Schweiz, Wollerau
... kastrullen, vilket gör att din valda rätt kan tillagas i sina egna juicer. Presentation FRÅN LÅNGSAMT TILLAGADE GRYTOR TILL SNABBA KASTRULLER... Behöver du den perfekta kastrullen för din fågel, kött, stekar, ris, pasta, bolognesesås, risotto, grönsaker, grytor, soppor, chili con carne, curryrätter, skaldjur, potatis eller baljväxter? Välj från vårt sortiment av kastruller i olika storlekar för din...
Portfölj (195)
Spanien, Malaga
Frankrike, Trebedan
...Beskrivning Denna nya blandning av ricinpresskaka och karanjapresskaka i pulverform kommer både att bidra till att skapa en barriär för att skydda dina grönsaker från angrepp och ge ett långsamt frigivande kvävetillskott: Karanjapresskakan är den torra restprodukten från bearbetningen av frukten till olja för kosmetik. Den används inom grönsaksodling eftersom den har liknande egenskaper som...
Portfölj (43)
Tyskland, Witzenhausen
... långsamt tillbaka till rötterna. En avblommad växt visar den sista bilden från början av oktober. Nu är den bästa skördetiden. Våra BioTeeManufaktur växter skördas endast vid optimal skördetid. Rötterna tvättas noggrant, torkas och skärs sedan.
Matchande produkter
Alantrot | Helenii Rhizom
Alantrot | Helenii Rhizom
Portfölj (1)
Ungern, Budapest
...Ärtor har länge varit kända och använda i europeiska kök. Under de senaste åren har ett flertal studier bekräftat de positiva effekterna av baljväxter, inklusive gula ärtor, på hälsan. Gula ärtor innehåller många värdefulla näringsämnen och biologiskt aktiva ämnen som är nödvändiga för kroppens rätta funktion. De innehåller komplexa kolhydrater, vilket gör att de absorberas långsamt och höjer...
Portfölj (39)
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
...I en vacker, livlig grön färg med en liten svart touch, är denna grodd lika rik på smak som den är vacker! Den kommer att ge en kryddig smak till alla dina rätter, likt rå lök, och om den konsumeras lätt (och långsamt!) tillagad, kommer smaken att mjukna och påminna om ångad purjolök. Värt att prova och adoptera!
Portfölj (10)
...Produktionkedjan för äpplen börjar med vår passion för arbetet. Vi följer hela produktionsprocessen från odlingen i våra fruktträdgårdar, där äpplena får mogna långsamt i en kontrollerad miljö. Därefter plockas äpplena och väljs ut för bearbetning i våra anläggningar, och distribueras sedan över hela världen. Vi utmärker oss med vårt Made in Italy genom den omsorg och kärlek vi lägger på odlingen och bearbetningen av våra produkter.
Portfölj (4)
Grekland, Corinth
...Den mest klassiska av såser med sin fräscha och äkta smak är alltid redo att passa perfekt med alla pastarätter. Tillsatsen av långsamt tillagade sniglar tillsammans med lokala örter är perfekt som färdig sås, som bas för dina egna recept eller även som topping. Du kan också blanda den med ris, quinoa, bönor, lägga till den i en omelett, kokta grönsaker eller pommes frites. Färdig sås, bara värm upp och njut!
Portfölj (8)
Tjeckien, Zamberk
... grainfritt foder baserat på ärtor, potatis och pumpa. Ärtor har ett lägre glykemiskt index för att förhindra fetma. Risrecept innehåller spannmålsris, men inte vete eller majs gluten, som kan vara potentiella allergener för vissa individer. Fördelen med ris är att det bryts ner långsamt och gör att kroppen kan använda den frigjorda energin under en mycket längre tid.
Portfölj (10)
Italien, Maruggio
...Olivolja Nativ Den intensiva gyllene färgen uppnås genom kallpressningsmetoden. Har en unik, balanserad och sammetslen smak. Finns i behållare om 5,00 liter. Och på begäran i flaskor: 0,75 liter. Den Nativa olivoljan passar för de mest varierande maträtter: för att steka krispigt på hög värme, eller för att långsamt och länge laga rätter som köttgrytor och grönsaker. I många recept ersätter den smör i ugnen, vilket ger en ny ton till hemlagade sötsaker som kakor och äppelpaj.
Portfölj (8)
Forde Abbey i Dorset är en skatt i ett område som redan är känt för sin enastående skönhet. Det är också ett familjehem och en levande och pulserande arbetsgård. Huset omges av 30 hektar spektakulära prisbelönta trädgårdar. Landskapet har utvecklats långsamt sedan den monastiska tiden. Munkarna odlade visserligen grönsaker i stora mängder, men vilka trädgårdar de hade har försvunnit genom århundradena.