...SVARTA OLIVER naturligt torkade i ekologisk saltlake (GEMLIK-SORTEN) Kilojoule (kJ och kcal): 151 kilojoule Kalorier: 36 kalorier Protein (g): 0,3 g Kolhydrater (g): 2,06 g Socker (g): 0 g Fett (g): 3,24 g Mättat fett (g): 0,429 g Omättat fett (g): 0,277 g Fleromättat fett (g): 0,277 g Kolesterol (g): 0 Fiber (g): 1 Natrium (g): 299 mg Kalium (g): 3 mg...
Portfölj (82)
Frankrike, Gennevilliers
...Här är en sylt med höstsmaker. Apelsinen ger en balans, en finess och en låg sockerhalt. Närvaron av zest förhöjer denna unika blandning, där frukterna är utvalda för sina smakliga egenskaper och kommer från småproducenter. Sylterna från Seneafood är 100% naturliga, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. Det är en traditionell hantverksproduktion skapad exklusivt för Seneafood. Ingredienser: Apelsin 57%, socker 40%, citronextrakt 3% Dominant smak: Lätt syrlig Textur: sylt med zest...
Portfölj (9)
Serbien, Krusevac
...Hagebuttsylt tillverkas på ett mycket sofistikerat och långvarigt sätt genom att sila och pressa hagebutterna. Sammanställningen av hagebuttsylten består av 60-65% hagebuttsfrukter och de andra 35-40% som är sötade med fruktos. Inga konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller andra ingredienser har tillsatts i SCHMEKERS sylt. Produkten skyddas endast av pastöriseringsprocessen. Sylten är dietvänlig och låg i kalorier.
Portfölj (4)
Frankrike, Puyricard
... alltid tilltalat många. Perfekta med yoghurt, glass och som fyllning i bakverk samt för att bre på crêpes, brioche, våfflor, bröd... Sylt av mjölk Mejerispecialitet, en krämig blandning av färsk mjölk och socker med en fin smak av mjölkkaramell. Mycket låg fetthalt och hög kalciumhalt. Karamellkräm med havssalt från Camargue Frestande... och njutningen är i nivå med frestelsen! burk: 270g...
Portfölj (48)
Frankrike, Auterive
...kokosjuice, passionsfrukt, socker, citronsaft, fruktpektin. Total frukthalt: 60% Smakråd: På bröd, Yoghurt, Tårtor, Crêpes, Kesella Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
...Turkiet är det främsta producerande och exporterande landet av torkade fikon. Turkiet producerar 60-70% och exporterar 75% av världens torkade fikon. Eftersom Turkiet är världens största producent av torkade fikon, anses turkiska fikon vara av högsta kvalitet bland alla fikonodlande länder, med sitt höga innehåll av lösliga ämnen och socker, låg syrahalt, ljusgul hud och sin bärnstensfärgade...
Turkiet, Istanbul
... in i Maillard-reaktionen. Uppfyller USP/EP/BP standarder. Användningsområden: choklad, glass, dietprodukter, kakor, kex, socker, tuggummi, energibarer, läskedrycker, halva, sylt, bredbar choklad, våfflor och bakverk. Förpackningsformer: Burk, Fat, Tank och Flexi Tank. Hållbarhet: 24 månader. Ursprung: Turkiet.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play