Turkiet, Izmir
...Våra tomater skördas vid den perfekta mognaden och torkas traditionellt i solen. Denna process skapar en naturligt intensiv tomatsmak – den perfekta blandningen av söta och salta smaker. Efter torkningsprocessen skärs dessa tomater i julienne-strimlor som mäter 1/4 tum breda och cirka 1 till 2 tum långa. Detta gör dem till det perfekta tillskottet i inlagda burkar, kalla sallader och korvar.
Portfölj (14)
...Soltorkade Tomater Ursprung: Turkiet Process: Soltorkade naturligt. Typer: Saltade, osaltade. Former: Hela, halvor Förpackning: Bulk, 10 kg i plastpåsar i kartonglådor, Pet-burkar, Glasburkar, Användning: Måltider, sallader, direkt konsumtion.
Portfölj (11)
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Tomater 65%, solrosolja 35%, naturliga smaker i varierande proportioner (vitlök, mald röd paprika, mynta), vinäger, salt. Citronsyra, L-askorbinsyra. Förpackningar av: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Paterno'
...Endast de bästa av lokalt soltorkade tomater, som traditionen föreskriver, smakfullt kryddade med kapris, vitlök och lokala kryddor. Konserverade endast och uteslutande i extra jungfruolivolja. En stolthet i det hantverksmässiga produktionen av typiska sicilianska produkter från Conserve Conti.
Portfölj (9)
Italien, Cerignola
Vår historia börjar med en passion som fötts och vuxit inom familjen i generationer. Kärleken till jorden, kärleken till området, kärleken till Puglia. Vår produktlinje: rustika kronärtskockor, grillade kronärtskockor, skivade kronärtskockor, grillade och filéer av aubergine, soltorkade tomater, kryddade chili. Dessutom vår trio av svampar bestående av 3 typer svamp: chiodino, muschio och champignon. Oförglömliga är lampascioni i olja för att avsluta med vår flaggskeppsprodukt: köttig och smakrik, grön eller svart, Bella di Cerignola, världens största oliv.