Frankrike, Castelnaudary
...Kalkongizzards confiterade i sitt eget fett, salt. Kött från Frankrike. KOCKENS RÅD: Skivade och uppvärmda i pannan ger dessa gizzards en touch av galenskap till vilken sallad som helst. De är den perfekta förrätten medan cassoulet gratineras.
Portfölj (37)
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.