och choklad. Förpackningar för stormarknader, catering och industri (big bag, säckar och kartonger). Produktion och förpackning av ekologiska produkter.
... använder vi vår olja för att producera utmärkta smaksatta kryddor där vi använder enbart italienska och naturliga ingredienser, enligt traditionella toskanska recept. Vårt produktsortiment har sedan utvidgats med produktion av smaksatta balsamiska kryddor och försäljning av pasta, såser och hantverkskrämer. Vi erbjuder våra kunder, förutom produkter av hög kvalitet, även möjligheten att få både förpackningar och etiketter anpassade.
Våra produkter, unika och genuina, är resultatet av ett noggrant arbete, särskilt uppmärksamt på valet av ingredienser av god kvalitet och en typ av tillagning som fortfarande är traditionell, utförd enligt våra mormödrars recept med en 100% manuell produktion av all vår fyllda pasta, såser och bakverk. Trots att vi är ett litet företag strävar vi efter att rikta oss mot en marknad av hög...
Italien, La Spezia
Företag specialiserat på produktion av livsmedelssåser, framför allt Pesto DOP, vi har varit verksamma på marknaden sedan 60-talet. Passion och tradition är företagets filosofi. Vi producerar färska såser med naturliga ingredienser i olika format, både engångsförpackningar och i KG. Vi är IFS-certifierade och leverantörer till Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 och hela Basko-gruppen. Vi befinner oss i östra Ligurien, i slätten där DOP-basilika odlas och tillsammans med detta använder vi Grana Padana DOP och våra leverantörer är alla IFS- och BRC-certifierade.
Italien, Termoli
...Torrantica identifierar en "familj av typiska och hantverksmässiga livsmedelsprodukter" (exklusivt från Abruzzo och Molise) samt "från certifierat ekologiskt jordbruk". Vi gör kvalitet, hantverk och absolut äkthet till vår verkliga och enda styrka. Vi är också en certifierad ekologisk aktör för våra pastaprodukter (kamut, fullkornsspelt, råg, havre och majs) samt extra fruktmarmelader från Italien. Bland våra produkter har vi även ett utsökt sortiment av hantverksmässiga inläggningar och "omgjorda" aptitretare, färdiga såser och patéer/krämer.
Italien, Chiaramonte Gulfi
Kryddor redo för pasta och bruschetta baserade på körsbärstomater, såser redo på bara en minut, bara att värma upp, tomatpuré och torkade samt halvtorra körsbärstomater i burkar med olja, redo att sättas på pastan. Produkterna bearbetas en timme efter skörd, eftersom de odlas året runt under växthus i Sicilien. Anläggningen är certifierad enligt IFS Certiquality DNV för hela världen. Certifiering...
Italien, Ospitaletto, Brescia
Vårt familjeföretag grundades 1986 och sedan dess väljer vi personligen ut råvarorna och bearbetar dem hantverksmässigt för att säkerställa endast kvalitetsprodukter. Hos Conserve Coradi kan ni hitta genuina läckerheter, producerade och bearbetade enligt traditionella metoder med särskild hänsyn till miljön: från lökar till chili, från kronärtskockor till auberginer, och även ostar, såser, såser...
Italien, Racale
...Agriturismområdet sträcker sig över 20 hektar där vi har fruktträd från vilka vi gör våra sylt: granatäpplen, mullbär, kaktusfikon, kvitten, vita fikon och fioroni-fikon. Vi har björnbärsbuskar och fält där vi odlar rapa, olika tomatsorter, konserverade paprikor, kronärtskockor, soltorkade tomater, auberginer och beredningar som puréer, soppor, patéer och såser. Våra pastarätter är också berikade...
Italien, Gattatico
... kvalitetscertifikat som erhållits, lyckas möta dessa behov på ett utmärkt sätt. Företaget tillverkar allt från färdiga mikrovågsrätter, till dehydratiserade såser, till bakverksblandningar, samt smaksättare och aromer för snacks.
SENAP, KVITT, SÅSER GLASSPRODUKTER...
... VARE VILKEN VI IDAG KAN NJUTA AV SAMMA SMAKER SOM FÖRR, OCH GENOM NOGGRANNA BEARBETNINGSTEKNIKER SOM MINIMERAR MILJÖPÅVERKAN OCH SKAPAR ETT RIGORÖST KVALITETSKONTROLLSYSTEM. VÅRT FÖRETAG ÄR INRIKTAT PÅ FÖRSÄLJNING AV HÖGKVALITATIVA STARKA SÅSER, PATEER, FYLLDA GRÖNSAKER, SYLTAR.
Portfölj (1)
... produktionsprocedurer som garanterar maximal bevarande av de organoleptiska egenskaperna, förpackning i modifierad atmosfär och respekten för förvaringstemperaturen under distributionen gör att vi kan föra livsmedel med intakta näringsmässiga egenskaper till våra bord. Vår verksamhet har successivt specialiserat sig på produktion av färdigrätter baserade på fullkornsprodukter och grönsaker samt färska såser, där Pesto alla Genovese är vår flaggskeppsprodukt.
Italien, Fasano
produktion och marknadsföring av frysta produkter såsom färdigrätter, såser och färdiga kryddor, förfriterad rostbiff för omedelbar användning inom försäljningskanalerna ho.re.ca, organiserad distribution, gdo. Produktion av typisk medelhavsgastronomi, hantverksmässig, utan konserveringsmedel. Produktionslinjer i portionsstorlek och cateringlinje. Närvaro i hela södra Italien och resten av Italien. Företaget har nyligen börjat exportera till Europa och USA.
Italien, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Skapa "klara att använda" såser för att på några ögonblick laga de mest populära rätterna från de medelhavskustnära områdena som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soppor, Vellutate och Polenta. La Tradizione Använd endast de äldsta råvarorna från det medelhavska köket som: Fångst från Medelhavet FAO 37, Olivolja från Itri (lt), Datterino...
Italien, Borgo San Dalmazzo
PRODUKTION OCH FÖRSÄLJNING AV: GENOVESISK PESTO, SÅSER, DIPS, FÖRRÄTTER, ÄGGPASTA, BRONSDRAGEN PASTA, TRYFFLAR OCH SVAMPER...
Italien, Borgorose
PRODUKTION AV FRYST OCH TORKAD KRÄFTKÖTT, Hummer, Hummer, Skaldjur, Lax, Karljohansvamp OCH PÅ BEGÄR SÅSER AV HÖG KVALITET RIKTADE TILL RESTAURANGBRANSCHEN OCH STORHANDEL, ANPASSNINGSBARA TILL KUNDENS VARUMÄRKE I OLIKA FORMAT...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play