Sedan 1957 har familjen Vitali med passion, omsorg om kundernas behov och fokus på kvalitet utövat den gamla konsten av charkuteri. De moderna produktionsmetoderna har gjort det möjligt för oss att ytterligare utveckla dessa egenskaper som, precis som då, kännetecknar vårt företag. Vi odlar spannmål som ska bli foder på våra marker. Vi föder upp svin av högkvalitativa raser födda i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, som är klassad BAT (Bästa Tillgängliga Teknik) och självförsörjande ur energisynpunkt tack vare produktion av energi från förnybara källor (solenergi).
Portfölj (1)
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
58km
... mejeri och charkuteri. Han började ta hand om sina djur med omsorg och kärlek och producerade ostar och charkuterier som snart blev en referenspunkt för hela det omgivande området. Tack vare en passion som har gått i arv från far till son, investerar Pieragnoli fortfarande i jakten på excellens och placerar sig på en stor och diversifierad marknad med ett brett utbud av utvalda gastronomiska...
Italien, Cerreto D'esi
144km
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Persico Dosimo
216km
Charkuteri...
Charkuteri...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play