Storbritannien, Ellesmere Port
...En Turbojäst baserad på en vinjäst, utformad för användning med frukt för att göra fruktschnaps eller brandy. Frukt Turbojäst innehåller en komplett näringskomplex för att säkerställa pålitlig och fullständig jäsning, oavsett fruktens näringsinnehåll. Den aktiva torra vinjäststammen i denna Turbojäst är etanol-tolerant upp till 18% ABV och kan jäsa över det breda temperaturintervallet 10—35°C (notera att etanol-toleransen minskar vid höga temperaturer). Denna stam är också tolerant mot svåra jäsningsförhållanden, har hög SO2-tolerans, producerar låg flyktig syra och är lågskummande.
Portfölj (9)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Provning\nLätt vin, lättdrucket, mycket originellt, med tydliga vinbärsnötter. I munnen, en friskhet som är karaktäristisk för årgången.\n\nVinification\nMaceration i 15 dagar följt av skonsam pressning i 3 timmar. I tank, genomförd malolaktisk jäsning. Lagring på fin jäst i 12 månader i tank.\n\nVinmakarens råd: serveras mellan 14 och 16°C\nAlkoholhalt: 11,5°\nLagringstid: 5 till 10 år\nFörpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl\nDomän: Claude Quenard et Fils\nAppellation: Vin de Savoie\nDruva: Gamay, Mondeuse\nOdling: Biodynamik\nMärke: Kontrollerad ursprungsbeteckning"}...
Portfölj (190)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play