...Kaffet som odlas av Carlos på hans planta i Honduras har en ganska rik aromatisk och smakprofil. Tack vare 48 timmars naturlig jäsning kan vi njuta av både söta toner av mjölkchoklad och karamell samt mer fruktiga toner av apelsin och grön äpple. En explosiv blandning som alltid förblir balanserad med en medelhög syra. Plats: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Höjd: 1450 – 1550 msm Sort: Red Catuai Process: Anaerob jäsning 48 timmar Organoleptisk profil: Apelsin, vit choklad, grön äpple och karamell...
Portfölj (25)
Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandade pastöriserade ägg, socker, mjöl "00", amerikanskt mjöl, vatten, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, glukossirap, socker, pastöriserad äggula, dextros, alkohol, risstärkelse, stabiliseringsmedel, citronsmak. GLASSA: Färsk grädde, vit choklad 60%, pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, citronsmak.
Portfölj (129)
Italien, Sizzano
...DRUVSORT Nebbiolo 100% PARING Choklad och tobak Korrigerat kaffe FÄRG Kristallklar AROM Intensiv och bestående Noter av torkad frukt TEMPERATUR: 15-18 °C ALKOHOL: 40% vol...
Portfölj (13)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Melanosporum VITT Prima Scelta är en högkvalitativ svart tryffel av högsta kvalitet, utvald för sin regelbundna form och intensiva arom. Med en svart och vårtorig skal och en mörk massa erbjuder den en komplex doft som påminner om fuktig jord, choklad och kryddor. Denna kategori är idealisk för raffinerade rätter, där smaken av den svarta tryffeln måste lysa. Prima Scelta tryfflar garanterar en utmärkt balans mellan kvalitet och pris, vilket gör dem till ett utmärkt val för kockar och matentusiaster.
Portfölj (34)
Italien, Trino
Italien, Barletta
...urval av chokladtryfflar i olika smaker: hasselnöt, kaffe, kokos, pistage, citron, mörk, vit, rom, tillverkad i privat märke, även sockerfri, glutenfri, ekologisk, konventionell.
Portfölj (10)
Italien, Messina
...Pignolata messinese är ett typiskt recept från den sicilianska traditionen som särskilt tillagas vid jul eller under karnevalen. Det handlar om små bitar av deg som friteras (eller i vissa fall grillas) och glasyras, täckta med två olika glasyrer, en vit med citronsmak och en svart med mörk choklad. Den dubbla färgkombinationen är en av de oumbärliga egenskaperna för att skapa denna dessert.
Portfölj (10)
Italien, Torino
...Cod. NOC 01 200 gram U/M Pz Beskrivning Skiva av Ren Mörk Choklad med 58%, Mjölkchoklad med 32% eller Vit Choklad med hela IGP Piemonte Hasselnötter.
Portfölj (97)
Italien, Roma
...Vit, mjölk, mörk, smaksatt och osmakad. Med anpassningsbar etikett.
Portfölj (2)
Italien, Taranto
Ibland behöver man ha modet att tro på sina drömmar och följa sina instinkter! Aldo Predari är ägaren av konditoriet Dolce amorsi. Efter år inom industrisektorn har han beslutat att ta en ny väg: den som leder till smakens och bakverkens skönhet. Han anställer en högkvalificerad personal, där olika kompetenser förenas i skapandet av specifika produktlinjer. Det ständiga engagemanget är att lyfta...
Italien, Bronte
...400 gram vit choklad bearbetad med ren pistagepasta, en elegant och suggestiv låda, en överraskning varje år som är olika och fängslande. Bacchos påskförslag för stora och små. Ingredienser: socker, kakaosmör, mjölkpulver, pistagepasta 10% (rostade och raffinerade pistagenötter, klorofyll E141, kurkumin E100), mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vaniljextrakt.
Portfölj (56)
Italien, Novi Ligure
Godisindustri. Produktion av choklad. Chokladägg. Hos oss utförs chokladbearbetningen med kärlek och omsorg, i respekt för tradition och kvalitet, och riktar sig till alla typer av choklad, från mjölkchoklad till mörk choklad, inklusive vit choklad och hasselnötschoklad. Gambarotta srl utför även sina bearbetningar på uppdrag av tredje part: kakao i pulverform, mörk choklad, gianduiotti, chokladnougat, choklad, chokladkonfetti, hasselnötschoklad, bredbar choklad, godis och socker, chokladplattor och chokladägg.
... choklad. Nuda bönor i mörk och vit choklad, där bönan täcks med antingen mörk eller vit choklad. En pralin som är krispig på insidan och mjuk på utsidan. Kaffeblandningen är historia och konst. Genom att besöka vårt rosteri får ni möjlighet att smaka på våra blandningar och köpa kaffe från vår butik.
Italien, Prato
... och kontrollerad italiensk frukt. De kan användas med hemmagjorda kolsyrningsmaskiner, vattenmaskiner, post-mix-system, flaskvatten, filtrerat kranvatten, osv. Koncentrat i dunk eller Bag in Box för frukostar, mottagningar, hotelldispenser, automatförsäljning, osv. Dessa koncentrerade sirap är mycket lätta att använda: - För hand, tillsätt bara stilla eller kolsyrat vatten till det koncentrerade purén, blanda och servera i ett glas eller en karaff. - Med post-mix-maskiner för snabbare service eller självbetjäning. Koncentrat för granita och smaksatta flaskor för vit bas.
Portfölj (3)
Italien, Andria
Confetteria Mucci Alberto har många års erfarenhet och passion för att tillverka läckra konfektyr- och chokladprodukter av hög kvalitet. Tack vare sin högkvalificerade personal, den etablerade traditionen, noggrant utvalda ingredienser och en omsorgsfull service i minsta detalj, erbjuder de sina kunder extraordinära produkter som: aromer, vit choklad, praliner, hasselnötschoklad, påskliljor och...
Italien, Sambuca Di Sicilia
... GRANITE. GRANITE KAN OCKSÅ KÖPAS I ENPORTIONSFÖRPACKNINGAR PÅ 100g (svart mullbärsgranita, mandelgranita, citrongranita, kaktusfikongranita, fikongranita, chokladgranita, hasselnötsgranita... osv...) HANTVERKSTRUFFLAR: PISTACHIOTRUFFEL (ÄKTA PISTACCHIO FRÅN RAFFADALI) PANTELLERIA TRUFFEL (MED HJÄRTA AV PANTELLERIA SÖTVIN) SVART TRUFFEL VIT TRUFFEL CHEF CAKE (DEN MEST SÅLDA) DEN BÄSTA CHEESECAKEN MED BÄR PÅ MARKNADEN!!!!! C) BAR FRYSTA TÅRTOR 1) TRE TYPER AV KROSSADE TÅRTOR (INTE INDUSTRIELLA TORRA TÅRTOR) 2) RICOTTASBRIS 3) ANDRA 21 TÅRTOR CHEFEN...
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
Italien, Siderno
... g. Förpackning: 10 bitar Hållbarhet: 1 år från tillverkning Produkten är fri från glutenkällor. Förpackningens mått: cm.35 X cm.14 X cm.7 (höjd) Smaker: -Lemon -Pistage -Amarena -Klassisk (Choklad och Hasselnöt) -Vit (Fiordilatte) -Lakrits -Valnötter och Fikon -Amaretto -Kokos -Jordgubb -Hasselnöt -Cunese (Choklad och Rom) -Mörk Choklad och Apelsin Vi kan skapa speciella smaker för alla behov och...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play