Njutning ger framgång. Och njutning uppstår från bra ingredienser. Produkterna från Dr. Suwelack erbjuder de bästa förutsättningarna för framgångsrika njutningsprodukter för våra industrikunder. Det som gör Dr. Suwelack så speciellt är kombinationen av konsekvent hög kvalitet och en unik kompetens inom teknologi och recept, vilket möjliggör exceptionellt goda smakupplevelser. Så arbetar vi pålit...
Portfölj (10)
Tyskland, Hamburg
...Low-Bac Honung (Låg Bakterier = bakteriereducerad) har utvecklats speciellt för mikrobiologiskt krävande och känsliga produkter. Genom den termiska processen som Norevo har utvecklat reduceras bakterierna i honungen genom uppvärmning. Low-Bac Honung används exempelvis i barnmat samt inom kosmetik- och läkemedelsindustrin. Den används även gärna i drycker.
Portfölj (38)
Italien, Pernucari Di Rombiolo
... lokala bönderna. Den upptar en yta av cirka 5 000 kvm där hantverk och modernitet i produktionsanläggningarna förenas. Företaget har en produktion av typisk och genuin hantverksmässig pasta, som framställs med den karakteristiska bearbetningen av de gamla pastatraditionerna, med de bästa durumvetemjölen, en långsam deg med kallt, bakterie-fritt vatten och en långsam torkning vid låg temperatur. För vissa format sker bearbetningen med användning av bronstrålar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play