...La Blé-Sarrasin är tillverkad av mjölkvet och bovete.
Dess form, mafaldine, uppfanns till ära av prinsessan Mafalda av Savojen och den spets hon bar. Denna egenskap, tillsammans med dess färg som kommer från vår ursprungliga blandning, gör den till en näringsrik produkt för både små och stora.
Nettovikt: 300g...
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror.
Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar.
Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
På GAIA GREEK, med säte i Kiato Korinthia, producerar och handlar vi med traditionella pastaprodukter, både under eget varumärke och som privat etikett. Redan sedan 2012 producerar vi specialbeställd pasta för "delikatesser", "gourmet" restauranger, catering, konferenser på hotell och olika andra evenemang. Vår pasta tillverkas av små familjeverkstäder i Korinthia, av rena lokala ingredienser, sås...