SEDAN 1983
Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet.
Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.