Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerig grusjord på skiffer Situation: Högt läge Vinifikation Jäsning och lagring sker i fat under ett år. Provning mellan 10 och 12°C Öga: Gul Näsan: Fruktig, kompott, aprikoser Mun: Aromer av gula frukter och inslag av konserverade frukter Lagringspotential: 5 år Balans: Torr Mat- och vinparningar: Fisk i sås, pilgrimsmusslor, vita kött och hårdostar. Hälleflundra à l’américaine, hummer med grädde och kyckling med vit sås. Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m...
Portfölj (43)
Martinique, Rivière-Pilote
...Denna exceptionella vinäger har skapats av mästervinägern "Frédérique Chaix". Subtil och mild, denna vaniljvinäger möjliggör enkel kryddning av förrätter, huvudrätter och desserter. Denna bourbonvaniljvinäger är en exklusiv och överraskande kryddning. EXCELLENT MED: Förrätter (skaldjur, pilgrimsmusslor, gurkor, tomater...) Huvudrätter (avglacering, fisk, vitt kött...) Sallader (sallader, blandade...
Portfölj (31)
Frankrike, Grigny
...Den traditionella hollandaise-såsen är en varm emulsion av smör, äggulor och citron, och kan komplettera fisk, grönsaker och till och med grillat kött. Läckert med rödspätta, lax, torsk, musslor, salsify, broccoli, blomkål, sparris, nya potatisar, pilgrimsmusslor, etc. Också utsökt som garnering med en bouché à la reine.
Portfölj (93)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play