Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ett verkligt emblem för den normandiska gastronomin, de traditionella tripperna har fått en ny tolkning för att erbjuda en version med smaker av hö. Tanken bakom denna recept är skapad av kocken Hubert Nobis och är återigen resultatet av ett trepartssamarbete mellan kocken, transformationsverkstaden "les Gorronnaises" och oss. Sedan 1988 har familjen Cousin utvecklat olika charkprodukter i sin verkstad i Gorron, med målet att alltid lyfta fram traditionen. Ingredienser: Magsäckar och nötkreatursfötter, morötter, vitt vin, lökar, vatten, salt, peppar, hö...
Portfölj (15)
Sedan 1976... och fram till idag har vi ägnat oss åt bearbetning av svinslakt, i alla dess faser, med målsättningen att alltid upprätthålla en hög kvalitetsnivå. Svinslakt: -Magsäckar för livsmedelsbruk av alla längder: original, avfettade, sydda och kalibrerade, bundna och kalibrerade -Filzetta svans, avfettad rosenknopp i buntar eller i bundna och kalibrerade bitar -Hela originalkroppar för...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play