Belgien, Webbekom
...De är särskilt lämpliga för smältning och temperering (förkristallisering) av mindre mängder choklad i hantverks- eller semi-industriella verkstäder. Egenskaper hos smältkärlet: - garanterad bevarande av de karakteristiska egenskaperna hos couverture - lätt att använda och underhålla - indirekt induktionsuppvärmning för ökad säkerhet och hygien!
Portfölj (3)
Slovenien, Ljubljana
...Melangeur är ett universellt verktyg för att skapa homogena massor av fasta ingredienser. Tack vare stenmalarna och blandningsskraporna ersätter melangeur tre andra fabriksenheter: FÖRBEARBETNING, FINMALNING & KONCHERING. Dimensioner 680x910x1100 mm; Vikt 170 kg; Lastkapacitet 35 kg; Minimi lastkapacitet 20 kg; Elförsörjning 220 V ~ 50 Hz; Effektförbrukning 2,2 kW/h; Husmaterial Stål; Skålmaterial Livsmedelsklassat rostfritt stål AISI 304, stenbotten; Thermode Ja; Rotationshastighet 0 - 90 varv/min...
Portfölj (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Professionell sil med belysning för manuell sortering av kakaobönor. Verktyget för krävande producenter av bean-to-bar choklad! Vårt företag Allure LLC presenterar en professionell sil med belysning för manuell sortering av kakaobönor. Detta verktyg kommer att vara användbart för de mest krävande chokladproducenterna!
Portfölj (5)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play