Frankrike, Malataverne
...Detta landsvin kan serveras på vinterbord för att komplettera röd kött i sås och i slutet av måltidet med komjölksost. Servera vid 16°.
Portfölj (188)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Fransk komjölksost, som fått sitt namn från Brie, regionen i Frankrike där den produceras. Det är en produkt med rå, halvfett och lätt kryddad mjölk, har en ljus färg och en karakteristisk vit mögel på ytan.
Portfölj (10)
...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Frankrike, Sète
...Mozzarella som används i detta recept kommer från området BOJANO, där de mest ansedda mejerierna finns för produktion av de mest uppskattade mozzarellorna av italienare och kännare. BOJANO är faktiskt berömt för sin produktion av högkvalitativ ost, särskilt för sin mozzarella FIOR DI LATTE (mjölkblomma), färsk pastöriserad komjölksost som enbart behandlas för hand enligt mattraditionen i regionen...
Portfölj (42)
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillade auberginer ARBETADE FRÅN FÄRSKT Rullader av speck fyllda med delikat komjölksost Bondeartade kronärtskockor ARBETADE FRÅN FÄRSKT Medelhavsmarinerade soltorkade tomater ARBETADE FRÅN FÄRSKT Monkalaoliver Med chili, vitlök, kryddor, salt...
Portfölj (7)
... % lokal fårmjölk i både rå och pastöriserad variant, med skyddad ursprungsbeteckning (Manchego). Genom våra partners kan vi erbjuda den mest kända getosten som Murcia al Vino DPO, Murcia Curado och Getost Log; samt komjölksost som Mozzarella, Cheddar och Emmental. Vår marknad sträcker sig över hela världen i mer än 40 länder. Våra varumärken; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos och LaFuente; är en garanti för hög kvalitet och standard. Utöver detta kan vi förse ert företag med vilken annan ost eller specialitet som helst från Spanien.
Portfölj (10)
Frankrike, Hélette
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
Frankrike, Ruffec
FROMACOEUR, tillverkare och producent av get- och komjölksost, presenterar sina ostprodukter, rullade aptitretare med getost, fyllda aptitretarbollar med getost, mini-spett med getost, för aptitretar- och salladsserier riktade mot industrin och dagligvaruhandeln.
... druvsorterna för regionen. Längre söderut, i Alentejo, har Herdade Penedo Gordo cirka 60 hektar vinodlingar bestående av inhemska och utländska druvsorter som är anpassade till regionen samt 30 hektar olivlundar. På denna egendom har ett ekologiskt integrerat skyddssystem implementerats som främjar bevarandet av den befintliga biologiska mångfalden på platsen. Quinta das Arcas ägnar sig också åt produktion av komjölksost där endast hantverksmetoder och egenproducerad mjölk används.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play