Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto från Parma är en lufttorkad skinka som produceras i provinsen Parma, i norra Italien. Det är en traditionell produkt med en lång historia, populär och känd i Italien och utomlands. Prosciutto från Parma produceras enbart av italienska grisar och lufttorkas i minst 24 månader. Denna produkt har PDO (DOP) certifiering.
Portfölj (10)
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
...Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Kapaciteten för slakteriet är 40 nötkreatur/timme och 120 grisar/timme. 30-40 ton av carcasserna benas ut i köttskärarrummet per skift. Företaget exporterar 66% av sina produkter. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller även kriterierna som anges i McDonald's Standard för...
Portfölj (32)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play