Spanien, Albox
...100% Blancherade Marcona Mandlar Ursprung: Spanien Sort / Storlek: - Marcona Typ 12-14 - Marcona Typ 14-16 - Marcona Typ S/16...
Portfölj (2)
Schweiz, Muri B. Bern
...Den spanska mandelsorten "Marcona" är relativt söt och har en fin textur. Även Valencia kommer från Spanien. Dess smak är också mer intensiv än den hos kaliforniska mandlar. På första plats bland de kaliforniska sorterna ligger den vackra och lättbearbetade Nonpareil-mandeln. Den mest kända italienska mandelsorten är Avola. Smakmässigt är Avola jämförbar med den spanska Marcona-mandeln. Man...
Spanien, Mairena Del Alcor (sevilla)
...Mandel från traditionellt eller ekologiskt jordbruk, producerad i Andalusien.
Portfölj (4)
Spanien, Murcia
... och differentierar sig på de mest delikata marknaderna. Utvald variation av nötter som är idealiska som aptitretare eller tillbehör till dina rätter. Finns både rostade, friterade och råa, förutom våra karamelliserade och garrapiñados designar vi verkliga konstverk av MARCONA- eller COMUNA-mandel friterad med salt, TRUFFEL, ROSEMARIN, STARK PAPRIKA. Perfekt för ett mellanmål och idealiskt för att...
Portfölj (10)
Spanien, Benlloch-Castellón
... naturliga produkter som marcona-mandel från Plana Alta, den bästa, och rosmarinhonung från Valencia-regionen, vilket ger varje produkt sin unika prägel, som uppnås med mycket arbete och engagemang. Våra specialiteter inkluderar bland annat: hård och mjuk nougat, choklad, guirlache. Nougat med tre smaker, hård mandelnougat.
Spanien, Barcelona
... iberisk ras. - Hantverksöl, med medelhavstoner som låter dig känna en bit av Sevilla - Spanien. - Jerezvinäger från våra gårdar i Córdoba. - Manchego-ost D.O. från boskap med exceptionell genetik. - Baljväxter av extra kvalitet från familjegårdar eller andra bönder från de bästa jordarna i Spanien i Asturias, Salamanca, Navarra, Castilla y León och Sevilla. - Naturlig honung och pollen, sex olika monoflorala sorter för alla smaklökar. - Hantverksnougat, tillverkad till 100% med Marcona-mandel.
Spanien, Barcelona
Casanella Xocolaters äventyr började år 1998 i händerna på Xavier Casanella, som innoverade den typiska sötsaken från sin hemstad Vilafranca del Penedès (Barcelona) med Marcona-mandel täckt av choklad. År 2002 skapade han Crackania, en liten och söt njutning av Marcona-mandel, och inledde en innovation inom smaker genom en noggrann urval av råvaror. I sitt hantverksbageri utvecklade han Crackania...
...Vi har återuppfunnit den traditionella "garrapiñada-mandel" från Cervantes födelseort. Med know-how från familjen Salinas (konditorer sedan 1846) moderniserar vi produkten med marcona-mandel, producerad i koppartratt och med exklusiv förpackning för att ge ett mervärde. Det har varit en succé i Alcalá de Henares med endast 1 månads livslängd för produkten, och den har fått stöd av Vicente del...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play