Frankrike, Carpentras
Sedan 1985 har vi specialiserat oss på hantverksmässig tillverkning av skräddarsydda korvar, oavsett om de är av liten eller stor kaliber. Vi är stolta över att erbjuda produkter av 100% lokal och fransk kvalitet, erkända världen över och belönade med medaljer 2018 och 2023. Belägna i Carpentras, vid foten av Mont Ventoux, kombinerar vi tradition och excellens för att erbjuda er de bästa korvarna.
Portfölj (16)
...Chopfit Skärhjälp för korvar och pâtéer.
Portfölj (19)
Portugal, Santarém
Monte Safira är en premiumtillverkare och exportör av högkvalitativa portugisiska produkter, specialiserad på rå olivolja och traditionell charkuterivaror. Beläget i Portugal, är Monte Safira dedikerad till att producera autentiska produkter med hjälp av tidshonorerade metoder, som tillgodoser konsumenter som söker smakerna från sitt hemland. Företagets produktutbud inkluderar extra jungfruolja, k...
Portfölj (14)
Belgien, Bruxelles
Vi är ett handelsföretag som exporterar livsmedelsprodukter, frysta varor och FMCG (blöjor, tejp,…). Vi är verksamma i Europa och Afrika. Under åren har vi avsevärt utökat vårt produktsortiment och utvidgat vårt distributionsnät för att tillfredsställa våra vänliga kunder. Vi exporterar till hela subsahariska Afrika med kontroll från fält/fabrik (EU, Amerika,…) fram till leverans i Afrika. Med FAG...
Matchande produkter
Korv
Korv
Portfölj (26)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Från Frankrike, Spanien eller Italien erbjuder Le Delas ett brett utbud av charkuterier: från den berömda hela Pata Negra till färdigskivade skinkor, för att inte nämna terriner, korvar och andra kokta eller rökta köttprodukter...
Portfölj (10)
Frankrike, Carquefou
...Färskvaror förpackade * Chipolatas nature utan färgämnen 55g X6 * Chipolatas med örter utan färgämnen 55g X6 * Korvar utan färgämnen 125g X4 * Vitlökssalami X1 * Överlägsen kokt skinka med svål * Överlägsen kokt skinka utan svål * Kokt rostbiff X4 skivor * Landspaté skiva * Fois paté skiva * Kokt bröst X4 skivor * Rökig bröst enligt gammal tradition Traditionell avdelning * Vitlökssalami X5 * Överlägsen kokt skinka utan svål * Överlägsen kokt skinka med svål * Kokt rostbiff * Landspaté i terrin * Rostat bröst * Fois paté i terrin * 1/2 kokt bröst * 1/2 rökig bröst enligt gammal tradition...
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Spanien, Bescano
Tillverkare, hantverkare och distributör av katalansk charkuterivaror: sortiment av fuets 110g med bitar, lantlig korv, små korvar, sortiment av fuets 150g; skinkbitar, landskinka med eller utan ben, serranoskinka med eller utan ben, vakuumförpackad lomo. Ett mycket bra pris-kvalitetsförhållande. Ett team som lyssnar på dig!
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADITIONELL CHARCUTERIE AV ALENTEJANSK SVIN, Korvar och Skinkor av Svart Svin Uppfödda på Fält i Alentejo Smaken av Alentejansk Kunskap, sedan 1984. SEL är idag en referens inom den nationella livsmedelssektorn och en alltmer relevant aktör på den internationella scenen. SEL är det enda företaget för beredning och bearbetning av kött, med säte i Estremoz...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play