Italien, Gallarate
... blandningar för specialbröd och garanterar produktion av färdiga produkter av extraordinär kvalitetsnivå. Särskild vikt har lagts vid doften och smaken av de olika typerna av bröd som produceras. Vid tillverkningen av var och en av dessa blandningar har vi noggrant valt och kombinerat ingredienser som bäst kompletterar varandra för att uppnå smaker och dofter som är helt unika och oemotståndliga. Företaget har erhållit ISO EN9001-certifiering och exporterar sina produkter till över 70 länder.
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
Italien, Gorgonzola
... marknadsledarna inom servrar, nätverk och moln för att hålla oss uppdaterade. Vi stöder kunden från valet av system till implementeringen och kan erbjuda både mjukvara och hårdvara till konkurrenskraftiga priser. Mjukvaruutveckling: Vi förverkligar era idéer. Har ni valt er nya hårdvaruinfrastruktur och vad nu? Vi kan utveckla er skräddarsydda lösning med hjälp av kraften i webbspråk! PHP-MYSQL-JQUERY-BOOTSTRAP-WORDPRESS är vårt dagliga bröd!
Italien, Torrice
Vårt laboratorium producerar hantverksprodukter som endast tillverkas med ingredienser av högsta kvalitet, utan tillsatta konserveringsmedel, som även är laktosfria. (Utan mjölk, utan ägg, utan nickel och veganska på begäran.) Vi erbjuder: förrätter, huvudrätter, tillbehör, fyllda eller ofyllda smörgåsar, bröd, pizzor och desserter, födelsedagstårtor, friterade rätter, rustika alternativ...
Italien, Comacchio
...B&B Impianti Silos är ett företag som designar och bygger lagrings-, transport-, doserings- och automationssystem för livsmedelsindustrin (bröd, pizza, pasta och bakverk). Företaget erbjuder sitt breda produktsortiment till en marknad som sträcker sig från små till medelstora och stora industrier inom följande sektorer: Livsmedel: pastafabriker, bagerier, småkaksfabriker, snacks, extruderade produkter, pizza, förblandade produkter, rostning; Kemi: plast, keramik, tekniska textilier; Kosmetik: kosmetiska preparat; Läkemedel: preparat för läkemedelsindustrin.
Italien, Aci Sant'antonio
...Företag som producerar halvfabrikat för konditori och gastronomi. Våra produkter är: baba', savarè, bignè, bignè med kakao, med kaffe, med pistage, med jordgubbe, med tomat, med stark paprika, med sparris, med bläckfiskbläck, bröd för smörgåsar, bröd för smörgåsar med aktivt kol, med hampamejl, med 5 spannmål, med fullkornsmjöl, pancarrè och gastronomisk panettone. När det gäller babà, savarè och bignè, finns det förutom den klassiska torra linjen även en mjuk och långvarig linje, och vi är de ENDA VÄRLDSOMFATTANDE PRODUCENTERNA av denna.
Italien, Nembro
... professionalism i produktionen och installationen av våra produkter. Fönster och dörrar är bara en del av vår verksamhet, de stora utmaningarna är vårt dagliga bröd. Vi är specialister på design och tillverkning av panoramafönster och skjutdörrar, men också på strukturella kontinuerliga fasader. Allt som inkluderar glas och aluminium, förenat med design, är vårt område. Våra projekt känner faktiskt inga...
... köpa professionell utrustning, material och tillbehör för alla verksamheter kopplade till restaurangbranschen: modulära kök, barutrustning, vinkylare, utrustning för glassbarer, konvektionsugnar, maskiner för att göra pasta, bröd eller pizza, utrustning för konditorier, kylskåp, montrar för produktutställning. Vi har ett stort katalog av professionella kök från de bästa märkena: Bertos, Unox...
Italien, Mondragone
...inklusive stormarknader. Idag har vårt lilla företag, som fortfarande ligger i Mondragone, 12 anställda och kan stoltsera med en produktion av olika typer av bröd. Nu har ni inga fler ursäkter, ni har bara att prova våra produkter och berätta om er upplevelse.
Italien, Ferentino
...Produktion av handgjord terrakotta för golv, väggbeklädnader och tak. Takpannor från 19€/kvm. Kupor och romerska takpannor för böjda tak och paviljonger, intrados och extrados. Utekök, ugnar för bröd, bakverk och pizza, grillar. Monteringskit för eldstäder, skorstenar, trappor, fontäner, pooler, och stadsinredning. Förbehandlade och antikiserade golv. Återskapande av arkitektoniska element som...
Italien, Acri
...Denna inställning representerar idag mer än någonsin själen i företaget Burlato, ett kännetecken för våra kunder. Produkter föds som verkliga substitut för bröd: de Frase Oro Fragranti och Nature Fibre samt Crostini; linjen av Taralli utan tillsatt hydrerat fett: Squadatielli och Campagnoli; "SQUADATIELLI" registrerat varumärke: Född som en produkt som följde med bakningen av hembakat bröd under...
Italien, Torrebelvicino
... och anläggningar för produktion av lagerkakor, avformare, transport- och kylsystem, specialautomation, Turnkey-lösningar. Vi tillhandahåller även maskiner för produktion av fyllda pizzor med regnsystem eller centrerat, samt maskiner för rågbröd och glutenfritt bröd och kompletta linjer för fyllning av baguetter. Vi har ett dedikerat team av tekniker som lyssnar på kundernas behov under hela livscykeln för våra maskiner. Varje dag hanterar vår eftermarknadsavdelning många beställningar av ny utrustning, reservdelar och planerade insatser.
Italien, Canicattì
Företag som specialiserar sig på produktion av salta och söta bakverk. Från rotisserie till frukost, brioche, fryst bröd, arancini, plåt-pizzor.
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
...GlobalFoodsItaly grundades för att ge tradition, äkthet och excellens den vikt och synlighet som produkterna från våra marker förtjänar. Efter år av noggrant urval har GlobalFoodsItaly tillsammans med olika producenter strävat efter att få ut det bästa av de lokala äktheterna såsom charkuterier, olja, vin, ost, bröd, taralli... som idag är våra styrkor. Beläget i det centrala Apenninerna "IRPINIA...
... 40/50 sekunder) och i varmluftsugnar. Det är en ḥalāl produkt utan animaliska fetter, vilket ger möjlighet att användas av olika intoleranta. Dess användning är verkligen mångsidig och oändlig. Rätter som serveras i brödkorgar, förutom att vara scenografiska, kan också ersätta bröd i sin funktion. Brödkorgen kan användas av barer, restauranger, simbassänger, badanläggningar, golfklubbar...
Italien, Montespertoli
... 6800 m eller färdiga catering-rullar. Lätt gul. -PVC krympfilm c/f och platt teknisk kvalitet: I enlighet med EU-direktiv och Reach-förordningen. Monorienterad eller biorienterad, tjocklekar från 15 upp till 40 my. Storlekar tillgängliga från 100 mm upp till 1160 mm. Lätt gul eller lätt blå enligt kundens begäran. -POF krympfilm c/f och platt. I enlighet med EU-direktiv och Reach. Tjocklekar 13-15-19-25. Storlekar tillgängliga från 200 mm upp till 1000 mm. Mikroperforerad för bröd. Färglös.
Pancarré och specialbröd för catering, barer, restauranger, hotell och samhällen. Panini, grissini, rostat bröd, panbrioche.
Italien, Velletri
Vi levererar dagligen inom några timmar i hela Italien hembakat bröd av ljus eller mörk typ, bakat i vedeldad ugn i form av brödlimpor eller stänger. Detta bröd, som produceras i Castelli Romani, kännetecknas av användningen av naturlig jäst, halvfullkornsvetemjöl och bakning i vedeldad ugn. Jäsningen uppnås med surdegsjäst och lite öljäst. Ingredienserna knådas i cirka 40 minuter, varefter de...
... "criscito" och salt; tillsammans med handgjord bearbetning följd av en jäsning på minst fyra timmar och bakning i vedeldade ugnar, får man ett unikt och genuint bröd. Vi ägnar all vår energi och uppmärksamhet åt de näringsmässiga behoven för en hälsosam, balanserad och intelligent kost. Våra produkter återupptäckter på ett aptitligt och inbjudande sätt smakerna från förr. Förutom brödet kan ni njuta av Biscottato-bröd, Freselle och Tarallini i olika smaker, inklusive de berömda napolitanska tarallini "Sugna e Pepe" och många andra kvalitetskakor.
... övervakning av erfarna tekniker. Lätta att installera och funktionella är våra refraktära vedeldade ugnar i den professionella och privata serien, samt de "klara att använda" ugnarna som redan är monterade, såsom "Subito Pronto" och den helt nya "Subito Cotto". Kom och besök oss på vår Facebook-sida! Tips om installation, tillagning av läckra traditionella pizzor, bröd och mycket mer med Zio Ciro:s vedeldade ugnar, 100% made in Italy och registrerade med Zio Ciro:s gemenskapsmärke! Missa inte :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Italien, Padova
Vi är ett världsomspännande företag som hanterar alla typer av begagnade livsmedels- och dryckesanläggningar samt linjer från de bästa europeiska märkena och fler. Våra anläggningar och linjer omfattar produkter som bröd, bakverk, pasta, kolsyrade läskedrycker, kolsyrat vatten eller stilla vatten, öl, vin, olja och andra produkter förpackade inom livsmedels- och dryckesindustrin. De märken vi...
Italien, PAVONE DEL MELLA
...Återförsäljare för Brescia och provinsen av produkter med varumärket "TRE MARIE", distributör av Sammontana-delar, bröd, pizzor, hantverksglass, förrätter, snacks, smörgåsar i ATM, grönsaker och pommes frites, focaccia, fryst bröd, huvudrätter, is i kuber och krossad, crepes, smördeg, salta snacks och pizzor,...
Italien, Pachino
Specialiserad på att erbjuda ett stort antal typiska sicilianska produkter, grundades Uccaruci i Pachino sommaren 2016, med en stor erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1972. Från sötsaker och kakor till hantverkschoklad från Modica, samt olika sorters färskt bröd och focaccia, har Uccaruci snabbt etablerat sig som ett kvalitetsmärke och är redan det föredragna valet för flera företag i...
Italien, Palermo
Terrarata är en onlinebutik för typiska sicilianska produkter. Vi väljer ut de bästa kvaliteterna inom det sicilianska jordbruket för er och för oss. På vår portal kan du handla online: Modica-choklad, ekologisk honung, kapris från Pantelleria, extra jungfruolja från vår egen produktion, vin och hantverksöl. Stort urval av produkter baserade på gamla sädesslag. Pasta, couscous, bröd, kakor...
Produktion av bröd och bageriprodukter...
Produktion av förgräddat och fryst bröd...
Italien, Coseano
...D & D SYSTEM är ett företag som verkar inom mekanisk montering för livsmedelsindustrin, särskilt för tunnelugnar och industriella produktionslinjer för bröd och bakverk. Med över tio års erfarenhet inom brödindustrin utför vi monteringar med kompetens och seriösitet, i Italien, Europa och resten av världen. Vi kan erbjuda en kvalitetsservice; vår operativa mångsidighet ger oss möjlighet att...
Italien, Mazzano Romano
Bageri, bröd, pizza...
Italien, Malo
Bröd och bakverk...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play