Tyskland, Schoenebeck
... och marinering. Eftersom endast vissa, naturligt odlade solrossorter används för att utvinna higholeic ekologisk solrosolja, som har en mycket hög andel enkelomättad oljesyra, är den mer värmestabil än i sin ursprungliga, linolsyra-rika (=linoleic) form. Därför tål vår higholeic ekologiska solrosolja högre tillagningstemperaturer. Genom en extra raffinering är denna variant av solrosolja idealisk för stekning och fritering. Till skillnad från den oljesyra-rika ekologiska solrosoljan utmärker sig denna.
Portfölj (143)
Italien, Salerno
...Baccala' färsk, bearbetad samma dag och marinerad i vinäger. Förpackad i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer, oliver, kapris och soltorkade tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZON 27), 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, antioxidant, smakförstärkare, arom, salt, naturliga aromer. Företaget verkar i enlighet med nationell och europeisk lagstiftning...
Portfölj (8)
Turkiet, Manisa
Anatolia Food Company är Aydn Groups nyaste dotterbolag, med en nästan 50-årig historia. Allt började som en dröm år 2005. HİSARÖNÜ:s dröm. Det grundades på mod, hängivenhet och en uppfinningsrik approach av en liten grupp människor som älskar det de gör, och har expanderat genom kvalitet och ansträngning. Han gav aldrig upp sin önskan att skapa nya smaker och visionen om perfektion medan han växt...
Portfölj (10)
...MARINERADE ANCHOVIER: Förstärkta med en blandning av solrosolja, vinäger, stark pepparsås och salt. En av de mest klassiska men älskade skaldjuren, ansjovis presenteras i marinerad form och för med sig sin unika smak till dina bord.
Portfölj (5)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play