Italien, Portogruaro
Spanien, Sevilla
...Manuel Claros, det världsledande varumärket för ansjovis i vinäger, tillverkar denna produkt på ett hantverksmässigt sätt. Endast råvaror av hög kvalitet används. Den manuella tillverkningsprocessen med färsk fisk som direkt kommer från den kantabriska havet och som noggrant väljs ut, resulterar i ett recept som har utvecklats under tre generationer och som kulminerar i denna högkvalitativa produkt.
Portfölj (3)
Frankrike, Malataverne
... passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Portfölj (188)
...Solrosolja, kombinerat med vinäger och salt, förbättrar smaken. En av de mest klassiska men älskade smakerna av skaldjur är ansjovis, som pryder era bord i sin marinerade form med sin unika smak.
Portfölj (5)
Spanien, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. är ett familjeägt företag som är dedikerat till hantverksmässig produktion av ett brett utbud av halvkonserverade fiskprodukter som ansjovis, inlagd fisk, marinerade sardiner, spett kombinerat med inlagda grönsaker, osv.
... regnbåge, lax, bläckfisk, havskräfta, bläckfisk, ansjovis, sardiner, räkor, tommy, göpez, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makrill med våra båtar och säljer dem i våra kylrum antingen glaserade eller utan glasyr, rena eller smutsiga, med huvudet borttaget eller svansen borttagen, hela, på tallrik eller i block, marinerade eller inlagda, i konservform eller som portioner eller blandade som cocktailer. Försäljning och grossistförsäljning samt export av havsprodukter och djupfryst försäljning och försäljning genom IQF-maskin utförs.
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play